Usluge

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Mursko Središče
Površina grijanog prostora (u m2): 145
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebali bi pregled i adaptaciju postojećeg sustava grijanja. Kuća se nalazi u Murskom Središću, m2, Imamo 10 radijatora i 2 lojtre, te djelomično podno grijanje. Centralno grijanje je na drva i plin. Peč se nalazi u podrumu i stara je. Razmišljamo da bi peć montirali u garaži. Centralno je i ljetnoj kuhinji (1 radijator).
Klima uređaji, Ugradnja klime - Zagreb
Zagreb
U stanu imam montiranu klimu Toshiba RAS-13UKHP-ES3. Vanjska jedinica nalazi se montirana na balkonu. Trebam vanjsku jedinicu s balkona premjestiti na fasadu. Stan je na 2. katu pa pretpostavljam da treba koristiti auto-dizalicu ili skelu.Na fasadi treba probiti otvor od vanjske jedinice do unutarnje.
Klima uređaji, Klima uređaj - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 65
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 5
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Stan je orjentiran jugo zapad te je ljeti jako toplo. Dnevni te kuhinja s blagovaonom su na jugu , a spavače sobe na zapadu.Želim klimu koja če rashladiti cijeli stan te omogučiti ugodan boravak. Da li postoji mogućnost jače s jednom nutarnjom jedinicom ili je potrebno postaviti dvije to molim da mi vi predložite.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb-Susedgrad
Površina grijanog prostora (u m2): 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća jednokatnica sa poslovnim prostorom u prizemlju. Radi se o postojećem grijanju na peć za drva te plinskoj peći koja se trenutno koristi za grijanje tople vode. Izmjena ventila regulacijskih ugradnja dodatnih radijatora te pomoć u rješavanju nekih postojećih problema ( slabi protok topline kroz radijatore,). Objekt tj kuća se nalazi u gradu Zagreb če
Montaža centralnog grijanja, Ugradnja kamina
Zagreb-Dubrava
Površina grijanog prostora (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pliski kombi bojler u kupaoni koji je priključen na plin i radi za toplu vodu. Instalacija će se raditi od bakrenih cijevi, potrebno je postaviti radijatore u kupaoni, hodniku, kuhinji, i dvije sobe ukukupno 6 radijatora. radijatori 22 K pločasti. Molim ponudu sa kompletni materijalom i rukama i drugu ponudu samo ruke.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje - Zagreb
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 150
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
montaža centralnog sustava za grijanje na drva. Sustav bi se ugradio u kuću koja ima prizemlje, prvi kat i potkrovlje, u sva tri prostora se živi. Od infrastrukture za sustav kuća nema ništa. Dakle trebalo bi ugraditi sve od peći, cjevovoda radijatora i sveg popratnog. Zanima me ponuda sa svim potrebnim materijalom, uređajima (peć, pumpe...) i montaža. Hvala!
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 96
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zainteresirani smo za ponudu zamjene starih radijatora ( toplana) u stanu tijekom ljeta : demontaža 2 postojeća radijatora,  izmjena prigušnice 3/8”, dobavu radijatora za dnevni boravak -93cm  razmak 90-9, soba - 70cm razmak 50-9 i kuhinja 60x60 razmak 59-9 te ugradnju radijatora. Srdačan pozdrav, .
Solarno grijanje, Solarni kolektori
Komiža
Broj korisnika potrošne tople vode: 1 - 3
Koje funkcionalnosti želite od solarnih kolektora?: Grijanje i priprema potrošne tople vode
Površina objekta ili prostora (u m2): 15
Treba li vam montaža solarnih kolektora?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani Trenutno nam treba za podno grijanje cca 15m2 dnevnog boravka i toplu vodu za 2 osobe. U budućnosti bi radili grijanje i na preostalih 30m2 stana. Također sam pročitala da postoji opcija solarnih krovova, a kako idemo u sanaciju zgrade-izolacija, fasada, krov, sa 3 ulaza i 24 stana zanima me da li imate iste u ponudi. Objekt se nalazi u Komiži na otoku Visu.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 800
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Zgrada je u Gajnicama, Mahatma Gandhija 7 i 9. Ima stana i dvije toplinske stanice koje su pod ugovornim nadzorom HEP-TOPLINARSTVA. Pred nekoliko godina ugrađeni su razdjelnici (nebitno) i istovremeno termostatski ventili (bitno) koji sasvim sigurno remete dotadašnju relativno “statičnu” mrežu. Radom ventila dinamika mreže je povećana što u zgradi negativno utječe na sustav grijanja. U pitanju su dva odvojena kruga grijanja, jedan za dio zgrade M.G. 7 i drugi za M.G. 9. Balansni ventili nisu ugrađeni jer je prilikom ugradnje razdjelnika i zamjene starih ventila termoventilima prevladala tvrdnja da će novi ventili preuzeti funkciju balansa dinamike mreže. Sada smo na početku (zatvorena financijska konstrukcija) dovođenja (“popravka”)mreže grijanja u normalno uporabno stanje. U tu svrhu Vas molimo da odgovorite da li ste u mogućnosti učiniti analizu mreže centralnog grijanja uz (jasno) prijedlog daljnjih koraka za cjelovitu sanaciju i popravak - dovođenje sustava grijanja (instalacija u zgradi) u cjelovit i kvalitetan rad i slijedno tome ponudu za radove. U tu svrhu, radi veličine i komplekstnosti instalacija vjerujem da je Vaš izvid stanja preduvijet analizi mreže i prijedlogu daljnjih koraka. U tu svrhu, u terminu koji Vi odredite biti ću Vam na predispoziciji. Moja funkcija u zgradi je Predsjednik nadzornog Odbora, Odbor ima dobru suradnju sa Predstavnikom suvlasnika a svi skupa imamo nadpolovičnu većinu glasova za korištenje sredstava pričuve. U koliko ste zainteresirani moj broj mobitela je 33 56 , , Mahatme Gandhia 7. Zahvaljujem unaprijed.
Montaža centralnog grijanja, Peći za grijanje
Kumrovec
Površina grijanog prostora (u m2): 75
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani u procesu sam kupnje kuće i planiram ugraditi centralno grijanje. Radi se o 5 radijatora i 1 kupaonski(ljestve)- 2 sobe,kupaona,hodnik,kuhinja,. Interesira me ponuda grijanja na pelete i možda čak da se ugradi peć kombinirana istovremeno pelete-drva. Unaprijed se zahvaljujem.Lp.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu