Trebate rolete? Pripremili smo približne cijene i ostale potrebne informacije kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

Rolete
Prosječna cijena 350 kn/m2
Raspon cijena 250450 kn/m2

Rolete su sjenila koja nam omogućuju zaštitu od raznih vanjskih utjecaja i neželjenih pogleda. Njima postižemo potpuno zamračivanje prostorije, a ujedno nam nude i izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Cijena ovisi o modelu sjenila, veličini i kvaliteti. Izvođači će vam za rolete naplatiti od 250 kn/m2 do 450 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za rolete

Komiža
Broj komarnika: 7
Okvirni rok početka projekta: Odmah
- komarnici za dvije trostruke Alu klizne staklene stijene i jednu dvostruku. dimenzija pojedinačnog krila: visina cm, širina cm; - dva rolo/harmonika komarnika za dva Alu prozora visine cm i širine cca 90cm. Objekt se nalazi na otoku Visu, Komiža. Molim Vas ponudu koja uključuje izradu, dostavu i montažu. Unaprijed zahvaljujem. S poštovanjem, jasnabilusic
Sjenila, Sjenila
Zagreb-Novi Zagreb
Broj komarnika: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, javljam se vezano za jedan fiksni komarnik i 2 x komarnik za vrata. Molila bih vas ponudu za: - fiksni komarnik dimenzija 98cm (širina) x cm (visina) - 2 x komarnik za vrata 96cm (širina) x cm (visna) uz dodatnu napomenu da vrata imaju roletu Riječ je o bijeloj boji. Unaprijed hvala!
Velika Gorica
Broj roleta: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dakle , trebao bi pvc ili alu rolete sa kutijama i vodilicama . Radi se o ostakljenom balkonu koji je podjeljen na 4 stakla koja se otvaraju, konstrukcija je od metala. Visina je 2.45 , širina 1 metar, 4 odjeljka. Htjeli bi da jedan dio koliko je visoka ograda bude fiksni cca 0, 90 ,a gornji dio pomični i da se da otkloniti prema van .
Zagreb
Broj komarnika: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebala bih naknadnu ugradnju komarnika na već postojeće prozore s roletnama. Zanima me cijena fiksnih i onih što se ugrađuju u kutiju od roletna. Dimenzije prozora su *, *, 55*55 i 58*54, s tim da ova dva mala nemaju roletne. Bila bih Vam zahvalna na ponudama, Srdačan pozdrav,
Sisak
Broj roleta: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zanima me izrada i ugradnja Alu roleta u bijeloj boji na postojeću PVC stolariju sa vanjskim kutijama. Radi se o 5 prozora i 1 balkonska vrata. Dimenzije su: Š x V 3 kom x 1 kom x98 1 kom x 1 kom x Kuća se nalazi u Sisku. Molim Vas da mi napravite ponudu.Hvala.
Obrovac Sinjski
Broj komarnika: 2
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ovako, radi se o staroj kamenoj kući. Kako su ul.vrata u prizemlju, trebalo bi mi nešto što se zatvara odmah i da je u donjem djelu čvršće. Naime, kako su vrata u prizemlju više me strah zmija. Isto tako i na katu imam ul.vrata na koja bi isto tako komarnik. Ne znam točno dimenz. ali vis. , širina 90, prozor mali ali to može čekat.
Zagreb
Broj komarnika: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molila bih Vas ponudu za rolo komarnike: prozor: 55x prozor:x prozor :x vrata70x prozor 90x prozor 50x54 (fixiran) prozorx prozorx vrata80x Molila bih da me izvođači kontaktiraju na mail jer nisam dostupna telefonski. Jel radite ograđivanje balkona?
Pula
Broj grilja: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
visina : 70 cm širina: 80 cm potrebna mi je grilja navedenih dimenzija za otvor na tavanu sa sjeverne strane (tavan je negrijan i ima pristup iz vana kroz tu grilju) također fixni okvir grilje bi sa donje strane trebao imati dodatnih 25 cm "pločicu" koja bi legla na fasadu da se na to mogu prisloniti ljestve kako se nebi oštetila fasada.
Zagreb
Broj unutarnjih žaluzina: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Ponuda za unutarnje žaluzine (one koje se montiraju na sam prozor, pričvršćene). Radi se o sljedeća 5 prozora prema dimenzijama (širina x visina x dubina): 1. 33 * * 3 2. 47,5 * ,5 * 1,5 3. 47,5 * ,5 * 1,5 4. 57,5 * ,5 * 1,5 5. 73 * * 1,5 Boja – aluminij siva srebrena Molim dvije ponude - s montažom i bez montaže.
Ičići
Broj komarnika: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dimenzije prozora: 1. Vrata balkon x 2.Vrata balkon x 3. Vrata balkon x 4. Prozor 66 x 5. Prozor 46 x 75.5 6. Prozor 42 x 7. Krovni prozor 60 x 8. Krovni prozor 60 x 9. Prozor 46 x 76 Molim Vas pošaljite mi predračun za komarnike, kako i za rolete samo za balkonska vrata. Imate rolete u tamno zelenoj boji? Zahvaljujem unaprijed, Lijep pozdrav, Širola