FRIGO-TEHNIK obrt za usluge popravka i montaže, vl. Igor Edl

Osijek
Klima uređaji, Servisi za čišćenje
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku FRIGO-TEHNIK obrt za usluge popravka i montaže, vl. Igor Edl

Ocjene

5,0
FERMOPROMET , prije 2 godine

Odabrali smo FRIGO-TEHNIK i sve je bilo super.

Usluge: Multi split klima, Obrt za čišćenje, Čišćenje apartmana, Servis klime, Montaža klime, Čišćenje stanova, Čišćenje poslovnih prostora, Ugradnja klime, Klima uređaj, Servisi za čišćenje, Klime, Inverter klima, Čišćenje ureda, Prijenosne klime, Pokretna klima, Agencije za čišćenje, Dezinfekcija prostora

Drugi izvođači u blizini Osijeka

Druge usluge u Osijeku i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 360

Iako na prvu ovih kvadrata izgleda impresivno zapravo se radi o jednom katu na kojemu su uredi (7 ureda), kuhinja i 2 WC i drugom katu na kojem su 2 velike dvorane za sastanke i jedan ured u kojem sjedi 1 osoba, te također kuhinja i 2 WC-a. Promijenili bi firmu koja nam se do sada bavi čišćenjem uredskih prostorija budući da nismo više zadovoljni poslom djelatnika koje nam šalju za čišćenje. Na našoj adresi dnevno ima posla za najviše 3 sata efektivnog rada budući da se bavimo uredskim poslom za kompjutorima. U svakoj kuhinji imamo perilice posuđa! i 4 wc-a za 10 djelatnika! u privitku ću vam dostaviti opis poslova koje očekujemo da se obavljaju i u kojoj dinamici.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 120

Poštovani, tvrtka smo koja se bavi web developmentom. Imamo uredski prostor u Zagrebačkoj ulici , dvoetaži, ukupne površine cca m2.Prostor koristi 4-6 djelatnika . Subotom i nedjeljom ne radimo. Imamo potrebu za čišćenjem svaki drugi tjedan , s time da treba i pomesti i prebrisati stubište zgradice u kojoj imamo prostor ( dva kata ) te periodično oprati prozore i terasu cca 10 m2, ali po dogovoru. Ured ima kuhinju , dva sanitarna čvora, dvije sobe u prvoj etaži i tri sobe u drugoj etaži s time da se jedna uopće ne koristi. Molila bih ponudu. Plaćanje na R1 po ispostavljenom računu za izvršenu uslugu. Lijepo molim ponudu na mail. Hvala

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 150

Čišćenje obiteljske kuće, katnica, u gradu Zagrebu. Kuća se sastoji od dnevnog boravka s kuhinjom ukupne površine cca 50 m2, tri kupaonice ukupne površine cca 15 m2, 5 soba cca 50 m2. i hodnika ss stepenicama ukupne površine cca 35 m2..Navedene prostore potrebno je čistiti dva puta mjesečno. Napomena kako nije potrebno generalno čišćenje. Molim vas ponudu na mjesečnoj bazi.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 180

Radi se o: - u periodu od 01.05-01.10 na dnevnoj bazi vanjsko pranje brodova / 7-12 m - u periodu od 01.05-01.10 čiščenje apartmana 35 m2 u Strožancu/Podstrana - u periodu od 01.05-01.10 čiščenje apartmana 70 m2 u Strožancu/Podstrana - cijelogodišnje čišćenje uredskih prostora m2 i 60 m2 Molila bih: - cijenu na pogodbu i cijenu po satu - popis deterdženata i nivo kvalitete sredstava - brzina reakcije, tj. koliko unaprijed treba najavljivati potrbu za čišćenjem u sezoni. Ana Plazibat.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 69

