I-EUROMONT d.o.o.

Zagreb
Dizalice topline, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Plinske instalacije, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
10+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
4,9
17 ocjena

17 ocjena za tvrtku I-EUROMONT d.o.o.

Ocjene

5,0
Jasminka K. , prije 1 godinu

Izvođač je došao na vrijeme, obavio posao, očistio, a cijena je bila ok. Ponovo ću ga zvati za male kućne popravke.

5,0
Jasminka K. , prije 2 godine

Majstori su uspješno detektirali problem i riješili ga. Reagirali su brzo i došli prema dogovoru čime su pokazali kako znaju svoj posao, ali i visoku razinu profesionalne komunikacije.

5,0
Loris P. , prije 2 godine

Trebali smo uslugu demontaže starog gusanog radijatora i promjenu ventila na drugom radijatoru. Dečki su došli u roku od 2 dana, posao napravili vrhunski. Sve u svemu izuzetno zadovoljan.

4,7
Boris N. , prije 2 godine

Brz i jednostavan dogovor koji je ispoštovan.

Bilo bi bolje da su počistili za sobom. Jedan ručni usisavač i krpa - to je to. Ne bi bilo loše i da imaju mogućnost odvoza zamijenjenih dijelova. Samo prijedlog :)

5,0
Sonja L. , prije 2 godine

Za I-Euromont d.o.o. ocjena najviša moguća. Dakle brzi, efikasni, povoljni i najvažnije spremni na dogovor oko vremena dolaska. Sve preporuke!!😊

4,3
Iva P. , prije 2 godine

Dolazak po dogovoru i brzi popravak.

5,0
Delimar K. , prije 2 godine

Izvođač je obavio posao u dogovorenom roku

5,0
Arifa K. , prije 2 godine

Vodoinstalater je dobro obavio posao i zadovoljna sam

4,3
Damir L. , prije 3 godine

Sve ok, razgovor, dogovor, radovi, cijena.

5,0
Gordana R. , prije 3 godine

Brz, pouzdan, točan i odgovoran. Sve karakteristike koje izvođač treba imati, a većina ih nema.

Prikaži više

Usluge: Dizalica topline zemlja voda, Postavljanje vodovodne instalacije, Toplinska pumpa voda voda, Plinske instalacije, Toplinske pumpe, Pokretna klima, Vodoinstalaterski radovi, Dizalica topline zrak voda, Dizalice topline, Inverter klima, Montaža radijatora, Ugradnja klime, Klima uređaj, Multi split klima, Odštopavanje odvoda, Servis plinske instalacije, ­Postavljanje plinske instalacije, Vodoinstalateri, Peći za grijanje, Ugradnja kamina, Prijenosne klime, Vodovodne instalacije, Klime, Servis klime

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 60
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 2
 • Broj unutrašnjih jedinica: 2
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje! Trebam 2 klime: 1. Podrumska prostorija za konzerviranje vina u bačvama tlocrtne površine cca. 20 m2, visine 2,7 m - stalno održavanje temperature prostorije na cca. 18°C 2. Sala za prijem ljudi, prizemna etaža, površine cca. 40 m2, visine 2,7 m, rashlađivanje po ljeti, grijanje po potrebi u jesen/zima. Lijep pozdrav

Odštopavanje odvoda

Poštovani, Nova kuhinja, nakon GO od dva tjedna iz sudopera se širi nesnosan smrad. Odljev ide normalno, isprobala sam perilicu suđa koja ima svoj odvod također sve u redu. Miris se širi ne od izljeva koji ide u sifon, nego onaj mali izljev koji služi za slučaj preljevanja vode iz sudopera. Fizički nema nikakve hrane, da je vidljivo, protok vode normalan kao i prije.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 100
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 4
 • Broj unutrašnjih jedinica: 4
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebamo klima uređaj u stanu koji ima vanjsku izolaciju 5cm stiropora, nalazi se u sredini zgrade, prozori su PVC, pet komora, dvije vanjske jedinice bi se nalazile na krovu, klima bi se koristila i za hlađenje i grijanje u prelaznom periodu jer bi glavni način grijanja bila peć na pelet. Preferiramo kvalitetnije uređaje tipa Daikin ili Mitsubishi. Instalacije do budućih vanjskih jedinica na krovu su već sproveden. Hvala!

Montaža klima uređaja

Poštovani, Vinski podrum 12 m2, pregrađen stijenom OSB, s vratima. Ukopan 1m. Vanjska jedinica može biti na podnim nosačima. Vanjski zid je od cementnog kvadra 19 cm, stiropor fasada 10 cm, unutarnji stiropor 5 cm. Dužina potrebne instalacije oko 3m. Struja u prostoriji, utičnica. Uređaj Samsung 2,6 kw, rabljeni, ispravan. Molim ponudu, Hvala.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, promijenio bih fasadne plinske peći koje su sada u stanu na IV katu zadnji kat za centralno plinsko grijanje s radijatorima. Stan se nalazi u naselju Klaka,Dubrava . Veličina stana je 55, čm i sastoji se od wc, kuhinje, hodnika, kupaone i dvije sobe istih veličina. Sav materijal kao i uređaje koji su potrebni nabavio bih sam. Hvala vam unaprijed,

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 80
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Trebamo ugraditi sustav centralnog grijanja u kući s dnevnom sobom, kuhinjom i blagovaonicom, spavaćom sobom, dječjom sobom, kupaonicom i dva hodnika. Centralnu peć i bojler želimo smjestiti u posebnu prostoriju (kotlovnica), a također želimo cijeli sustav priključiti na dimnjak od inoxa koji također treba postaviti. Molim ponudu, Hvala.

Kupnja novog klima uređaja

 • Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 39
 • Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 1
 • Broj unutrašnjih jedinica: 1
 • Trebate li montažu klima uređaja?: Da
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam klima uređaj. Sad imam klimu za grijanje i hlađenje ali ne radi. Klima je KOREL model KSTC-12 GRA. Vanjska jedinica je v okvari i ta vanjska se može menjati samo iz vanjske strane. Stan ima 39 m2 i nalazi se na 3. katu (podkrovlje) bez lifta. Zgrada je na podrocju Novalje na adresi Ninska ul. 17 (PUT BABE 15). Molim ponudu za kupnju nove klime i cijenom ugradnje. Za sve informacije se obratite putom maila marjanca.aljaz@gmail.com. Hvala i lijep pozdrav

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 60
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, u zgradi je ispražnjen sustav grijanja te je potrebno hitno napraviti slijedeće na 4 radijatora Lipovica Ekonomik (ukupno 50 članaka) : - demontaža radijatora - vanjsko pranje - ispiranje unutrašnjosti - bojanje radijatora - zamjena termostatskih ventila - ponovna montaža Molim ponudu. Hvala.

Adaptacija postojećeg sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 20
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna zamjena postojećeg radijatora u dnevnom boravku (lipovica, 27 članaka, smeđi, sa nosačima na podu, cijevi iz zida desne strane) i postavljenje novog radijatora lipovica solar-bijeli sa 14 člananaka visina širina 8 cm)uz promjenu mjesta podnih nosača (radi manje veličine novog radijatora). Potrebna zamjena u roku max. tjedan dana. Kupnja radijatora moguća s moje strane ili od strane majstora (ali radijator mora biti gore navedeni novi zapakirani) uz garanciju.

Ugradnja sustava grijanja

 • Površina grijanog prostora (u m2): 16
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u neboderu je ispražnjen sustav grijanja te je potrebno hitno zamjeniti jedan stari radijator i staviti dva manja nova (koje treba kupiti ili može od vas ponuda za nove radijatore sa 4-5 rebra). Stan se nalazi na 7.katu kvarta Travno. Osni razmak cijevi postojećeg radijatora je 61,5 cm duljina radijatora je 80cm. Fotografija postojećeg radijatora je u privitku. Molim ponudu. Hvala.