Zatraži besplatne ponude za montažnu kuću u Rijeci


Već 10.792 korisnika iz Rijeke pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača montažnih kuća Rijeka, 2022

2 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

BATISSE BAU d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Đurđica B. , prije 2 mjeseca

Za nas je Batisse Bau prvo i pravo ugodno iznenađenje zbog preciznosti, kvalitete, točnosti, apsolutnog poštivanja dogovora i oko posla i oko cijene. Rade po njemačkim standardima, toliko precizno, temeljito i lijepo da su daleko nadmašili naša očekivanja i nemamo niti jednu zamjerku za obavljeni rad. Njihov djelatnik je bio nadasve točan, precizan, temeljit, uljudan, imao je dobre savjete za neka rješenja oko kojih smo mi imali dvojbe ili nismo znali kako određene stvari riješiti. Nakon toliko izgubljenog vremena, novca, živaca i natezanja s raznim nazovimajstorima koji ni jedan posao ne bi odradili do kraja kako spada (vjerujemo da svi koji nešto grade ili obnavljaju znaju o čemu pričamo), Batisse Bau je ugodno iznenađenje i osvježenje. Od svega srca ih preporučujemo. Jedno je sigurno: sve radove koji su nam još preostali oko kuće, povjerit ćemo samo i jedino njima.

Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: renoviranje stana, adaptacija stana ključ u ruke, fasaderi, termo fasade, preuređenje stana, fasader, izolacija fasade, stiropor fasade, fasade za kuću, adaptacija stana, popravak fasade, obnova fasada.

Zatraži ponudu

JELOVAC DOM d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Sanja V. , prije 11 mjeseci

Sve je bilo okej. Zadovoljni smo

10+
Godina na tržištu

Usluge: pvc vrata, pvc prozori, tende, alu vrata, sjenila, montažna kuća ključ u ruke, montažne kućice za odmor, građevinske tvrtke, alu stolarija, žaluzine, gradnja kuće, drveni prozori, male montažne kuće, grilje, rolete, vanjske žaluzine.

Zatraži ponudu

S-TEAM j. d. o. o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: peći na drva, podne obloge, fasader, sanacija parketa, postavljanje tlakavaca, centralno grijanje na struju, peći, peć za centralno, peći za grijanje, vodoinstalaterski radovi, knauf, postavljanje podnog grijanja, dizalica topline zemlja voda, ličilac, vodoinstalateri, popločavanje dvorišta.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: male montažne kuće, solarni paneli, solarni kolektori, montažna kuća ključ u ruke, električne instalacije u kući, solarno grijanje, solarni sustavi, električar, montažne kuće prizemnice, elektroinstalacije, niskoenergetske montažne kuće, elektroinstalater, solarne elektrane, montažne vikendice, montažne kuće, montažne kućice za odmor.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koje su prednosti montažnih kuća?

  Najveća prednost montažnih kuća je brza implementacija. Klasična gradnja kuće može trajati više od godinu dana, dok je montažna kuća gotova za tri mjeseca. Montažne kuće su također jeftinije od klasično građenih kuća.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Koji su nedostaci montažne kuće u odnosu na klasično izgrađenu kuću?

  Moderne montažne kuće jednako su stabilne, čvrste i izdržljive kao i klasično građene kuće, tako da izgradnja ili kupnja montažne kuće nema očitih nedostataka.

 • Jesu li drvene montažne kuće stabilne poput klasičnih kuća od opeke?

  Dobro izgrađene drvene montažne kuće jednako su stabilne i trajne kao i klasično izgrađene kuće. Montažne kuće također su sigurne od požara, potresa i drugih elementarnih nepogoda.

 • Koliko traje postavljanje montažne kuće?

  Postavljane montažne kuće ovisi o složenosti gradnje (veličina kuće, lokacija, korišteni materijali), ali normalna montažna kuća može se sagraditi za tri mjeseca.

 • Što znači pojam pasivna kuća?

  Pasivna kuća moderna je kuća kojoj je za funkcioniranje potrebno izuzetno malo energije, otprilike 15 kWh/m2 ili manje. To znači da troši oko 80% manje energije od klasičnih kuća. Izgradnja pasivne kuće mnogo je skuplja od klasične, ali ulaganje će se isplatiti zbog niskih mjesečnih troškova.

 • Jesu li montažne kuće ekološki prihvatljivije od klasičnih kuća od opeke?

  Montažne kuće su ekološki prihvatljivije od klasično izgrađenih kuća jer se tijekom gradnje proizvodi manje otpada. To, naravno, ne znači da ne možemo izgraditi ekološki prihvatljivu kuću od opeke. Dapače, upotrebom odgovarajućih materijala čak i klasično izgrađena kuća može biti vrlo ekološki prihvatljiva. U današnje se vrijeme teži tome da sve novoizgrađene kuće, bilo montažne ili klasične, budu niskoenergetske.