Cijene usluga
Plinske instalacije
Servis plinskog bojlera

Koliko košta servis plinskog bojlera?

 • 300400 HRK
  Servis plinskog bojlera
Zatraži ponude

Koliko će vam izvođači naplatiti za servis plinskog bojlera i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.


Servis plinskog bojlera

 • 300400 HRK

Usluga servisa plinskog bojlera uključuje: pražnjenje vode iz uređaja, rastavljanje uređaja, mehaničko čišćenje plamenika i izmjenjivača, kontrolu i regulaciju tlaka espanzijske posude, sastavljanje uređaja, punjenje vodom, odzračivanje uređaja, mjerenje povratnih plinova, puštanje u rad, kontrolu učinkovitosti i kontrolu funkcionalnosti uređaja. Cijena ovisi o vašem bojleru. Raspon cijena za servis plinskog bojlera je od 300 HRK do 400 HRK. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 350 HRK.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za servis plinskog bojlera

Servis plinskog bojlera

Trebam plinski bojler (grijanje+topla voda) zajedno s termostatom, ugradnjom i pustanjem u pogon. Moze i rabljeni uredjaj ako je u dobrom stanju. 24 kw, novogradnja- sve intalacije vec provedene, radijatori postavljeni. U objektu je vec bio Viessman bojler koji je ukraden zajedno s termostatom. ZG-Vrapce.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

PREDMET: P O N U D A za plinsku instalaciju Prizemlje 1. Izvedba plinske instalacije 14 m x ,00 2. Izrada spoja plinomjera i blendiranje nemjerenog dijela plina iz druge kuće te ispitivanje ------------------------------------------------- 3. Spajanje plina u plinskom ormariću ------------- 4. Prijava instalacije GPZ ----------------------------- 5. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 6. Ispitivanje instalacije nemjerenog i mjerenog djela -------------------------------------------------------- 7. Sitni materijal za montažu ------------------------- Ukupno prizemlje: kat 1. Izvedba plinske instalacije m 15 x ,00 2. Izrada spoja plinomjera -------------------------- 3. Prijava plinske instalacije GPZ ------------------ 4. Izvid tehničke kontrole i izrada dokumentacije 5. Ispitivanje instalacije mjerenog i nemjerenog djela -------------------------------------------------------- 6. Montaža brojila i regulatora ----------------------- 7. Sitni potreban materijal za montažu ------------ Ukupno kat: SVEUKUPNO: ---------------- ----------------------- + 25% PDV Sveukupno ========== ---------------------- + 25% PDV Sveukupno ==========

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovanje, zanima me postavljanje plinske instalacije centralnog grijanja u kući koja se sastoji od suterena i prizemlja, odnosno 2 odvojena stana od kojih je stan u suterenu 60,59 m2 a u prizemlju ,71 m2. Priključak za plin nalazi se u suterenu i sva potrebna odobrenja i dokumentacija postoje. Zanimaju me izvođači koji bi u ponudu uključili i sav potreban materijal ali ne isključujem niti izvođače koji bi radili bez njihova materijala, odnosno da je nabavka materijala moja obaveza. Lijep pozdrav.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Rekonstrukcija dovoda plina od plinskog sata (prikljucak postoji) do mjesta koje je predvideno za plinski bojler, ugradnja plinskog bojlera sa svim sanacijskim i usisnim cijevima (projekt napravljen->kroz postojeci dimnjak), cijevi od centralnog grijanja su sredene sve do mjesta za bojler ,isto tako i spremnik za toplu vodu. Sto prije javiti i dogovoriti se

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan se nalazi na drugom i trećem katu (dvoetažni) koji se trenutno grije preko plinskog grijanja iz podrumskog bojlera zajedno sa drugim stanom na zajedničkom brojilu. Trebam montažu plinskog etažnog grijanja sa odvajanjem od postojećeg brojila i to sa izborom fasadnog plinskog bojlera (topla voda i grijanje). Stan ima 50-ak kvadrata. Trebam adaptaciju sukladno zahtjevima Gradske plinare Zagreb.

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, Imam ishodenu svu potrebnu dokumentaciju za pocetak ugradnje plinske instalacije.Plin je u prizemlju zgrade sproveden u jedan poslovni prostor, moj stan je odmah iznad na prvom katu.Trebalo bi prema projektu sprovesti plinske instalacije te postaviti bojler i dimnjak.Stan se nalazi u centru Karlovca. Sve bi trebalo biti gotovo do 15.9. Dali ste u mogucnosti odraditi takav posao? Lp

Servis plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Danas su bili ljudi iz gradske plinare zamjenit zamijeniti plinomjer i sutanovili su da nam curi plin iz zida pa bi to trebali što prije riješit jer ne možemo koristit šrednjak. Uz to, trebalo bi i pregledat i eventualno servisirat bojler. Bojler je Vaillant. Najbitnije je tko će najbrže doć sredit to.

Servis plinskog bojlera

Trebam zamjenu za postijeći plinski zidni kotao JUNKERS CERACLASS EXCELENCE ZSC 24-3 MFK (24 kW), priključen na dimovodnu cijev promjera mm od nehrđajućeg ćelika. Kotao (bojler) je star oko 13 godina i želim ga zamijeniti uređajem snage oko 25 kW, marke Vaillant ili Bosch. Kao alternativa postoji mogučnost fasadnog priključivanja i odvoda plinova (zbog uštede na adaptaciji na stari dimovod. Ne treba mi potrošna topla voda. Molim ponudu za odgovarajući uređaj i montažu. Marka Marulića 12 Slavonski Brod

Postavljanje plinske instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imam priključen plin pred kućom. Sada treba postaviti ormarić i razvući instalaciju do bojlera i postaviti bojler. Alkaten do ulaska u kuću već je ukopan u zemlju, samo je potrebno postaviti čelične cijevi (cca 20 m) do trošila i postaviti plinski bojler. Projektna dokumentacija je napravljena i odobrena. Bojler ću kupiti sam.

Servis plinskog bojlera

U stanu imam plinski bojler (topla voda+centralno grijanje). Tlak mu je pao na nulu, ventil (ili što je već to) za reguliranje tlaka već sam nekoliko puta iskoristio za povećanje tlaka (padao je na nulu već nekoliko puta). No, taj ventil se sada teško pomiče i ja se bojim da ga ne ne oštetim. Tako da trebam servisera da to riješi. Plinski bojler je marke Vailant. Lokacija: zapadni dio Zagreba.