Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Zagreb-Novi Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 55
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Za sada samo u kupaonici zamjena kade sa tus kabinom,te izmjestaj vodovodnih instalacija u kuhinji i savjet i plan za novi raspored prostorija u stanu ( za buducu sveukupnu adaptaciju stana)Takoder treba promjeniti sve strujne kablove u stanu,novi mjerac za struju sa fido lijepo za vasu ponudu i Hvala
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, treba mi projektna dokumentacija za gradnju obiteljske kuće prizemnice u postojećim gabaritima stare kuće 12x6 uz proširenja od ca 6m2. Stara kuća je legalizir i kompletno bi se rušila. Krov kuće je jednostrešan. Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja open space, kupaonica i 2 spavaće sobe. Unaprijed zahvaljujem na ponudama. Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Na broju čestice /2, katastarska općina Laz Bistrički, nalazi se objekt (samo temelji) veličine cca 6*4,5 m kvadratnih. Objekat se nalazi na brijegu u sklopu starijeg vinograda. Za dotični objekat se kroz mjesec dana čeka Riješenje o izvedenom stanju, znači u postupku legalizacije je. Moja ideja je na dotičnom objektu napraviti drvenu kuću za odmor sa jednim katom/potkrovljem koja bi bila proširena u odnosu na temelje za nekoliko m2 jer je 6*4,5 m2 premalo. Znači meni je za prvi korak potreban idejni projekt sa troškovnikom napravljen od ovlaštenog arhitekta/ing. S toga Vas molim ovdje ponude sa okvirnom cijenom za IDEJNI PROJEKT sa troškovnikom. Hvala
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potreban nam je IDEJNI PROJEKT ili IDEJNO RJEŠENJE s opisnim djelom projekta i nacrtima, iz kojeg je vidljiva namjena, gabariti, BGP površina i da je u skladu prostornim planom za objekt na poljoprivrednom zemljištu za preradu pčelinjih proizvoda ( prerada i skladištenje voska – izrada satnih osnova). Objekt bi bio oko – m2.
Arhitekti, Arhitekti
Dubrovnik
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Planiramo adaptaciju krova obiteljske kuce. Radi se o adaptaciji potktovlja na obiteljskoj kuci u Lumbardi na otoku Korculi.U potkrovlju koji je otpr. m2 bi napravili dva krov bi trebao biti visoko potkrovlje s dva apartmana.Ja sam u Dubrovniku i nemam nista od dokumentacije. Adresa kuce Uvala Racisce Lumbarda Otok Korcula kucni br..vlasnik Andricic Marijan. Ovo je Lumbarajsko Racisce to vam naglasavam jer ima na Korculi mjesto Racisce.Lp Mezete li mi reci sto moram sve lp.
Arhitekti, Projekti kuća
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća za odmor, m2 (prizemnica) ili m2 (na kat), nadstrešnica, bazen. Imam idejni projekt, trebam uložit za građevinsku dozvolu i odpratit do izdavanja građevinske dozvole. Dodatno trebam projekt instalacja itd... Konzervatori su u pitanju, treba i njihova revizija. Trebam: projektanta, koji če pripremiti projektnu dokumentaciju i pospremiti je do izdavanja građevinske dozvole. Prilog: kuča dvokatnica - ideja, razigravamo mogučnost jednokatnice - isti tlocrt sa mansardom.
Šibenik
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 66
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, kupio sam stan star 10 godina u visokom prizemlju. Unutrašnjost stana je 66m2, terasa/balkon 18m2 i okućnica 50 m2.Trebao bih nekog da mi napravi idejni projekt u 3D i da vodi radove (stolari,pituri,električari,parketari...).Kako su u stanu dugo vremena živjeli podstanari trebalo bi i popraviti neke stvari:PVC,parketi,opiturati zidove...Čekam vašu .
Arhitekti, Dizajn interijera
Dugo Selo
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 20
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Želim uklopiti dnevni boravak, blagovaonu s postojećom kuhinjom. Iskoristiti trosjed kojeg imam, te po potrebi se može zamijeniti navlaka od trosjeda (trosjed je s zamjenjivom navlakom kupljen u Ikei). Ukomponirati drugi blagovaonski stol i stolice jer postojeći stol je većih dimenzija za navedeni prostor. Tu je i rosfrajni hladnjak... S obzirom na to da se radi o malenom prostoru svega cca 20 m2 volio bih dobiti prijedlog stručnjaka za dizajn interijera.
Arhitekti, Arhitekti
Velika Gorica
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 36
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Renovacija st, koji je inicijalno bila garsonjera s balkonom, pa je balkon pretvoren u sobu, te je knaufom stvorena i prostorija za kuhinju, odijeljena od dnevnog boravka. Htjela bih spojiti kuhinju s dnevnim boravkom, redefinirati raspored u kuhinji, renovirati kupaonicu (plocice, ormarici, tus kabina umjesto kade, klizna vrata), te staviti klizna vrata na spavacu sobu (izlaz prema boravku, umjesto sad prema kuhinji). Takodjer bi zelja bila postojecu ostavu pretvoriti u garderobu. Trebalo bi takodjer promijeniti podove u cijelom stanu. Prvo trebamo idejno rješenje i nacrt prema kojem ćemo kasnije izvoditi radove.
Zagreb
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Treba preurediti stariji lokal, bio je bistro, nije ulagano, treba prosiriti prema ulici, postoji mogucnost u dogovoru sa vlasnikon zgrade, stambeni je objekat. Namjena bi bila Pizzeria i tratorija... plus natkrivenu vanjsku terasu na parkingu od ZG parkinga ispred lokala. nemam slike posto jos nisam potpisao ugovor ukupnji... okvirno me zanima cijena u donjim i gornjim granicama. svjestan sam da bez planova i slika je tesko dati neke okvirne ponude ali bilo sto priblizno da mi ta okvir o invsticijama bi bilo vrlo korisno. Sve je staro, treba micati manji zid pomaknuti toalete da bi se prosirila kuhinja prema straznjem dijelu lokala. ugradnja frizidera, jednog srednje velikog visokog sa zamrzivacem te manje frizidere ispod pulta 3 djelni. te da bude \talijansko s nekim dodacima juzno azijskog stiha poto ce biti Fusion concept.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu