Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Zagreb-Susedgrad
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebali bismo u jednoj učionici srušiti zid, a zatim napraviti knauf pregradu bez ulaznih vrata ( cca 30 m2 zid), sanacija podne obloge gdje bi se rušio zid i postavljanje dijela parketa cca 20m2.U drugom prostoru bi bilo potrebno napraviti pregradni knauf zid ( cca 30m2), postavljanje ulaznih vrata , prostor postoji , ako će biti moguće malo smanjiti postojeći ulaz u tu novu prostoriju. Postavljanje podne obloge ( može PVC obloga) ili parket , to treba vidjeti ( cca 60m2 poda). Površine dva prostora po cca 60 M2
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Betina
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Dogradnja kuće uz postojeću kuću, zid na zid. Projekt se sastoji iz 3 etaže, sad bi bila izgradnja prizemlja u sistemu 68,5m2 ključ u ruke i 50m2 visoki roh bau. Završetak etaže bi bio betonska deka sa ostavljenim željezom iz vertikalnih serklaža za nastavak gradnje za sljedeću etažu, znači bez krovišta.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Zagreb-Dubrava
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Znači u pitanju je adaptacija potkrovlja u kojem se skida stari crijep, lomi se krov i postavlja novi crijep. S unutrašnje strane se izolira krov te bi bilo dobro da izvodjac radova ima iskustva s pur pjenom, ali nije iskljucena i kamena vuna. Postavljaju se zidovi od siporex-a i na pod se izlijeva sloj betona zbog hea-profila koji drze balkon. Lijepi pozdrav.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Zagreb-Novi Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan se sastoji od dnevnog boravka, ostave, wc, kuhinje, kupaone i spavanje sobe i naravno hodnik. Prenamjenili bi ga stan sa dvije spavaće sobe, kupaonu i wc bi spojili a u ostavi povezali s dnevnim boravkom. S tim da bi se rušile neke pregrade i pomicale na radio novi zid od kanaufa. Potrebno je sve instalacije napraviti i dovuči iz wc do kuhinje al su na isto strani i i vrlo blizu. postavljale bi se nove pločice u kupaoni i nekim djelovima stana laminati.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Sesvete
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Opis radova: Na gornjem katu obiteljske kuće želim napraviti odvojeni stan. Trenutno stanje je gore hodnik, 3 spavaće sobe, wc, kupaona. Potrebno je prepraviti u stan sa 3 spavaće sobe, dnevni boravak + blagovaona, kuhinja i kupaona. Potrebni radovi: - odvajanje ulaza (od jednog ulaza treba napraviti 2), iznad jednih ulaznih vrata treba napraviti nadvoj - stepenice prepraviti. Trenutno zadnjih 5 stepenica idu u koso. Potrebno ih je napraviti da se spuštaju ravno na ulazna vrata. - srušiti 3 zida, te napraviti nove pregradne zidove od knaufa - na cijeloj kući potrebno promijeniti stolariju (PVC, 3 slojna stakla). Dimenzije prozora: -x( sa kutijom za rolete)-9 komada -60x ( sa kutijom za rolete)- 2 komada -Staklena stijena x ( sa kutijom za rolete) -Balkonska vrata- 90x( s kutijom za rolete)- 1 Komad -2x ulazna vrata
Gradnja kuće, Adaptacija kuće - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Stan 45 kvadrata, prizemlje. Sastoji se od kuhinje 12 m2, dnevne sobe 17 m2, spavaće sobe 13 m2 i kupaone 3 m2. Visina stana je 3,75 m. Stan se nalazi u centru zagreba. U potresu je oštećena žbuka iznad štokova i drugih oštećenja nema. Pod je drveni. Želio bi betonirati pod, u sobama staviti parket, u kuhinju ploćice, urediti zidove i napraviti kompletnu kupaonu. U stanu je ugrađeno plinsko centralno grijanje i pvc stolarija.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Lovran
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani,naime radi se o prenamjeni garaže u treba napraviti pregradni zid jer cijela ima ukupno 50m2. Posto je strop visok 4m,voljeli bi napraviti platformu sa stepenistem,ispod stepenica wc,malu kuhinju s osnovnim elementima,sudoper i ploca za kuhanje,sa sankom,ovisno o mogucnosti i ima dostupnu struju i vodu samo sve treba prenamjenit po potrebama.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće - Split
Split
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan u Varošu koji sada ima tri sobe ,kuhinju , blagovaonicu i kupaonu treba preuređenje .Nove električne i vodovodne instalacije .Napraviti novi raspored , jedan zid srušiti, ...,pomaknuti jedna vrata....postaviti laminat i pločice ,sve obojati Možda i namještaj po mjeri i nove prozore sa škurama. Nova ulazna vrata.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće - Zagreb
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, u stanu stradalom u potresu trebalo bi kompletno preuredit kupaonu i kuhinju, stavit novi kondenzacijski bojler (fasadni, po savjetu dimnjačara jer se dimnjak srušio a zadnji smo stan i nikome iznad ne smeta fasadni dimnjak), promjenit vodoinstalacije, stavit centralno, promjenit 7 prozora, troja vrata ( 1 ulazna, 1 od spavaće i 1 od kupaone), napravit kuhinju po mjeri, srušit jedan zid i produžit kuhinju, opločit kuhinju, stavit spavaću i dnevni u knauf, promjenit električne instalacije i stavit više utičnica i prekidača za svjetlo, osvjetlit prostorije (rasvjetna tijela), napravit stepenice za sobe u potkrovlju, pločice u hodnik, laminat u sobu i dnevni, u spavaćoj popravit zid koji je puknuo u potresu...
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Kaštel Sućurac
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Nalijevanje estriha otprilike 35mm2, zidanje 2 pregradna zida dužine 3m visine 2.4m u ytong, zidanje 2 manja zida 2m dužine i 1.5m visine u ytong, postavljanje vodovodnih cijevi ukupne dužine 15m i kanalizacijskih cijevi 8m (različitih fi profila), obrađivanje zidova kao i plafona(gletovanje i pituravanje), postavljanje pločica i parketa (ili brodskog poda)


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu