Usluge

Primjeri upita

Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 10
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna mi je ugradnja dodatnog radijatora u sobi. Radi se o većoj prostoriji djelomično pregrađenoj staklenom stjenom, a na slici se vidi gdje je postojeći radijator i gdje bi trebalo ugraditi novi. Radijatori u stanu imaju novije ugrađeni ventil pa je navodno moguće izvođenje radova i nakon početka grijanja.
Dizalice topline, Dizalica topline zrak voda
Novigrad-Cittanova
Broj korisnika potrošne tople vode: 4 - 6
Montaža dizalice topline: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, ovo trebam za vikendicu u Istri. Služilo bi nam za toplu vodu. Mora biti povezano s kolektorima. Ne znam postoji li neki sistem koji bi zagrijavao kuću zimi. To mi možete navesti kao drugu kombinaciju. Spremnik treba akumulirati do l. Kolektore bi stavili prilikom rekonstrukcije krova. Možete doći pogledati u petak/subotu.
Rijeka
Način grijanja: Podno grijanje
Površina objekta ili prostora (u m2): 264
Montaža dizalice topline: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nova kuća sa tri etaže, tri stana po 88 M2, izolacija 10cm stiropor/Caparol, PVC troslojna stolarija, podno grijanje sa već izvedenom mrežom. Trebamo ponudu za tri zasebne dizalice topline isključivo za grijanje (niskotemperaturno krug) cca svaka po 5/6 kW sa svom potrebnom armaturom. Trebam samo za grijanje ne za pripremu tople vode,
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Rijeka
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 43
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zanima me ugradnja centralnog grijanja na pelete. Razmišljam o peci i ukupno 3 manja radijatora u kuhinji, dnevnom i sobi (eventualno kupaonici). Radi se o ukupnoj površini stana 43 m2. Znaci zanima me ponuda s ugradnjom, te kada bi mogli doći pogledati i dati tocnu ponudu (potrebna mi je ugradnja kroz mjesec dana).
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Split
Površina grijanog prostora (u m2): 42
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imam tri radijatora na vodu u stanu, po jedan u svakoj prostoriji. Stari su, a dva su neispravna i trebam ih sve zamijeniti. Tražim uslugu instalacije novih radijatora te kupnju i dostavu istih. Izvedba je hitna jer živim u zgradi i sustav centralnog grijanja se puni 21.10., pa do tog datuma i radovi trebaju biti gotovi. Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Lastovo
Površina grijanog prostora (u m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća na dva kata, na donjem katu već ima postavljeno centralno grijanje na drva, sad bi htio postaviti i produžiti na gornjem katu centralno kako je i bilo zamišljeno u prijašnjem projektu, peć i pumpa su dovoljne je prije 20 godina. Sada treba provći instalacije na katu i postaviti radijatore u 4 sobe i dnevnoj sobi. Zaokruzeni brojevi su potrebni radijatori; 1,2,3,6 su sobe 4,5 je dnevni boravak 7,8 je hodnik. Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Sesvete
Površina grijanog prostora (u m2): 125
Okvirni rok početka projekta: Odmah
ADAPTACIJA CENTRALNOG GRIJANJA (bakrene cijevi i radijatori Lipovica SE-S i SE-) - odvajanje od dovoda iz prizemlja - promjena ventila i prigušnica na 12 radijatora (do sada su bili Bagatovi) - postavljanje novih cijevi na 6 radijatora na I etaži - postavljanje 2 glavne grane od bojlera cca 2 x 9 m - postavljanje 1 novog kupaonskog radijatora (ljestve) - postavljanje fasadnog kondezacijskog bojlera (tipa i snage po preporuci izvođaća) - spajanje hl. vode na bojler privremenim priključkom (privremeno zato jer u svibnju naredne godine se planira adaptacija vodovoda tj. promjena cijevi) - postavljanje privremenog dovoda tople vode iz bojlera u instalaciju Postojeće stanje je: 13 radijatora (6 potkrovlje + 7 na katu) ukupna površina za grijanje je cca m2 ADAPTACIJA PLINSKE INSTALACIJE - odvajanje od dosadašnje kotlovnice - postavljanje dovoda do bojlera cca 2 tm - postavljanje dovoda do kuhinja cca 7 tm + 3 tm
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Rijeka
Površina grijanog prostora (u m2): 86
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Kuća prizemlje, imamo dobru izolaciju unutra imamo stiropor i planiramo vanjsku fasadu i vani cemo stavljati stiropor. Zidovi su debeli 70 kuće je 86 sobe su 4×3×2.70, jedna soba je 4×4×2.70, wc je 2×3×2.70, Hodnik je 5×1.5×2.70, dnevni i kuhinja su 7.5×5×2.70. Mi imamo provucene instalacije po podu i plinska cijev je provucena po podu i izlazi van vrata u dvoristu je sve spremno i pripremljeno kuda ce ici plinska cijev i napravljen nam je i projekat!! Nama treba ponuda za radijatore( velicine po kvadraturi koji nam trebaju),sva oprema sta ide uz radjatore, valiant plinski kotao vow 24,valiant termostat bezicni, montaza plinskog bojlera i pustanje u pogon s ovjeram garancije, busenje rupe za dimovod, valiant dimovod 1 m, zavrsni valiant dimovod, ustemavanje i montaza, izrada plinske instalacije od crnih cijevi od do postojece instalacije ( mislim da je vani 25 m od ulaza kuce gdje nam viri plinska cijev pa do mjesta gdje ce biti ormaric), primopredaja i sve sta jos treba a da ja nisam napisala. I MOLIM VAS AKO STE U MOGUCNOSTI STO PRIJE DA NAM POSALJETE PONUDU. HVALA LP
Montaža centralnog grijanja, Montaža radijatora
Petrinja
Površina grijanog prostora (u m2): 165
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas povratne informacije, odnosno projekt za montažu centralnog grijanja. Živim u obiteljskoj kući u kojoj se trenutno grijemo pomoću peći na drva. Kuća je površine m kvadratnih te se sastoji od prizemlja i potkrovlja (visina potkrovlja cm). Želja mi je uvesti centralno grijanje na drva sa običnim radijatorima. Napominjem da je potreban i novi dimnjak za centralno grijanje. Unaprijed zahvaljujem na inforamcijama. S poštovanjem, Karica .
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o etažnom pliskom grijanju. U prizemlju samostojeće kuće, površine m2, nalaze se dva odvojena poslovna prostora otprilike iste veličine koji se griju iz istog bojlera. U jednom prostoru (caffe bar u radu) grijanje normalno radi, no ima problema s toplom vodom. Do zida koji dijeli dva prostora su provedene cijevi, no nisu uvedene u drugi prostor. Treba urediti distribuciju tople vode u oba prostora i grijanje u jednom prostoru. Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu