78 ocjena za tvrtku IMPULS ING d. o. o.

5.0 / 5
Dražen Š. - prije 2 godine
Izvođač je, kao što sam i ocijenio, poštivao rokove, kvalitetu i cijenu. Pohvalio bih i agenta koji došao na izmjeru i provjeru kvalitete stana. Pristojnost, uljudnost !!
5.0 / 5
Milovan B. - prije 3 godine
Izvođač je sve obavio u dogovorenim rokovima i na jedan veoma srdačan način, tako da je uvijek dobrodošao na kavu, kada bude na prolazu.
5.0 / 5
Damir M. - prije 3 godine
Vrlo sam zadovoljan brzinom kojom se sve razvijalo, cijena koja je dogovorena je ispoštovana. Za preporuku.
5.0 / 5
Nada R. - prije 3 godine
Ozbiljnost i brzina u izradi certifikata. Ekspeditivni i od riječi. ZA PREPORUKU I POHVALU.
Nista. Sve kako su rekli tako je bilo.
5.0 / 5
Gordana Z. - prije 3 godine
Izuzetan odnos i brzina izrade! Dogovoreno u petak, izrađeno u ponedjeljak, poštom primljeno u utorak ujutro.
4.3 / 5
Mladen K. - prije 4 godine
Posao je izvršen u zadanom roku na obostrano zadovoljstvo. Cijenom nisu odskakali. Pošto je sve vrlo brzo dogovoreno i odrađeno, mislim da usluga ne može biti bolja.
5.0 / 5
Davor M. - prije 4 godine
Svi elementi koji sačinjavaju jedan posao su bili prisutni. Sve je odrađeno na vrijeme i kako spada.
5.0 / 5
Marija M. - prije 4 godine
Super sam zadovoljna odrađenim poslom. Rokovi su poštivani, kako je dogovoreno, tako je i napravljeno. Cijena je bila pristupačna.
5.0 / 5
Ivica B. - prije 4 godine
Prezadovoljan! Povoljno, brzo i profesionalno! Definitivno preporučujem svima! Gospođica koja vodi njihov ured u Zagrebu izašla mi je ususret kompletno te sam certifikat dobio isti dan. Hvala na ljubaznosti i uslužnosti! Ocjena 5 od 5!
5.0 / 5
Josip B. - prije 4 godine
Bili su brzi, uslužni, cijena je bila u redu, sve su odradili kako je dogovoreno. Zadovoljan sam. Bude li mi potrebno, opet ću ih angažirati.

Primjeri upita

Energetski certifikat, Energetski certifikat za kuću
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 250
Poštovani Prvenstveno šaljemo upit jer bi nam trebao bi nam energetski certifikat za našu obiteljsku kuću koja je cca m2. A nakon ljeta bi adaptirali ili rekonstruirali potkrovlje obiteljske kuće u sklopu obnove krovišta. Nalazimo se Ispod Kastva u Matuljima, za točnu adresu me možete kontaktirati pa da se dogovorimo. Lijep pozdrav,
Energetski certifikat, Energetski certifikat za kuću
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta (m2): 90
Poštovanje, trebao big energetsko certificiranje za stan cca 92m2, u roku sada par mejseci. Također imam dodatno pitanje glede legalizacije. Naime na tom istom stanu zatvorio sam lođu površine cca cca 3,6m, plus 2 metra visine. Zanima me što bih trebao za projekt legalizacije? Unaprijed zahvaljujem,
Energetski certifikat, Energetski certifikatori
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 220
Okvirni rok: U roku 3 tjedna
Poštovani, to je stambena građevina, obiteljska kuća koja se nalazi u mjestu Brezovica. Korisne površine je circa m2. Od energenata imam priključenu struju, a grijanje prostorije se vrši na drva, dok je priprema tople vode na električni bojler. Kuća ima 10 cm EPS na zidu i u krovištu među rogovima 15 cm staklene vune. Energetski certifikat mi je potreban u svrhu prodaje kuće. Očekujem Vašu ponudu.
Energetski certifikat, Energetski certifikat za stan
Vrsta objekta: Stambena zgrada
Površina objekta (m2): 420
Okvirni rok: odmah
Poštovani, tražim ponudu za energetski certifikat stambene zgrade od 6 stanova, grijanje plinsko etažno, s zidnim klima uređajima, imaju ventilaciju u kupaonicama (osim u jednoj), lokacija je okvirno Zagreb Maksimir - Nova Branimirova, ja bih bio potpisnik za strojarski dio (nije uvjet). Nova zgrada pred tehn. pregledom, dokumentacija bi bila dostupna (arhitekt. projekt s fizikalnim osnovama). Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Energetski certifikat, Energetski certifikatori
Vrsta objekta: Gospodarski objekt
Površina objekta (m2): 600
Okvirni rok: 2 tjedna
Poštovani, trebam energetski certifikat za naš pansion Villa Daniela. Obvezni smo imati certifikat s obzirom da je namjena gospodarska, tj pansion spada u skupinu hotela. Zgrada ima prizemlje i 3 kata, duljina je cca 20m a širina 12m. Grijanje vode i grijanje kuće je centralno na lož ulje, a hlađenje je također centralno na struju. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Energetski certifikat, Energetski certifikat za kuću
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 240
Okvirni rok: mjesec dana
Poštovani, trebam energetski certfikat za obiteljsku kuću. Kuća ima dvije istovjetne etaže sa pod dva stana na svakoj etaži. Vlasnik prve etaže sa dva stana sam ja. Vlasnici druge etaže sa druga dva stana su nećak i šogorica. Upitom prema ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja odgovoreno mi je da nam teba energetski certifikat za obiteljsku kuću koji je primjenjiv na sve etažne jedinice u njenom sastavu. Po opremi - izvedbi grijanja, stolarije svi stanovi su isti. Od dokumentacije posjedujem eleborat o etažiranju, vlasničke listove. Molim vašu ponudu. Lijep pozdrav.
Energetski certifikat, Energetski certifikatori
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 120
Okvirni rok: 2tjedna
Poštovani, riječ je o obiteljskoj kući s 4 stana od koja 3 pripadaju meni.Trebam energetski certifikat za te stanove od kojih je jedan stan od 60m2 i dva manja stana svaki po 30m2. Imam detaljne nacrte tih jedinica koje sam morala napraviti radi legalizacije objekta. Kako želim prodati objekt potreban mi je EC. Ljubazno molim vašu ponudu, Srdačan pozdrav.
Energetski certifikat, Energetski certifikat za kuću
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 100
Okvirni rok: U roku dva tjedna
Poštovani, potreban mi je energetski certifikat. To je klasična obiteljska kuća 10x10 m u Zagrebu, Trnje (prizemlje, kat i stambeno potkrovlje), puna cigla 40 cm +10 cm stiropor fasada, termostakla u PVC prozorima, sve s atestima, krovište izolirano kamenom vunom 15-20 cm. Grijanje je putem kondenzacijskoga kombi bojlera. Očekujem Vašu ponudu.
Energetski certifikat, Energetski certifikat za kuću
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 130
Okvirni rok: mjesec dana
Poštovanje, kuća se nalazi u Vrbovskom / Gorski kotar/ naslijeđena , ostavstina pa kako bih htjela traziti sredstva djelomično nepovratna Fonda za zaštitu trebam i energetski certifikat. Dodatni problem je što mi je mamam prepisdala kuču još pred par godina i gruntovno i katastarski ali sada kada sam htjela traziti građevinsku dozvolu nemozemo je naći pa je moram traziti u Arhivu grada Karlovca. Molim da mi javite da li se na osnovu ovih podataka moze izraditi energetski certifikat hvala .
Energetski certifikat, Energetski certifikatori
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta (m2): 240
Okvirni rok: 3tjedna
Poštovani, kuća je katnica, tlocrtne površine m2, stambeni prostor u prizemlju i na katu ,a ima i manji tavanski prostor, neuređen i ne koristi se za stanovanje.Kuća se nalazi u Petrinji, Dragutina Careka 53. Energetski certifikat mi je potreban da bih mogao oglasiti kuću za prodaju.Očekujem vašu ponudu. Lijep pozdrav.