MASTER COLOR, obrt za usluge, vl. Filip Podobnik

Požega
Adaptacija kupaonice, Adaptacija stana, Fasade, Keramičarski radovi, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
4,4
15 ocjena

15 ocjena za tvrtku MASTER COLOR, obrt za usluge, vl. Filip Podobnik

Ocjene

5,0
Mahira P. , prije 1 mjesec

Momci su odgovori, tocni, postuju dogovor, rade onako kako smo se dogovorili. Imaju svoje ideje koje predloze kada treba.Toplo preporucujem.

5,0
Drazen R. , prije 9 mjeseci

Mi smo se odlučili za Master Color. Jako smo zadovoljni, sve je odrađeno odlično. Preporučavamo ovu firmu.

5,0
Vesna Č. , prije 11 mjeseci

Sve savršeno... od ponašanja, urednosti, točnosti, cijene i najvažnije: Jasmin je posao odradio izvrsno! Master color i Filipa preporučujem bez zadrške. Hvala Trebam hr. i dečkima čiji broj sam upisala u imenik sa stalno.

5,0
Branislava S. T. , prije 11 mjeseci

Izuzetno sam zadovoljna. Dobila sam istog dana nekoliko poziva, website funkcionira jako efikasno. Naročito bih pohvalila ekipu za soboslikarske radove MASTER COLOR, I toplo preporučila. Kvalitetni radovi, čisti, uredni i sve u dobrom raspoloženju. Dobio je velike pohvale od keramičara za pripremu zidova i podova, sve je glatko kao staklo. Bravo za Filipa i ekipu! Hvala trebam.hr ❤️👍

5,0
Dawn M. , prije 1 godinu

Trebali smo soboslikarske radove i od nekoliko ponuđenih soboslikara odabrali smo Master Color, obrt za usluge, vl. Filip Podobnik. Čista petica za rok, kvalitetu i cijenu.

1,0
Renzo C. , prije 2 godine

Izvođač je dosljedan danoj rijeci te je usprkos unaprijed primljenog plaćanja, završio dogovoreni posao.

Cijena je bila 50% viša od početno dogovorene te je posao završen sa dva mjeseca zakašnjena. Kvaliteta posla je niska. Izvođač je ne profesionalno pristupao agresivno tražeći novac unaprijed, nije poštivao dovoren nadzor u toku izrade radova i često bi se zainatio na sitnicama (npr. nije pristao popuniti manje rupe na knaufu jer ih je električar napravio te da “to njega ne zanima” ).

Navedeni investitor je jako neodgovorna osoba zavlaci ljude i ima takozvanog inzinjer sa kojim je u dogovoru sa zavlace i lazu Jer g. Renzo prica jedno da se radi a inzinjer i nadzor drugo te tako napravite posao i onda kazu da to nije trebalo

5,0
Danijel , prije 25 dana
5,0
Snjezana P. , prije 1 mjesec

Zadovoljna sa izvedbom radova firme "MASTER COLOR".

4,7
Renata D. , prije 10 mjeseci

Sve ok osim što nisu obojali nakon postavljanja knaufa.

5,0
TANJA P. , prije 1 godinu

Izvođač se držao dogovorene cijene i roka obavljanja radova.

Prikaži više

Usluge: Knauf pregradni zidovi, Bojanje fasade, Bojanje škole ili vrtića, Bojanje zidova, Knauf majstor, Ličilački radovi, Soboslikarski radovi, Spušteni stropovi, Ličilac, Knauf radovi, Postavljanje knaufa, Knauf, Soboslikari

Drugi izvođači u blizini Požege

Druge usluge u Požegi i okolici

Nedavni upiti

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je bojanje stropa i zidova u spavaćoj sobi, predsoblju i kuhinji. Sve stropove bojati u bijeloj boji. Zidove u spavaćoj sobi bojati u boji koju se dogovorimo. Zidove u kuhinji i predsoblje presvući s nekom vrstom puca. U dijelu radnog dijela kuhinje izgraditi "spušteni strop".

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 27
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, radovi su planirani kroz mjesec dana. Treba staviti Knauf na strop - ca. 16 m2 i na jedan zid - ca. 11 m2. Danas na stropu postoji lamperija s kvalitetnom podkonstrukcijom za koju smatram da će izdržati i Knauf ploče. Naravno treba pogletati Knauf. Također bi trebalo pogletati ostala 3 zida - ca. 32 m2. Očekujem Vašu ponudu.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 376
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, molim vas ponudu za sljedeće suhomontažne radove: 1. Obloga stropova potkrovlja. Obloga stropa d = ,00 mm, metalna jednorazinska podkostrukcija KNUAF CD_UD profilima d = 27,00 mm na razmaku od 0,50m. Pričvršćena za grede metalnim sidrenim nosačima duljine mm i vijcima. Spojevi s podom stropom i okolnim zidovima izrađeni brtvenom trakom. Ugradnja dvoslojne izolacije, prvi sloj KI mineralne vune UNIFIT od mm između greda, drugi sloj KI mineralne vune classic 50mm preko greda između profila i u profilima. Postava parne brane Knaufinsulation LDS 2 Silk na podkonstrukciju, lijepljenje spojeva parne brane brtvenom trakom. Jednoslojna obloga KNUAF GK pločama d = 12,5 mm. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. ,03m2 2. Obloga špaleta potkrovlja 16,80m dužnih 3. Ojačanje kutova špaleta krovnog prozora ALU zaštitnim kutnim profilom. Ugrađen na klamice i obrađen masom. 35m dužnih 4. W Zidna obloga d=25mm, izrada zidne obloge - suha žbuka. Lijepljenje Knauf GK ploče visine stropa, na ljepilo za lijepljenje ploča Perlfix. Lijepljenje točkasto, na rubove ploče i dva reda vertikalno. Lijepljenje ploča uz prethodnu impregnaciju zidova impregnacijom za upojne podloge Grndiermittel. Jednoslojna obloga Knauf GK pločama d=12,5mm, V 2,50m x 1,25m. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. 14,00 m2 5. Pregradni zid W Pregradni zid d = ,00 mm, metalna jednostruka podkostrukcija KNUAF CW_UW profilima d = 75,00 mm, ugradnja izolacije d = 50,00 mm. Spojevi s podom stropom i okolnim zidovima izrađeni brtvenom trakom. Obostrano jednoslojna obloga KNUAF GKB pločama d = 12,5 mm. Obrada spojeva stropova prema kvaliteti K2. Obrada spojeva ploča masom za spojeve, obrada u dva sloja, ispuna i ugradnja bandažne trake u prvom sloju, izrada prijelaza spoja na ploču. Zaglađivanje spojeva u trećem sloju masom za zaglađivanje i brušenje. 6,75 m2 - zid s otvorom za vrata V 2,80m do 1,70m S poštovanjem,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 100
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, u pitanju je stari stan na Kvatriću koji ima iste tapete već preko 30 godina. Nitko ne zna kakvo je stanje zidova ispod. Trebalo bismo skinuti tapete, urediti zid i pofarbati. Strop je visok cca 4 m. Mislim da su dimenzije sobe 5 x 6 m, s tim da je jedan zid gotovo cijeli staklena stijena, pa taj dio ne računam, tako da računam da ima oko m2 zidova i stropa, vrata nisam oduzela od kvadrature iako ima tri vrata s tim da su jedna dupla. Očekujem Vašu ponudu.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dobar dan, bit će mi potrebno oblaganje krovišta. Dimenzije su cca 3.5 x 7.5 m. Krov nije ništa posebno. Ima grede, izolaciju i par krovnih prozora i trebali bismo staviti knauf da se sakrije izolacija. Za sada još nismo otvorili da vidimo kako izgleda ispod sadašnje konstrukcije koja je sačinjena od drvenih težih ploča koje su stavili da drži i skriva izolaciju. Za sad postoje i potporni stupovi kako bi te daske stajale. Daske su cca 2 cm debele i ostale dimenzije su 2 m x 30 cm. Ja bih da mi stavimo knauf, tako da je lijepo bijelo i da ne mora imati potporne stupiće koji drže sam knauf. S obzirom da ne znam koliko su lijepe grede ispod (nadam se da su dovoljno dobre da se njih ne treba mijenjati) ne znam bi li ostavili da se grede vide, ako je moguće postaviti knauf između greda, a ne kao veliku bijelu površinu. U privitku šaljem sadašnje stanje, ako vam to može pomoći. Hvala puno,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 85
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u predsobi i kuhinji je strukturni premaz po zidovima i plafonu, potrebno je obrusiti i pogletati (kitati), obojati sve zidove bijelom bojom (cca 35m2). U sobi su glatki zidovi, treba ponegdje pogletati, obrusiti, završni premaz boja slonovače (50m2). Lokacija stana je ulica Vile Velebita, Studentski grad, Dubrava, Zagreb. Očekujem Vašu ponudu.

Uređenje potkrovlja

 • Površina (u m2): 200
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebao bih ponudu za spušteni knauf strop za kompletni objekt. U stropu bi se postavila ugradbena rasvjeta (LED Spot) i strujne instalacije. Na prvom katu bi trebalo postaviti i izolaciju u knauf, 5cm vune ili sl. Površina netto objekta je cca m2. Za sada je u roh bau fazi u Zagrebu. Također, trebao bih izradu u duplom knaufu s obradom i termoizolacijom prostorija kupaonica(prizemlje i kat), garderoba, zida u hodniku te zatvaranja prostora ispod stepeništa u knauf u koristan prostor s vratima. Trebao bih i izradu šanka u kuhinji odnosno "L"(cca cm*85cm, visine 85cm)

Oblaganje zidova i stropova

 • Površina (u m2): 48
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, uređujemo potkovlje. Na stropu i dijelu zidova je lamperija, dio stropa je kosina. Površina ravnog dijela stropa je cca 24 m2, kosina je cca 12 m2 i zid je cca 12 m2. Na te bismo površine postavljali knauf. Na preostalim zidovima je sep koji bi pregletali i poravnali. Očekujem Vašu ponudu.

Izrada pregradnih zidova

 • Površina (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, kroz 7-10 dana potrebno mi je izvođenje pregradnog zida u boravku stana da se dobiju 2 prostorije. Osim zida debljine 10 cm sa konstrukcijom i izolacijom treba nabaviti i ugraditi vrata, komada 2, 79/ cm,drvena, puna,ništa posebno. Sve potrebno se dovozi do zgrade, odnosi do lifta i liftom prevozi do stana, sve do dužine cm.Ima tu još nešto radova oko premještanja radijatora i malo elektrike oko 3 prekidača svjetla i 3 rasvjetna mjesta. Očekujem Vašu ponudu.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 73
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebno mi je bojanje zidova u hodniku stana te bojanje pet vrata u stanu (ulazna, kupaonica, dvoja sobna i jedna vrata od špajze). Površina zidova je 56 m2, a površina vratiju za bojanje je 17 m2 (obostrano). Adresa je braće Horvatić 5, Krimeja, Rijeka. Radovi trebaju biti gotovi najkasnije do 7. ožujka. Očekujem Vašu ponudu.