Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 12
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Bijela PVC vanjska stolarija - prozori, ulazna vrata, klizne stijene, ostakljenja, balkonska vrata (sve prema tlocrtima u privitku). Izmjena u odnosu na tlocrt su ulazna vrata kojima u ponudi treba dodati jedan uski pomični panel standardnih mjera. PRIZEMLJE - Svi prozori u prizemlju otklopno-zaokretni s roletama. Klizne stijene i ostakljenja s roletama. Garažna vrata na daljinsko otvaranje. NAPOMENA: projekt uključuje klizne grilje cijelom dužinom južne stijene u prizemlju (4 puta x) koje molim zanemariti i umjesto njih u ponudu uvrstiti rolete. POTKROVLJE - Svi prozori u potkrovlju otklopno-zaokretni s griljama, osim prozora kod stepeništa (x) koji je samo zaokretni, ali isto s griljama. VAŽNO!!!! Gdje je moguće ponuditi standardne mjere za sve staklene površine najbliže mjerama iz tlocrta!!! Stojim na raspolaganju za sva dodatna pojašnjena na navedenom broju mobitela i e-mailu. Nakon indikativne ponude, svakako planirati obilazak građevine za konačni dogovor.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Žman
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o staroj kamenoj kući , prizemnici u mjestu Žman na Dugom otoku . Stare prozore i vrata treba demontirati i odvesti . Debljina zidova na kući 80 cm. Ulazna PVC vrata dvoja klasična bijela sa mlječnim izo staklom u gornjoj trećini panela otvaranje prema unutra s bravom s lijeve strane .Dimenzije otvora za okvir ( štok ) prva vrata Š - 97 V - cm , druga Š - 95 V - . Vrata za terasu PVC staklo na cijelom panelu ( staklena vrata ) otvaranje prema unutra s bravom s desne strane , škure na tim vratima otvaranje prema van brava s lijeve strane . Dimenzije , postojeći otvor premali 60X treba proširiti na 80X i po njemu napraviti vrata i škure . Prozor 1. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , Komarnik , škure ,klupica - u sve prozore ide ukrasni bijeli križ , djeli staklo na četiri dijela. Prozor 2. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , komarnik , škure , klupica . Prozor 3. Š - V - dvokrilni , otvaranje klasično i oba krila na kip , komarnik ,škure , klupica . Prozor 4. Š - V- dvokrilni , otvaranje klasično i na kip , komarnik , škure , klupica . Prozor 5. Š - 60 V - 98 jednokrilni , otvaranje klasično i na kip , mreža za komarce fiksna na okviru 50X90 . Prozor 6. Š - 67 V - 50 jednokrilni , otvaranje samo na kip , bravica s gornje strane , mrežica za komarce fiksna , debljina zida na ovom prozoru 9cm . Vrata za šupu jednostavna i jeftina Š - 68 V - .
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Osijek
Osijek
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zamjena postojećih drvenih četverokrilnih prozora, sa PVC prozorima sa roletnama. U prizemlju kuće sa ulične strane 2 kom, sa dvorišne strane kuće 1 kom, sa ulične strane 3 komada na I katu kuće. Boja bijela. Dimenzije: x ( s kutijom za rolete) 6 kom 68x - 1 kom Navedite načine plaćanja.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim vas ponudu za demontažu i odvoz starih i montažu novih PVC prozora i roleta za dvije prostorije: 1. soba - zamjena prozora 2. Lođa - zatvaranje lođe. U nastavku se nalaze nacrti i dimenzije otvora za prozore kao i popratne informacije o opcijama koje su nam zanimljive, kao i slike trenutnog stanja ukoliko mogu biti od pomoći. Stan se nalazi na 10.katu nebodera u Ulici baruna Filipovića u Zagrebu. Što se tiče kvalitete samih prozora ukoliko nudite više varijanti, preferiramo opciju 'standardnih' prozora, odnosno opcije u nižem cjenovnom rangu. Osim cijene molim Vas također informaciju u kojem vremenskom periodu bi bilo moguće ostvariti navedene radove.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Pula
Pula
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 13
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim Vas ponudu za PVC prozore bijele boje sa komarnicima i aluminijskim ručnim roletama u sivoj boji. Dostava bi bila u Puli ( Fažana) pa vas molim da provjerite jel takva dostava moguća te da obraćunate u ponudi i troškove dostave. Molim vas i cijenu sa i bez montaže. Rolete se postavljaju sa vanjske strane unutar svijetlog otvora prozora. Prozor pokriva cijeli svijetli otvor. Dimenzije i količine su slijedeće (š x v): 1. x cm (2 krila) 5KOM 2. x cm (2 krila) 2KOM 3. 80 x cm ( 1krilo) 2KOM 4. 60 x 60 cm (1 krilo) 4 KOM Možete mi reći s kakvim profilima radite? (Salamander, Schuko) S poštovanjem, , 16 66
Zagreb
Broj komarnika: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Balkonska vrata dimenzija- širina cm*visina cm ,jedna polovica je fiksna ,a druga polovica su klizna vrata , boja -bijela ili siva. Molim ponudu s ugradnjom za klizni ili plisirani komarnik . Mjesto ugradnje Zagreb, Vrbani na petom katu. Balkonska stijena je s ugrađenim roletama ,a kutija za rolete je s vanjske strane. LP
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Zlatar
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Komarnici
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
VxŠ (krajnje mjere sa štokovima/okvirima), 80x80 (2kom), x (dvokrilni) , x90 (3kom-dvokrilni), x (2kom-dvokrilni) Ostakljenje - IZO stakla sa umetnutom "trakicom" (vidi prilog). Vjerujem da mi trebaju barem 4komorni profil jer živim u Hrvatskom Zagorju. Molim ponude za PVC prozor SA GRILJAMA, boja bijela, ali i za imaitaciju hrasta. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Dobrinj
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u prilogu šaljem prikaz terase ispred kuće koju bi zatvorili PVC stolarijom. Riječ je o kući na otoku Krku (okolica Dobrinja) koja će biti gotova ubrzo i nema još kućni broj. Aktivnosti zatvaranja terase ispred kuće (označene crvenim okvirom u nacrtu) su podijeljene u 3 faze : 1) Bočni dijelovi terase bi bili zatvoreni staklenom stijenom s mogućnošću otvaranja 2) Prednja fronta je zatvorena sa dvije klizne stijene između kojih su ulazna vrata u prostor 3) Ulazna vrata u prostor (dvokrilna) Napomena: - Dimenzije su uzete kataloški i podložne su korekcijama - Odgovori na vaše upite su u nastavku broj i dimenzije prozora (širina x visina) - u prilogu boja prozora - bijela kakva sjenila želite - bez sjenila ostakljenje (dvoslojno/troslojno) - kolika je razlika u cijeni? trebate mreže protiv komaraca i unutarnje ili vanjske police? ne koje usluge trebate: montaža/demontaža/odvoz starih prozora/završni radovi - samo montaža novog adresa montaže (ulica, kućni broj i poštanski broj) - još je nema lokacija, je otoku Krku (okolica Dobrinja) kada su Vam okvirno prozori potrebni - u narednih 60 dana ovisno o završetku terase Molio bih vas ponude koja uključuje materijal i ugradnju.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 7
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1. Klizni prozori 87,5 x - 2 fiksna i 2 pokretna (i drugi prijedlozi za ostakljenje površine x su dobro došli) 2. Prozor 80 x - 2 kom 3. Prozor fiksni (samo ostakljenje) 94 x 4. Balkonska vrata 65 x 5. Prozor 58 x 6. Balkonska vrata 65 x 7. Svjetlarnik iznad prozora i vrata (fiksni) x 40 8. Prozor x Dimenzije su samo okvirne mjerene od strane nestručne osobe tako da mogu odstupati centimetar -dva Postavljanje sjenila bih dogovorila sa stručnom osobom, budući da imam dilemu gdje ih postaviti - na lođu ili na prozore i vrata boravka, a ne znam kakva su sjenila uobičajena na kliznim prozorima. Spavaća soba i balkon su na sjevernoj strani tako da tu ne bi bila potrebna sjenila - opet ovisi o ponudi dobavljača. U prilogu je nacrt (laički napravljen).
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Zainteresiran sam za ugradnju rolo komarnika te bih Vas zamolio okvirnu ponudu za izradu i ugradnju istih. Rijec je o 4 prozora u kući u Zagrebu na 1. katu. Za 3 prozora je pristup preko balkona tj. prozori izlaze na balkon a jedan je normalan koji gleda na cestu no otvaraju se oba krila pa ne vjerujem da nece biti otezan pristup. Okvirne dimenzije prozora: 1. x cm 2. x cm 3. 78x cm 4. 46x cm Radi lakse reference saljem i slike prozora. Zahvaljujem unaprijed na ponudi te za sve dodatne informacije me slobodno nazovite


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu