Zatraži besplatne ponude za popločavanje dvorišta u Đakovu

26 izvođača u blizini

Već 469 korisnika iz Đakova pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača za popločavanje dvorišta Đakovo, 2022

KARAT d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: klesarstvo, postavljanje opločnika, postavljanje tlakavaca, kamene klupčice, klesari, kameni podovi, nadgrobni spomenici, uređenje dvorišta, popločavanje dvorišta, kameni zidovi, uređenje okućnice, uređenje vrta, kamene stepenice, kuhinjske radne ploče od kamena.

Zatraži ponudu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: uređenje dvorišta, postavljanje opločnika, uređenje okućnice, postavljanje tlakavaca, uređenje vrta, popločavanje dvorišta.

Zatraži ponudu

Usluge: postavljanje tlakavaca, postavljanje opločnika, fasaderi, izolacija fasade, popravak fasade, popločavanje dvorišta, stiropor fasade, obnova fasada, fasader, termo fasade, fasade za kuću.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko debela podloga treba za polaganje opločnika?

  Debljina podloge za polaganje opločnika ovisi o namjeni površine – za prilaz treba iskopati oko 30 centimetara zemlje, dok je za terase dovoljno 15 centimetara. Podloga se sastoji od vodonepropusne folije, šljunka i sitnog pijeska. Prije postavljanja drugog sloja, prethodni mora biti dobro učvršćen kako bi se osigurala dobra nosivost poda i spriječilo neravnomjerno slijeganje podloge i opločnika.

 • Koje su prednosti i nedostaci popločanog ili asfaltiranog dvorišta?

  I popločavanje i asfaltiranje imaju svoje prednosti. Asfalt se na prikladnu podlogu polaže vrlo brzo, u jednom danu, jednostavan je za održavanje i ima praktički neograničen vijek trajanja. Opločnici se pak ljeti ne pregrijavaju, lakše ih je preurediti, a uz to im je izgled prirodniji i ugodniji.

 • Kako se postavljaju opločnici?

  Polaganje opločnika mnogo je složenije nego što zvuči. Prije svega, potrebno je pobrinuti se za odgovarajuću nosivu podlogu – iskopati rupu i u nju sipati između 15 i 30 cm grubog i sitnog pijeska koji mora biti dovoljno stvrdnut i zbijen. Za to možete koristiti ručnu ili vibracijsku ploču. Samo polaganje opločnika je lakše – opločnike postavljamo s ruba, vodeći računa da između njih ostane dovoljno mjesta za fuge. Pritisnite ih u pijesak vibracijskom pločom i na kraju položite fuge. Preporučujemo upotrebu netoksičnih materijala, poput kvarcnog pijeska.

 • Kako održavati popločano dvorište?

  Popločano dvorište ima dug vijek trajanja, a izgledat će još ljepše ako ga pravilno održavate. Obavezno pravovremeno uklonite sav korov i vegetaciju koja raste iz fuga, a perite ga vodom pod visokim pritiskom visokotlačnim strojem.