Zatraži besplatne ponude za infracrvene panele u Osijeku


Već 5.812 korisnika iz Osijeka pronašlo je izvođača na trebam.hr

3 najboljih ponuđača infracrvenih panela Osijek, 2022

14 završenih projekata s prosječnom ocjenom 4,9

FIX rješenja d.o.o.

4,9
14 ocjena
5,0
Zvonimir M. , prije 2 godine

Izuzetno sam zadovoljan. Pohvale za brzu reakciju.

Hvala Vam Zvonimire! Ostajemo na raspolaganju i dalje za svaku pomoć.

5,0
Dusko C. , prije 15 minuta

Zadovoljan sam, sve je napravljeno kako je i dogovoreno.

10+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021

Usluge: pokretna klima, montaža klime, inverter klima, multi split klima, prijenosne klime, servis klime, ugradnja klime, klime, klima uređaj.

Zatraži ponudu

Energy control d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: dizalica topline zrak voda, infracrveni paneli, solarni sustavi, solarni kolektori, dizalice topline, montaža radijatora, toplinske pumpe, peći za grijanje, klima uređaj, toplinska pumpa voda voda, adaptacija kupaonice, montaža centralnog grijanja, ugradnja kamina, male kupaonice, preuređenje kupaonice, peći.

Zatraži ponudu

UGOOPREMA d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ic paneli, ic grijanje, infracrveni paneli.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako funkcionira grijanje sa IC panelima?

  IC ploče su grijaće ploče koje zagrijavaju prostorije uz pomoć infracrvenog svjetla. IC ploče zagrijavaju površine u prostoriji, a ne sami zrak. Zagrijani zidovi i predmeti pohranjuju toplinu i polako je zrače natrag u prostoriju, pa topli zrak neće

 • Kada se instaliranje IC panela najviše isplati?

  Ugradnja IC panela isplati se ako trenutno grijete na različitim vrstama kotlova ili peći. Uštedjet ćete najviše ako sada imate prostor koji želite zagrijati - koliko je dobro izoliran, koliko je ispunjen namještajem, koliko ga ljudi koristi i slično. IR paneli su inače učinkoviti u grijanju prostorija do 250m2, ako je prostor veći, preporučuju se IC paneli u kombinaciji sa solarnom elektranom.

 • Koje su prednosti IC panela?

  IC ploče nemaju ugljični otisak, vrlo su izdržljive i imaju nisku potrošnju energije. Budući da ne isušuju zrak, održavaju optimalnu vlažnost u prostoriji. Mogu se kombinirati s drugim uređajima za grijanje. Njihov glavni nedostatak je što ne možemo zagrijati sanitarnu vodu s njima, pa će vam za to trebati drugi uređaj.

 • Kako se montiraju IC ploče?

  Za instaliranje IC ploče ne trebate nikakvo posebno ožičenje ili instalaciju, samo običnu utičnicu. Možete ih instalirati bilo gdje: na zidove ili na strop, u bilo kojem prostoru. Zbog svog modernog izgleda, neke ploče mogu poslužiti i kao ukrasni element.