Usluge

Primjeri upita

Građevinska stolarija - prozori, Prozori - Rijeka
Rijeka
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam slijedeću stolariju: dnevni boravak + kuhinja dvije stijene dimenzija *cm i *cm s tim da se otvaraju s lijeva na desno na polovici stijene, 2 kom prozora za dječje sobe dimenzija *cm s roletama 1 kom staklena stijena dimenzija *cm ili eventualno da budu sa strane dva fiksera od 80cm i u sredini dvokrilna balkonska vrata 1 kom prozor za wc 90*cm s mutnim staklom i na kant. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Dugo Selo
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 17
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Sastoji se od 16 prozora i jednih ulaznih vrata Dimenzije SJEVER -prozor x fiksni -prozor x82 fiksni x3 -prozor x dvokrilni, komarnik fiksni -prozor x82 fiksni, kut 45 stupnjeva x2 -prozor fiksni x82 ISTOK -prozor x dvokrilni, komarnik fiksni -prozor 84x83 jednokrilmi, komarnik pomični ZAPAD -prozor x jednokrilni, komarnik fiksni -vrata ulazna x -prozor x dvokrilni, komarnik fiksni JUG -prozor x klizni, komarnik fiksni -prozor x fiksni -prozor 86x93 jednokrilmi, komarnik fiksni -prozor x92 jednokrilni, komarnik pomični Bijele ukrasne letvice, duplo IZO staklo i klasični profili, bez roleta. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Zagreb-Susedgrad
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovnai, Prozor na kuhinji je sa postojećom kutijom za rolete dimenzije xxm. Obiteljska kuća, katnica. Može se lako iz dvorišta pristupiti. Zanima me ponuda skidanja starog prozora, ugradnja novog sa roletom (molim 2 ponude: da se može otvarati i ne) Mrežica (rolo) protiv komaraca, klupčice pvc vanjska i unutarnja tealuminijske žaluzine. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija - Popovača
Popovača
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Komarnici
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam slijedeću stolariju: prozor 60*60 sa mutnim staklom 2 kom prozor * sa roletom i komarnikom 2 kom prozor 80* sa roletom i komarnikom 1 kom prozor * sa roletom 1 kom prozor 80* sa roletom i komarnikom 1 kom balkonska vrata 80* sa kipom, roletom i komarnikom 1 kom balkonska vrata 80* sa roletom bez kipe 1 kom - molila bih vas da mi u ponudu stavite komarnike na povlačenje. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Sveti Ivan Zelina
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 11
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam stolariju (6 prozora i jedna vrata) dimenzija: Prostor 1: Prozor dimenzija x cm (dvokrilni + jednokrilni) x 4 kom Prostor 2: Prozor dimenzija x cm (dvodijelni, horizontalno podijeljen u dva dijela) Prostor 3: Vrata dimenzija x cm (tip "francuskog balkona") Prostor 4: Molim ponudu, Hvala.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Podgora
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Tokom narednih mjeseci pristupiti ćemo renovaciji objekta u Podgori (kraj Makarske). Između ostalog, projektom ćemo obuhvatiti i zamjenu postojeće vodovodne instalacije na dva stana iste vertikale uz potrebnu demontažu postojećih i montažu novih instalacija (ukupna duljina po slobodnoj procjeni 20ak-30m). Unaprijed hvala i lijep pozdrav! S.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Koprivnica
Koprivnica
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam stolariju dimenzija: Dnevni: vrata (/90) + prozor s desne strane (/) Mala soba: prozor / Kuhinja: vrata (/75) + prozor s desne strane (/) Špajiza: prozor 80/80 Kupaona: prozor (/80) Wc: prozor (80/80) Velika soba: prozor (/) Molim ponudu, Hvala.
Adaptacija kupaonice, Renoviranje kupaonice - Osijek
Osijek
Površina poda kupaonice (u m2): 7
Planirani radovi: Demontaža stare opreme i sanitarija, Odvoz otpadnog materijala, Izvođenje keramičarskih radova, Montaža nove sanitarne opreme, Izvođenje vodoinstalaterskih radova, Radovi na elektroinstalaciji
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, U kupaonici se nalazi i stari plinski kombi bojler (vaillant) za centralno grijanje i sanitarnu vodu. Izbacio bi kadu a ugradio tuš ali kao poluzid i sa slijevanjem vode na pločice, na tom dijelu trebalo bi biti podno grijanje (ovisno o cijeni i na cijeloj površini kupaonice). Trebalo bi izbiti postojeće pločice, vodovodnu i elektro instalacije te ugraditi stropni ventilator za izvlačenje zraka na tavan. Radi se u kući, kupaonica je na katu a lokacija je Osijek. Unaprijed hvala!
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori - Split
Split
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 3
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda za slijedeće pvc prozore sa roletama i komaricom bijele boje sa demontažom i montažom prozora te obradom nakon montaže. 1-dvokrilni prozor ×, 1-jednokrilni prozor ×, 1-balkonska dvokrilna vrata ×. Poviše svih prozora je prostor od 30 cm kutija za rolete unutarnja. Molim ponudu, Hvala.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 75
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nedavno sam adaptirao stan i još je ostalo obnoviti radijatore. Iz kupaone sam izvadio radijator i trebam novi (ljestve). U roditeljskoj i dječjoj sobi radijatore treba skinuti, obnoviti (bojanje, plastificiranje) i vratiti nazad te promijeniti ventile. U dnevnoj sobi radijator treba potpuno ukloniti jer su kuhinja i dnevni boravak sada jedan prostor. U kuhinji radijator treba proširiti s dodatnim rebrima te također obnoviti i promijeniti ventile. Tražim "ključ u ruke". Ne želim biti uključen u prijevoz, kontakt s drugim tvrtkama i sl. Rok za radove je 24.8.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu