METAPLAN ARHITEKTI d.o.o.

Zagreb
Arhitekti
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 300
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuća 10 x10, sastoji se od prizemlja, kata i roh bau tavana. S nabrajanjem ću krenuti od vrha prema dnu kuće. Tavanski prostor bi htjeli pretvoriti u 3dj.sobe, dnevnu/igronicu, te kupaonicu. Na katu kuće bi renovirali postojeću kapaonicu, u 4 postojeće sobe bi zadržali hrastov parket, te bi dvije sobe spojili u jednu prostoriju koja bi predstavljala kuhinju, blagovaonicu te dnevnu sobu. Tu bi dodali kamin sa toplinskim ozračivanjem tavana i prizemlja. Druge dvije sobe na katu: jedna roditeljska, jedna ured/biblioteka. Prizemlje kuće se sastoji od poslovnog prostora, sobe, kupaonice, te spojene kuhinje i dnevne. Tu bi renovirali kupaonicu, dodali wc za poslovni prostor, te vešeraj. Cijeloj kući je potrebna izmjena struje, vodovodnih cijevi, nova stolarija, kompletno krovište, novi kombi bojler.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani: Objekt je zamišljen na parceli veličine cca m2 koja je kvadratnog oblika . kuća bi trebala biti na L sa terasom koja bi bazen spajala sa kućom. Zamišljeno je da u kući bude kuhinja sa dnevnim boravkom i jednim wc . Dvije sobe sa kupatilom i wc. Kuća bi se zidala kamenom dok bi sve nosive grede išle armatura i beton. Krovište je zamišljeno na jednu vodu da se spušta od čeonog djela kuće prema stražnjom da bi se dobilo mjesta za još jednu sobu u tom prednjem djelu koja bi bila kao neko viseće potkrovlje. Stolarija bi bila drvena.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 83
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani/-a Renoviramo gore navedeni stan, koji se sastoji od 9/10 prostorija: ulazni hodnik, kuhinja, 2 postojeće spavaće sobe te jedna nova spavaća soba, dnevni boravak&blagavaona, evtl. loggia, drugi hodnik, WC, ostava te kupaona. Dakle prema novoj adaptaciji radimo preinake te od 3sobnog stana radimo četverosobni s tim da blagavonicu premještamo u dnevni boravak te na umjesto nje radimo novu spavaću sobu. Za neke od otvorenih dilema su nam potrebna idejna rješenja za sljedeća pitanja: a) da li ostavili ili ukloniti loggiu iz dnevnog boravka b) da li ostaviti ili micati ostavu c) kako uklopiti kuhinju/spavaću sobu d) gdje i kako uklopiti ugradbene ormare? e) kako koncipirati kupaonu Unaprijed Vam zahvaljujem na Vašem odgovoru. Lijep pozdrav,

