Usluge

Primjeri upita

Gradnja kuće, Gradnja kuće - Vrgorac
Vrgorac
Ukupna površina objekta: 150
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Dan, prijavljujemo se na mjeru 6.2.1, postojeći objekt m2 bi srušili i u istim gabaritima bi napravili kuću za odmor - m2 kuća + 32m2 garaža. Vlasništvo je riješeno, građevinska se čeka. Potrebna nam je okvirna ponuda po kvadratu- ključ u ruke za rušenje i gradnju novog objekta. Novi objekt je prizemnica - 2spavaće sobe sa 2wc-a (sa tuš kabinama), jedan wc (samo skoljka i lavabo), dnevni boravak, kuhinja.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izgradnja stambenog prostora na prvom katu kuće, potrebo napraviti apartman u postojecem prostoru, Otprilike 45m2, treba razvuci struju, u sobu postaviti parkete i plocice ( pola parketa, pola plocica). Napraviti komin u konobi. Nikice Gundica, 39, Posedarje. Ukoliko imate mogucnost, potrebni su ovi radovi: Izvlačenje terase, ozbukati, napraviti skale,trotoar staviti oko kuce, uzidati prostoriju pored njega.
Zadar
Ukupna površina objekta: 260
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me koliko bi izašla cijena gradnje objekta u Zadru, ukupne površine oko bruto kvadrata koji bi se sastojali od 4 stana podjednake veličine, raspoređenih po 2 na svakoj etaži. Ideja je da se napravi mala stambena zgrada s jednim zajedničkim ulazom po sredini objekta. Donji stanovi bi bili s lijeve i desne strane, a stepenice bi vodile na gornji kat do ostala 2 stana koji bi bili položeni u istom rasporedu kao i 2 donja. Stanovi su zamišljeni s 2 spavaće sobe, 1 kupatilom, spojenom kuhinjom s dnevnim boravkom te balkonom.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tražim izvođača radova na dogradnji i adptaciji obiteljske kuće u Šenkovcu. Na postojećem objektu dolazi do adaptacije stubišta i proširenja prizemlja te se diže jedan kompletan kad. Izbor zidanja kata je ytongom, sa "ravnim" skrivenim krovom od sendvič lima. U privitku dostavljam nacrt gdje je vidljivo postojeće stanje i buduće stanje, te troškovnik. Iz troškovnika me za ponudu zanimaju stavke po sljedećim cijelinama: I - pripremni i zemljani radovi II - betonski i arm. betonski radovi III - hidro., termoizolacijski i ravni krov IV - zidarski radovi XI - limarski radovi Cijene molim samo sa uslugom rada i za potrebnu mehanizaciju, ali bez materijala jer isti nabavljam sam. Za eventualna pitanja ili nejasnoće stojim na raspolaganju preko mobitela ili maila. Hvala unaprijed. Lp, Šebes
Zagreb
Ukupna površina objekta: 100
Tip gradnje: Montažna gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovanje, u potrazi smo za izvođačem koji nam može ponuditi izradu potpune projektne dokumentacije i gradnju niskoenergetske obiteljske kuće do m2. Voljeli bi da projekt bude prilagođen zemljištu. Zemljište je na ravnom terenu, ulazak na zemljište iz smjera jugo-zapad. Voljeli bi da kuća ima 2 spavaće sobe, kuhinju, blagavaonicu i dnevni boravak s kaminom, 2 wc-a (jedan mali samo za školjku i umivaonik) i garažu. Voljeli bi imati terasu na koju bi bio moguć izlazak iz dnevnog boravka (velika staklena stijena) i iz spavaće sobe. Ukoliko je moguće voljeli bi imati još dvije manje prostorije: za kotlovnicu i praonicu. Smatramo se prilagodljivim i spremni smo poslušati sve savjete oko potrebnih izmjena. Međutim napomenuli bi ono što nam je iznimno važno kod želja. To su kamin u dnevnom/blagavaoni, garaža i izlazak na terasu iz dnevnog boravka/blagavaonice. Hvala. Lijep pozdrav.
Gradnja kuće, Građevinski radovi
Kršan
Ukupna površina objekta: 270
Tip gradnje: Klasična gradnja
Imate li građevinsku dozvolu?: Ne
Za koji nivo izvedbe želite ponude?: ROH-BAU (+ krovište i limarija)
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kršan, Istra - Gradnja slobodnostojeće građevine stambene namjene - obiteljske građevine s pomoćnom građevinom i bazenom. Osnovna građevina se planira kao prizemna - bruto veličine m2. Sastoji se iz dnevnog prostora, dnevnog wc-a, ostave, strojarnice, 4 sobe s pripadajućim kupaonicama. Pomoćna glađevina se planira kao prizemna - bruto veličine 57m2. Sastoji se iz pomoćnih prostora - fitenss sobe, saune, sanitarnog čvora s tušem, spremišta i vanjske kuhinje. Bazen se planira kao ukopani, dimenzija vodene površine 4x10m. Obiteljska kuća s pomoćnom građevinom i bazenom je projektirana za smještaj 8 ljudi. Opskrba sanitarnom vodom izvesti će se priključkom na javni opskrbni cjevovod. Zbrinjavanje sanitarne otpadne vode - na parceli se predviđa montaža manjeg biološkog uređaja sa dispozicijom pročišćenih voda u upojni bunar. Zbrinjavanje oborinskih voda - oborinske krovne vode kao i oborinske vode na dijelu uređenog okoliša zbrinjavale bi se u zelenilu i u upojnim bunarima.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Trebamo adaptaciju dvorišta zgrade (zatvaranje dijela dvorišta betafence ogradom, električna dvorišna vrata sa betoniranim ulaznim portalom za pješake, podloga za vrtnu kućicu, vrtna kućica, nadstrešnica iznad ulaza u haustor, dovođenje struje od haustora do dvorišnog ulaza). Slike kako bi to trebalo izgledati su u prilogu.
Gradnja kuće, Gradnja kuće
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postojeće stanje- dvije kuće spojene zajedničkim zidom (dvojna kuća) , prizemlje i kat a svaka kuća ima svoj zasebni krov (tlocrtno jedan kat cca. ima 70 m2). Nadograđujemo na obje kuće potkrovlje (1.20 m - maximalna visina) ali bi obje kuće stavili pod jedan isti krov tako da bi se na dijelu spajanja kuća dobila visina od 5 metara te bi oba kata imala galeriju. Rade se nove vanjske skale na postojeći prvi kat i prozor se probija u vrata s time da se postojeći ulaz ostavlja i prizemlje se povezuje sa potkrovljem skalama.- u obje kuće se radi isto.- ide se na proširenje postojećih stambenih jedinica zato se ne lome unutarnje skale. U prilogu šaljem troškovnike u excelu. Troškovnik GO radova i VIK-a je zajednički za oba stana, dok su Elektro troškovnici odvojeni za svaki stan. Hvala i lijep pozdrav Feregja
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Izgradnja visokog potkrovlja s bijelim krovom i stepenistem do potkrovlja! Glavni projekt i dozvola su nabavljeni tako da samo trebam izvođaca grubih radova! Sukladno telefonskom razgovoru, dostavljam Vam troškovnik i nacrt kuće na kojoj je potrebna rekonstrukcija potkrovlja na adresi Jelsa . Za sve dodatne informacije me možete slobodno kontaktirati. Lp.
Gradnja kuće, Adaptacija kuće
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, želimo adaptirati neuređeni prostor u obiteljskoj kuci na 2 katu ( nema lifta) na području Maksimira kako bi dobili veliku dnevnu sobu sa kuhinjom i malim WC-om. Potrebni radovi. I. RUŠENJE- zida između hodnika i sobe, ugradnja sobnih vrata, odvoz šute II. PLIVAJUĆI POD –izrada plivajućeg strojnog brzosušečeg estriha debljine 5 cm, dilatiranja od zidova stiroporom debljine 2 cm ugradnje mreže q i armiranja propilenskim mikrovlaknima, sa svim uključenim materijalom III. ZIDARSKI RADOVI -krpanje zidova poslije raznih instalacija itd... IV. GIPSKARTONSKI RADOVI - knauf oblaganje potkrovlja (okvirno 60 m2). Izolaciju krova izvesti sa mineralnom vunom Isover u slojevima od 10 cm i parnom branom. Oblaganje zidova u novoj sobi knauf pločama uz izolaciju sa mineralnom vunom od 5 cm. Knauf bi trebao biti gletan 3x a mrežica koja se lijepi na ploče treba biti dobre kvalitete, kako ne bi došlo do pucanja. U sklopu buduće sobe planiran je wc i lavabo za prati ruke, ukupna tlocrtna površina te prostorija biti će 4 m2. Te je potrebna izrada zida od knaufa površine okvirno14 m2. Vrata koja će voditi u prostoriju u kojoj će biti wc i lavabo - biti će klizna vrata koje će ulaziti u zid od knaufa kada se budu otvarala te trebamo izradu šupljeg knauf zida V. VODOINSTALATERSKI RADOVI – nove vodovodne i kanalizacijske instalacije ( dovod i odvod vode za sudoper, mašinu za suđe, bojler, mašinu za rublje, WC, umivaonik ) VI. ELEKTROINSTALATERSKI RADOVI -nove elektroinstalacije u cijelom prostoru ( okvirno 5 izvoda za lustere, 4 dupla prekidača, 9 utičnica za kuhinjske strojeve, 7 duplih utičnica). Bitno nam je da sa radovim započnemo unutar 3 mjeseca. Molimo da nam dostavite ponude za navedene radove a u slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima stojimo na raspolaganju.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu