MALUPE INTERIJERI j.d.o.o.

Zagreb
Gradnja kuće, Servisi za čišćenje, Soboslikarski radovi, Suha gradnja (knauf)
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
100+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2021
5,0
6 ocjena

6 ocjena za tvrtku MALUPE INTERIJERI j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Vedran R. , prije 5 mjeseci

Gazda Tomislav i dečki su super, dajem čistu peticu. Takve majstore još nisam imao, svaka im čast. Moju preporuku imaju. Firma se zove Malupe Interijeri j.d.o.o.

5,0
Milan G. , prije 6 mjeseci

Sve je bilo po dogovoru. Jako sam zadovoljan kako je posao odrađen. Preporučavam firmu Malupe interijeri.

5,0
Marija V. , prije 24 dana

Sve prema dogovoru,odličan,kvalitetan u kratkom vremenu odradio posao.

Nemam primjedbi.

5,0
Jasmin S. , prije 25 dana

Jako sam zadovoljan. Super su.

5,0
Ivana K. , prije 6 mjeseci

Super odrađen posao. Jednostavno se bilo dogovoriti i bio je točan.

5,0
Viseslav R. , prije 9 mjeseci

Ocjena 5 za MALUPE INTERIJERI j.d.o.o. Sve je bilo super.

Usluge: Knauf majstor, Građevinske tvrtke, Dezinfekcija prostora, Servisi za čišćenje, Gradnja kuće, Bojanje fasade, Čišćenje poslovnih prostora, Građevinski radovi, Gradnja kuće ključ u ruke, Ličilački radovi, Adaptacija kuće, Postavljanje knaufa, Soboslikari, Bojanje zidova, Soboslikarski radovi, Ličilac, Čišćenje stanova, Gradnja kuće po fazama, Knauf radovi, Spušteni stropovi, Agencije za čišćenje, Knauf pregradni zidovi, Obrt za čišćenje, Čišćenje apartmana, Bojanje škole ili vrtića, Knauf

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 200

Postovani Trebala bi vasu ponudu za ciscenje vile. Vila ima m2 na dvije etaze. 5 soba i 5 kupaona, kuhinja sa dnevnom..drustvena prostorija od 15m2 sa biljarom i tv.Normalni prozori i vrata..ne treba bazen ni vrt..samo terasu sa stolom 30 m2 .Zanima me vasa cijena ciscenja nakon odlaska gostiju, koliko vam vremenski treba za pocistit..koliko zena vam cisti. Gosti odlaze u 10 a drugi dolaze u 16 h. Vila jos nije zavrsena..nadamo se da cemo je zavrsit. Sa postovanjem

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 65

Stan je održavan ali ga sada treba geberalno očistiti. Spavaću sobu (paučina iz uglova, prozor, usisati, prebrisati namještaj vlažnom krpom oprati pod), WC i kupaonicu pločice od vrha do dna dobro oprati i prebrisati, wc školjku oprati, lavabo i kadu oprati, pod u hodniku oprati, kuhinju detaljno od vrha do dna, u dnevnom boravku, prozore i balkonska vrata, namještaj vlažnom krpo usisati i oprati pod, u drugoj spavačoj sobi prozor. U periodu između 16:30 - 21h. Po mogućnosti više osoba koje to mogu napraviti u 2-3 sata.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 47

U pitanju je stan u koji bi tek trebalo da se uselim (nema mojih stvari u njemu). Potrebno mi je detaljno čišćenje svega, ispod svakog komada nameštaja i iznutra. Potrebno je oprati i kupaonu i kuhinjicu.. Idelno bi bilo ako bi moglo i dubinsko pranje kauča i madraca na krevetu. Volela bih da sve bude čisto i dezinfikovano pre mog useljenja, ne biram vrstu kemikalija, dokle god se ne oštećuju površine koje se čiste. Stan je u centru grada.

Adaptacija objekta

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav, trebam adaptaciju apartmana u Červaru. Na glavnoj terasi trebamo postaviti novu strehu, promjeniti vrata. Provjeriti da li su svi zidovi ok. Unutra treba pogledati kako možemo bolje iskoristiti prostor - da li se može kako poboljšati vlaga i slično. Na maloj terasi treba isto nova streha i na neki način napraviti novu sobu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 20

Poštovani, Potrebno mi je detaljno čišćenje kuhinje i kupaonice prije useljenja, nakon podstanara i duljeg vremena nekorištenja. U kuhinji bi trebalo detaljno očistiti frižider, pećnicu, sudoper, nekoliko elemenata (gornji+donji). U kupaonici se nalazi ugrađena tuš kabina. Sve bi trebalo detaljno očistiti i dezinficirati. Čišćenje je potrebno obaviti u naredna dva tjedna. Molim Vas ponude na mail ako nije problem Unaprijed hvala Lp

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 6
 • Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Treba urediti strop kupaonice površine 6 m2 koji je već uređen prije 2 godine, ali je u međuvremenu strop navlažen jer je curilo u stanu iznad. Od vlage su ostale 3 fleke: 2 su samo fleke, a na jednoj se napuhnula valjda glet masa. Svaka od tih fleka ima po 0.5 m2. Trebalo bi sanirati te 3 fleke i pofarbati cijeli strop. Slike u prilogu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 92

Generalno čišćenje stana (93 m2 s balkonima): SOBE (3x) - prašina, prozori, usisavanje, brisanje podova, radijatori, lusteri, police, ormari izvana DNEVNI BORAVAK - prašina, TV, prozori, radijator, usisavanje, brisanje podova, luster BALKONI - brisanje i usisavanje KUHINJA - izvana i iznutra ormarići, hladnjak, štednjak, napa, luster, usisavanje i brisanje HODNIK - ormari izvana, luster, usisavanje i brisanje WC - elementi wc, umivaonik, pločice, ogledala, pranje i usisavanje podova KUPATILO - pločice, radijator, prozor, wc, tuš kabina, umivaonik, ogledala, ormarići izvana Stan je uredan, ali mu je potrebno godišnje generalno čišćenje. Po potrebi nastavak suradnje 1x mjesečno.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 111
 • Dodatne usluge: Bojanje stolarije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim soboslikara za radove u stanu od 38.5 m2 u centru grada Zagreba. Materijal imam. Osim svih zidova u stanu, potrebno je nanijeti završne slojeve boje u kupaonici - po keramičnim pločicama. Materijal osiguran. Radovi se obavljaju treći tjedan studenog 16-22. 11. Preferiram ponude mailom. Hvala.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 300

Učestalost čišćenja: 2x tjedno po 2 h (dolazak u jutarnjim satima: 06:00 h do 08:00 h) SVAKI TJEDAN: - usisavanje cijelog poslovnog prostora - pražnjenje smeća - čišćenje blagovaonice i kuhinje (brisanje površina, vađenje suđa iz perilice...) - čišćenje sanitarnih čvorova (+ mijenjanje wc papira, papirnatih ručnika...) - čišćenje i brisanje stubišta - čišćenje paučine - dezinfekcija kvaka i rukohvata JEDNOM MJESEČNO: - temeljita dezinfekcija stolova djelatnika - pranje prozora Temeljitost i poštivanje dogovora. Ostavlja se prostor za mijenjanje zahtjeva, firma je okvirno navela očekivanja.

Gradnja kuće (ROH-BAU)

 • Ukupna površina objekta: 282
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Imate li građevinsku dozvolu?: Da
 • Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stambena kuća bi bila u dvije etaže, suteren i prizemlje sveukupne površine od m2 brutto površine. Zidanje je predviđeno sa ciglom, osim malog dijela suterena koji će biti ispod razine zemlje, AB zidovi. Ploče bi bile pune odnosno armirano betonske. Krov bi bio drvene konstrukcije pokriven sa mediteranka.