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Zanima me ponuda za dizajn interijera uređenja potkrovlja unutarnjih gabarita cca.m2. U potkrovlju bi radili dnevni boravak, blagavaonu, kuhinju, kupaonu, veliku dječju sobu i spavaću sobu. Postavljena je PVC stolarija i još nema zidova. Što se tiče tlocrta to je više manje definirano no otvoreni smo za sve prijedloge. Ono što nas zanima je baš dizajn uređenja. Odabir namještaja, boja, rasvjete... Htjeli bismo iskoristiti maksimalno prostor jer u potkrovlju ima nekoliko greda koje drže krov i još dva dimnjaka. Svjesni smo težine zahvata ali nadamo se da ćete nam pomoći u ostvarenju našeg sna. Molim ponudu. Unaprijed zahvaljujem. S poštovanjem,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Obiteljska kuća, jednostavnog dizajna - fokus na funkcionalnost. Kuća na dva kata. Prvi kat: Vešeraj s ulazom iz dvorišta (za psa - stanica za kupanje psa), ostava(s pristupom iz kuhinje), kupatilo, kuhinja i dnevni boravak bez pregrada - što više otvorenog prostora - pogled na dvorište. Drugi kat: spavaća soba, dvije male dječije sobe, kupaona i jedna soba za vježbanje (na podu samo tatami), cca 20 kvadrata. Dodatno: Garaža + šupa/radionica za bicikle, drvodjelstvo i sl. Sam projekt nebi bio ništa posebno niti zahtjevno - mi prvenstveno težimo funkciji i jednostavnosti. Jedna stvar koja je netipična i o kojoj nam zapravo najprije trebaju informacije - je dodavanje pomoćnog objekta, ako je moguće (ako se ne varam, za objekte do 50 m2 nije potrebna građevinska dozvola nego samo "odobren glavni plan" - što god to značilo) - taj pomoćni objekt bi nama služio kao mjesto gdje bi bili/živjeli dok se prava kuća gradi. Imate li kakvih iskustava s takvim nečim i je li takvo nešto izvedivo? Dakle, ideja bi bila da se taj mali objekt napravi prvi i mi smo tamo dok se ostali papiri/krediti/gradnja rješavaju, a kasnije bi nam to (možda) moglo poslužiti kao funky mala gostinjska soba/kućica.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 180
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebam arhitekta za projekt novogradnje, kupaonica, spavaonica, wc, sprema s dizalicom topline, dnevni boravak i kuhinja za 8 osoba. NA prvom katu 3 spavaonice s kupaonicama te zajednički prostor kad se popne na kat sa stolicama i hladnjakom te velika terasa sa roštiljem.Parcela je na Krku.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Kuca je dovoljno velika, ali problem je sto je podrum malo podignut od zemlje, te bi trebalo vidjeti sta se moze napraviti, jer bi se radila 2 stana, dali je bolje dizati u zrak ili nesto drugo. Dio kuće je malo stariji, ne znam treba li ga rušiti, može li se nadograditi. Trebao bih stručnu osobu za izradu projekta i davanja najboljeg rješenja ove situacije.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 75
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani , kupili smo stan od 75 m2 i treba preuređenje postoje dvije spavaće sobe i htjeli bi napraviti tri i trebam savjet za njihov raspored namještaja jer imamo dvoje djece kćer 20 god i sina 16. A ne bi htjeli dirati dnevni dio. Isto tako postoji kuhinja koju bi zadržala, eventualno mijenjala fronte jer je bordo boje i predugačka je .Nekako bi je skratila i pokušala napraviti šank ili otok u koji bi ugradila sušilicu rublja i dio od postojeće kuhinje. Isto tako ne bi htjela da nam ulaz u blagovaonicu i dnevnu sobu ide kroz kuhinju. Blagovaonica i dnevni dio je jedna prostorija i za to bi htjela savjet rasporeda boje zidova i slično. Ulaz u stan je uski i u stanu postoje lukovi na zidovima i to bi htjela sve srušiti. Inače volim zelenu crvenu i bež boje. Klasični namještaj sa nekim detaljima. Mislim da sam sve nabrojila .

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Kuca prizemnica: kuhinja, dnevni boravak, 3 spavace sobe, wc, kupatilo, garaza, vanjska basta (veranda) natkrivena.Sve skupa cca - m2. Opcina Otok..katastarske cestice su /1 i dio /3 koje su dogovorno presjecene, ali nisu ucrtane tako da povrsina koju cu imat na raspolaganju je cca m2 (18m×26,5m). Dogovorno je ostavljen i za jednicki put do cestice koji ne ulazi u spomenutu kvadraturu.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 184
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Saljem Vam tlocrt stana i molim Vas idejno rješenje za redizajn Od postojećeg prostora željeli bismo dobiti: 2 kupaone, Ostavu, 3 spavaće sobe (uz 2 postojeće jos 1 od prostora gdje je dnevni boravak) Također u dnevnom boravku prostor za igru kao mini igraonica za djecu... Kuhinju, dnevni boravak i blagovaonu otvorenog tlocrta sa izlazom na tresu od 20m2 Balkone od 4.3m bi zatvorili i prenamijenili (mozda da je jedan garderoba,a drugi dio trece spavaće sobe ili igraonice)... za sva pitanja stojim na raspolaganju. Unaprijed hvala