Zatraži besplatne ponude za izradu estriha u Osijeku

16 izvođača u blizini

Već 6.222 korisnika iz Osijeka pronašlo je izvođača na trebam.hr

9 najboljih ponuđača za izradu estriha Osijek, 2022

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,6

COGITUS PROJEKT d.o.o.

4,5
2 ocjene
4,7
Kemal B. , prije 5 mjeseci

Pohvalio bih prvenstveno ljubaznost i pristup.

4,3
MILAN K. , prije 1 godinu

Trebalo mi je postaviti estrih na terasu. Hvala za preprouku firme COGITUS PROJEKT d.o.o. Moram istaknuti poštivanje dogovorenoga. Sve je bilo ok.

5+
Godina na tržištu
20+
Broj zaposlenih

Usluge: iskopi bagerom, stiropor fasade, soboslikari, fasader, izrada krovišta, keramičar, građevinski radovi, postavljanje keramike, ručno žbukanje, žbukanje, adaptacija kuće, građevinske tvrtke, bojanje škole ili vrtića, bojanje zidova, bojanje fasade, krovopokrivački radovi.

Zatraži ponudu
4,3
Dražen J. , prije 1 godinu

Davanje građevinskih savjeta kada su postojala više vrsta riješenja da bi se poboljšala izvedba i dalo bolje, kvalitetnije i ljepše konačno riješenje. Pojavio se i problem s oba balkona na kući. Prijedlog riješenja problema s hidroizolacijom i krajnje riješenje je bilo sjajno. Unatoč kišnog vremena i pojave korone rokovi su vrlo malo pomaknuti što je bilo vrlo korektno. Svakako preporučavam firmu TTT i gospodina Tomislava Frkovića.

Jedina primjedba bi bila da nisu dovoljno dobro zaštitili kamena stepeništa na ulazu, betonske blokove kojima je popločeno dvorište i roletne na prozorima. To je folijama trebalo bolje zaštiti. Tako imam dodatne troškove a ni ne znam da li će se moći dovoljno dobro očistiti pogotovo kamena stepeništa.

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: ograde za dvorište, adaptacija stana, nadstrešnice za terase, limeni pokrovi, panel ograde, izgradnja bazena, postavljanje krova, aluminijske ograde, termo fasade, žbukanje, inox ograde, obnova fasada, ugradbeni bazeni, nadstrešnice za balkone, cementni estrih, izrada krovišta.

Zatraži ponudu
5,0
Marinela K. , prije 1 godinu

Kako je rekao da će biti tako je i bilo. Odradili su nam i neke dodatne radove. Brzo su došli i brzo odradili. Dečki su bili korektni. Jako ozbiljna firma u koju imam povjerenje. Sve pohvale za TEMELJ, obrt za građevinske radove, vl. Zlatko Plazibat

5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: žbukanje, ručno žbukanje, cementni estrih, suhi estrih, estrih, izrada glazure, strojno žbukanje.

Zatraži ponudu

MARKO d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: vinil podovi, renoviranje stana, soboslikari, žbukanje, adaptacija kuće, termo fasade, limeni pokrovi, preuređenje stana, adaptacija stana ključ u ruke, fasade za kuću, stiropor fasade, ručno žbukanje, izolacija krova, parketari, fasader, pokrivanje krova.

Zatraži ponudu
5+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: popravak fasade, knauf pregradni zidovi, ručno žbukanje, knauf, suhi estrih, bojanje zidova, žbukanje, iskopi, izrada krovišta, krovopokrivački radovi, fasader, postavljanje knaufa, estrih, krovopokrivači, fasaderi, cementni estrih.

Zatraži ponudu

MAGLO d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: gradnja kuće po fazama, postavljanje krova, izrada krova, krovišta, izolacija krova, mijenjanje krova na kući, građevinske tvrtke, krovopokrivači, krovopokrivački radovi, limeni pokrovi, pokrivanje krova, gradnja kuće, izrada krovišta, gradnja kuće ključ u ruke, adaptacija kuće, građevinski radovi.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje tlakavaca, postavljanje pločica, uređenje dvorišta, cementni estrih, izrada glazure, preuređenje stana, keramičari, estrih, adaptacija stana ključ u ruke, popločavanje dvorišta, uređenje okućnice, postavljanje opločnika, postavljanje keramike, suhi estrih, keramičar, uređenje vrta.

Zatraži ponudu

SUBERGRADNJA j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: fasade za kuću, preuređenje stana, bojanje fasade, podne obloge, linoleum, strojno žbukanje, renoviranje stana, popravak fasade, krovopokrivački radovi, ličilački radovi, bojanje škole ili vrtića, limeni pokrovi, pokrivanje krova, adaptacija stana, suhi estrih, bojanje zidova.

Zatraži ponudu
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: knauf radovi, krovopokrivački radovi, pokrivanje krova, građevinske tvrtke, gradnja kuće po fazama, popravak fasade, stiropor fasade, knauf majstor, građevinski radovi, fasade za kuću, postavljanje krova, ručno žbukanje, krovišta, soboslikarski radovi, izolacija krova, bojanje fasade.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Za što je prikladan suhi estrih?

  Suhi estrih prikladan je za ugradnju na stare drvene stropove ili za bilo koju vrstu obnove jer je puno lakši od mokrih estriha. Može se, u principu, koristiti u bilo kojoj prostoriji, ali ako se postavlja u kuhinju ili kupaonicu, mora se dodatno zaštititi prije polaganja poda kako bi postao vodootporan.

 • Za koje je prostore prikladan mokri (cementni) estrih?

  Cementni estrih prikladan je za veće prostorije i za prostorije u kojima se planira ugradnja podnog grijanja jer dobro provodi toplinu. Budući da je vodootporan, prikladniji je za polaganje u kuhinji i kupaonici od suhog estriha.

 • Koliko se suši mokri (cementni) estrih?

  Mokri estrih suši se nekoliko tjedana, ponekad više od mjesec dana.

 • Koja je prednost samorazlivajućeg estriha?

  Zbog svoje elastičnosti samorazlivajući estrih može biti 20% tanji od običnog estriha. Osobito se preporučuje ako postavljate podno grijanje jer zbog svoje ravnomjerne raspodjele pruža maksimalnu toplinsku učinkovitost. Samorazlivajući estrih izlijeva se cijevima po prostoriji i već se po njemu može hodati za 24 sata, potpuno je suh za tri do četiri tjedna.

 • Kako smanjiti mogućnost pucanja estriha?

  Mogućnost pucanja smanjuje se ojačavanjem estriha, što će osigurati odgovarajuću vlačnu čvrstoću estriha. Uz to, mogućnost pucanja smanjit će se miješanjem metalnih i polipropilenskih vlakana u smjesu estriha. Da bi se osigurala čvrstoća i kompaktnost estriha, također je potrebno da se estrih pravilno osuši.

 • Kakav treba biti estrih za podno grijanje?

  Gipsani, samorazlivajući ili klasični betonski estrih kompatibilan je s podnim grijanjem. Važno je da je estrih odgovarajuće debljine, najmanje 35 mm, a optimalna je debljina, kojom se postiže najbolja toplinska učinkovitost, između 45 i 60 mm.

Nedavni upiti za izradu estriha, Osijek

Cementni estrih

 • Okvirna površina podova: 42 m2
 • Ugradnja estriha: Strojna
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam plivajuću glazuru na katu privatne kuće. Na glazuru ide podno grijanje na struju i laminat. Trebam vašu preporuki što staviti ispod glazure da bih dobio što bolju zvučnu izolaciju koja mi je jako bitna. Prosječna debljina glazure bi bila oko 6 cm. Pod nije naj ravniji jer prepravljam tavanski prostor u stambeni tako da bi glazura varirala debljinom. Molim vašu okvirnu ponudu. Ako trebate dodatnih informacija ili bi došli vidjeti prostor -slobodno me kontaktirajte na mob.