Pranje prozora u dnevnoj sobi, kuhinji i u dvije spavaće sobe, na svim prozorima su venecijaneri koji se ne mogu skinuti, a također ih treba oprati. Također, cijeli stan je potrebno usisati i oprati podove (laminat, parket), obrisati prašinu te temeljito oprati kupaonicu i zasebno mali wc. Potrebno je i dobro oprati vanjske fronte kuhinjskih elemenata (visoki sjaj) te bijeli drveni zidni laminat. Vrijeme čišćenja bilo bi u poslijepodnevnim satima od 16h na dalje kada je vlasnica kod kuće.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 95

Pozdrav, zanima me usluga detaljnog ciscenja za 2 stana, iz jednog selimo, a u drugi useljavamo: - stan na Pescenici iz kojeg iseljavamo ima 28 m2 te se sastoji od kupaonice, malog hodnika, dnevnog boravka, male kuhinje i balkona koji je zatvoren. Za taj stan je potrebno detaljno ciscenje koje ukljucuje u kuhinji stednjak, frizider i mikrovalnu te elemente, u dnevnom boravku 2 ormara i policu te na balkonu dvosjed. Ujedno ima jedan dvokrilni prozor i zatvoreni balkon koje isto treba ocistiti. Postoje 3 tepiha koja bi trebalo ocisititi. - stan na Sigecici u koji useljavamo je u potpunosti renoviran. Ima 67 m2 te zahtjeva ciscenje podova, plocica, kuhinje (elemente iznutra i izvana), 2 mala wca, 5 krila prozora. S obzirom da su aparati u kuhinji svi novi te namjestaj je novi, nema potrebe za time. U jednoj sobi je bracni krevet tako da ta soba i nema previse prostora za ocistiti. Molio bih vas ponudu za oba stana razdvojeno. Idealno vrijeme za ciscenje bi bila srijeda 31.10 ujutro.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 175

Poštovani, tražimo usluge čišćenja za 2 lokala u Grižanskoj 6 u Dubravi. Čistilo bi se jednom tjedno od 17:30 do 19:30 najkasnije. Najviše nam odgovara ponedjeljak. Pišem to zato što je zadnji dio od 19:00, potrebno očisiti prodavaonicu (usisati i pobrisati podove), a do tada je potrebno očistiti sve ostalo. Imamo uredski i prodajni prostor, 4 sanitarna čvora. Usluge se odnose na čišćenje, pranje i dezinfekciju svih površina, sanitarnih čvorova, brisanje i čišćenje računala i radnog dijela (periodično), usisavanje, brisanja prašine i premaza radnih ploha antistatičkim sredstvima (periodično), pražnjenje i zbrinjavanje otpada, pranje staklenih površina (periodično), a sve s Vašim sredstvima za rad. Uključujući i potrošni materijal poput vreća za smeće i osvježivača prostora. Hvala, Julija Turk

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 140

Postovani, molim da mi se ucini ponuda za ciscenje dva apartamana, jedan povrsine od oko 80 m2, drugi oko 60 m2, nakon boravka turista, jednom tjedno, ili jednom, kompletno ciscenje, sa pranjem posteljine. Lokacija, Sabunike, oko 15 km od Zadra. Ciscenje bi bilo svake, ili svake druge subote, oba apartmana se nalaze u jednom objektu.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 49

Redovno odrzavanje stana - minimalisticki uredjen, ali puno crno/bijelih povrsina, npr crni parket, kuhinja/dnevna soba visoki sjaj i sl. Jedna djecja soba, terasa. Jednom mjesecno detaljnije (pranje terase, prozora), a jednom tjedno odrzavanje - prebrisati povrsine, oprati kupaonicu, usisati i oprati pod.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ugostiteljski lokal
 • Površina prostora (u m2): 120

Svakodnevno usisavanje i pranje podova, čiščenje sanitarnog inventara i po potrebi punjene dotora sapuna i nosaća papira, brisanje stolova, pranje stakala na ulaznim vratima, uklanjanje paučine, pražnene koševa smeće te odnošenje i razvrstavanje otpada i ambalaže. Po potrebi brisanje prašine sa namještaja i ostalog inventara, pranje prozora.