Hoće li vam uskoro trebati vodoinstalater? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Vodovodne instalacije
Prosječna cijena 125 kn/m2
Raspon cijena 100150 kn/m2

Ovo je ukupna cijena kompletne vodovodne instalacije za rad i materijal. Uključuje vodovodne instalacije za WC školjku, umivaonik, kadu ili tuš kadu, perilicu rublja i kompletnu izvedbu odvodne instalacije. Montaža sanitarne opreme nije uključena u cijenu. Vodovodne instalacije bit će potrebno platiti između 100 kn/m2 i 150 kn/m2.

Zatraži ponude!
Izmjena vodovodnih instalacija
Prosječna cijena 150 kn/m2
Raspon cijena 100200 kn/m2

Cijena uključuje demontažu starih i postavljanje novih vodovodnih instalacija (materijal + radovi). Ovisi o duljini cijevi, složenosti situacije i ugrađenim materijalima. Izmjenu vodovodnih instalacija ćete u prosjeku platiti 150 kn/m2.

Zatraži ponude!
Odštopavanje odvoda
Prosječna cijena 500 kn
Raspon cijena 400600 kn

Začepljeni odvod je odvod kroz koji voda više ne može glatko prolaziti. U slučaju jako začepljenih odvoda ili odvoda koji se i dalje začepljuju i zato zahtijevaju temeljite popravke, trebat će vam pomoć vodoinstalatera. Cijena odštopavanja odvoda ovisi o složenosti situacije i vremenu koje će vodoinstalater potrošiti. Za odštopvanje odvoda ćete platiti od 400 kn do 600 kn.

Zatraži ponude!
Montaža sanitarne opreme
Prosječna cijena 225 kn
Raspon cijena 150300 kn

Riječ je o cijeni koju će vam vodoinstalater naplatiti za ugradnju sanitarnih elemenata kao što su umivaonik s ormarićem, WC školjka i vodokotlić, kada ili tuš kada. Montaža sanitarne opreme košta u prosjeku 225 kn.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za vodoinstalatere

Karlobag
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Riječ je o apartmanu na moru u blizini Karlobaga (Ribarica). Apartman se nalazi u prizemlju te se na plafonu u jednoj od soba javlja mokra fleka, odnosno kapanje vode. Iznad apartmana se nalaze još dvije etaže + tavan. S obzirom da se kapanje javlja dan nakon obilne kiše, a susjedi iznad su vršili adaptacije pretpostavljamo da je jedan od oluka u zidu začepljen te da dolazi do curenja nakon što se vertikala istog napuni vodom. Također, sa obzirom da nismo % sigurni o uzroku nam je za početak potrebna dijagnoza uzroka curenja kako bi sa susjedima dogovorili sanaciju. Pristup ostalim stanovima imamo. Lijep pozdrav
Karlovac
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna je izmjena svih vodoinstalacija koje su dotrajale, i postavljanje sanitarija u dvije kupaonice s wc-om. Dva su kata kuce - jedan ima 96 m2. Donji kat se sastoji od garaze, kuhinje, blagavaone, dnevnog boravka, hodnika i wc-a sa kupaonicom. Gornji kat se sastoji od tri spavace sobe, hodnika, wc-a s kupaonicom i jedne manje sobe koja ce sluziti kao veseraj/ormar (ovisno o cijeni i mogucnosti izvedbe, mozda bi se u tu sobicu povlacila voda, tj. postavljali prikljuci za ves masinu - to bi dogovorili jos). Molim ponudu, Hvala
Split
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebno instalacija za kupatilo 7 m2 /tuš kabina/ , odvojeni wc 1,5 m2,/ školjka i lavandin/ instalacija kuhinje i instalacija za tuš kabinu u 2 spavaće sobe. Ukupna dužina dovoda tople i hladne vode /1/2 cola / 20 m. odboda 10 m ne računajuči vertikale. Jedna i druga školjka imaju odvod na licu mjesta. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Ugljan
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Instaliranje bojlera na struju u kupaoni, montiranje zidnog tuša, slavine i kupaonih elemenata te montaža wc školjke i vodokotlića. Isto tako instaliranje perilice rublja (dovod i odvod vode), instaliranje sudopera u kuhinji, te perilice suđa. Radovi se trebaju odvijati u mjestu Ugljan, Otok Ugljan. Molim ponudu, Hvala.
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Prije mjesec dana majstori za grijanje su probušili vertiklanu odvodnu cijev (od gusa) prilikom montaže novog sustava za grijanje. Cijev se nalazi na zidu između kupaonice i spavaće sobe. Pozvao sam hitne internevncije da se ista cijev sanira. Cijev je sanirana sa nekom smolom (sanacija je rađena iz kupaonice) i činilo se da je to riješilo problem. Naime majstor za grijanje očito je i probio i drugu stranu cijevi (ili je napukla) za koju mi se čini da nije sanirana jer s druge strane zida u spavaćoj sobi se javlja vlaga. Inače pločice u kupaoni i sami otvor gdje je sanirano je suh. Otvor gdje je rađena sanacija je trenutno otvoren. Molim ponudu, Hvala.
Zagreb
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam povlačenje zelene vodovodne cijevi iz wc kroz dvije prostorije unutar knauf zida. Jedna cijev hladne vode ide iz wc- a, a kod sudopera se ugrađuje bojler za toplu vodu. Umivaonik se treba instalirati zbog dobivanja MTU-a. Potrebno još ukloniti wc školjku i kotlić, umivaonik, a potrebno je ugraditi dva umivaonika, wc školjku i kotlič. Molio bih ponude samo za uslugu, jer materijal već posjedujem. Lokacija lokala Maksimir, Zagreb. Lp
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovanje! Nakon ugradnje podne glazure s cijevima za podno grijanje i priliva toplotne energije cijevima od 1/2 cola iz toplane treba se procijeniti dali je priliv iz toplane preko cijevi od 1/2 cola zadovoljavajući te ako zadovoljava treba se nabaviti spremnik s izmjenjivaćem koji ima istovremeno i dodatni spremnik ta toplu vodu u kučanstvu. Prostor se sastoji iz 6 prostorija, čajne kuhinje tri male prostorije s tušem i wc školjkama. Veličina prostora je 80 m2. Cijevi za podno grijanje su spojene na razdjelnike. a dovod topline za podno grijanje je sproveden do mjesta koje je predviđeno za spremnik s izmjenjivćima. Ukoliko priliv toplotne energije iz toplane preko 1/2 cijevi za ovu verziju izvedbe po vašem mišljenju nije zadovoljavajući preći čemo na korištenje toplotne energije s radijatorima koji su do prije obnove prostora skinuti te se u tom slučaju moraju nanovo priključiti s time da se mora dodatno ugraditi još cijevi. Lijep pozdrav
Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Treba zamjeniti tuš kabinu tj ja bi stavila podnu na pločice ako je moguće ili podnu tuš kabinu. Ja bi kupila pasala bi mi dimenzija x80 i vrata. U biti trebali bi doć vidjeti pa da se dogovorimo kolko bi došle vaše ruke po dogovoru ja bi kupila materijal. Meni je to dosta hitno. S poštovanjem .
Zagreb
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebni su slijedeći radovi: na prikazanoj slici potrebno je plinsku cijev prerezat na vrhu i produžit ju uz rub plafona cca. 1, 4 m te da tamo završi s ventilom. Drugo što je potrebno izmaknut izlaz cijevi za slavinu s postojeće pozicije koja se nalazi trenutno iznad visine sudopera da bude ispod sudopera i da završi s 2 kuta ventila te da se zatvore postojeći ventili koji se nalaze na zidu iznad sudopera. I treći posao je skidanje jednog radijatora s sistema i zatvaranje cijevi gdje je bio spojen (varenje cijevi ili sl.) Radovi bi trebalo odradit najkasnije do 12.07. i sve se može u jednom danu odradit. S time da je kod seljenja vodovodnih cijevi već izvršeno štemanje zida. Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Pag
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Trebalo bi kompletno zamijeniti stare vodovodne i odvodne instalacije novima na katu katnice. U prizemlju bi trebalo zamijeniti glavni ventil kuće. Apartman na katu pripada mojoj obitelji, dok onaj u prizemlju pripada drugoj, tako da su radovi dozvoljeni samo na katu. Trebalo bi zamijeniti odvodne cijevi jer negdje curi kod nas na katu tako da se vidi na stropu vodena mrlja u apartmanu dolje. Isto tako trebalo bi postaviti nove vodovodne cijevi. U kupaoni postoje: WC školjka podna, vodokotlić povišeni, kada, bojler, perilica rublja, umivaonik.13 Na slici okvirno dimenzije. Molim ponudu, Hvala.