EŠEGOVIĆ SJAJ j.d.o.o

Zagreb
Servisi za čišćenje, Soboslikarski radovi
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
20+
Završenih projekata
200+
Poslanih ponuda
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
4,7
18 ocjena

18 ocjena za tvrtku EŠEGOVIĆ SJAJ j.d.o.o

Ocjene

4,3
Natasa S. P. , prije 2 godine

Sve odlično, obavili su posao i u roku.

Samo su bili preskupi. Ali, budući mi je hitno trebala usluga, prihvatila sam ju.

4,0
Orestes grupa d.o.o. , prije 3 godine

Do sada su bili samo jednom. Taj puta su relativno brzo i kvalitetno obavili zadatak. Za neku konkretnu ocjenu trebali bi posao obaviti bar 3-4 puta. Takve smo ocjene i dali izvođaču iako je možda zaslužio 5, ali pustimo ih neka 5-icu zasluže.

5,0
Dila H. , prije 3 godine

Izuzetno pedantni, sve se dogovorili u 5 min, prilagođavaju se vremenski, a kvalitetom usluge sam prezadovoljna, za svaku preporuku!

5,0
Adna Đ. , prije 3 godine

Bili su prekrasni i predragi, sve su završili jako brzo ali jako detaljno i sve se sijalo poslije njih! Svakome bi ih preporučila.

5,0
Marijana G. H. , prije 3 godine

Nevjerojatno brzo dogovoreno. Došlo ih je 4-5 i sve su odradili u jedno popodne. Izuzetno sam zadovoljna .

3,3
Rafaela M. , prije 3 godine

Želim pohvaliti dvije žene koje su došle čistiti, osobe predane radu. Svaka čast.

Poštivati dogovore. Naime trebalo je doći više ljudi ali je u međuvremenu uletio još jedan posao. Umjesto da cišćenje traje do 14h cure su završile u 19 sati jer su bile samo dvije.

5,0
Anita L. , prije 2 godine

Jako zadovoljna, odlično!

5,0
Sanja K. P. , prije 2 godine

Ocjena sve govori.

5,0
Anđela Š. , prije 3 godine

Jako vrijedne djelatnice i sve prema dogovoru, na vrijeme i odlično.

5,0
Jasna O. , prije 3 godine

Pohvaljujem točnost, poštivanje dogovora, kvalitetu usluge. Sve pet.

Prikaži više

Usluge: Soboslikari, Servisi za čišćenje, Soboslikarski radovi, Čišćenje apartmana, Čišćenje stanova, Čišćenje poslovnih prostora, Bojanje škole ili vrtića, Agencije za čišćenje, Ličilac, Bojanje zidova, Dezinfekcija prostora, Ličilački radovi, Bojanje fasade, Obrt za čišćenje, Čišćenje ureda

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 60

Trebam uslugu čišćenja apartmana/smjena gostiju. Sve skupa bi trebalo čistiti 4 do 5 puta mjesečno. Možda će se samo jednom dogoditi da gosti odu do 10 ujutro, a idući dolaze iza 16 sati pa je u tom vremenu potrebno sve počistiti. Radi se o stanu cca 55-60 kvadrata sa 3 sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom i 2 kupaone. Molim javite se čim prije. LP!

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 30

Trebala bih ponudu za čišćenje dijela stana: Wc (pločice, pod, školjka), kupaonica, (umivaonik,kada, pločice i pod). Hodnik (pranje poda), soba (pod ii zamjena posteljine u sobi (pranke veša se ne pranje prozora u kuhinji i sobi. Htjela bih vidjeti kako to ode, pa ako budemo zadovoljni, onda bi trebali češće. Hvala

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Objekt za uslužnu djelatnost
 • Površina prostora (u m2): 35

Poštovani, zanima me cijena čišćenja apartmana nakon smjene gostiju. Riječ je o dva nova apartmanima na području Rogoznice. Apartmani su veličine 35 m2. Nakon svake smjene potrebno je sve usisati, prebrisati te posebnu pažnju posvetiti čišćenju kupaonice i kuhinje. Uz to je potrebno promijeniti, oprati i ispeglati posteljinu i ručnike.

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 23

Postovani, Tribal bi ponudu za generalno Ciscenje svog prostora. Sam prostor je već sada Cist i uredan ali zbog čestog izbivanja iz stana volio bi da se uradi generalno čišćenje sa pranjem pločica i unutarnjeg djela elemenata. Napominjem da mi je bitno korištenje prirodnih deterdženta ukoliko je to moguće! Hvala

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 44

Poštovani, stan je redovno odrzavan, ali zbog komplikacija u trudnoci zelim da se napravi generalka, pranje 3 prozora i balkonskih vrata, pranje balkona, usisavsnje cijelog stana i pranje podova, uredenje sanitarija u kupaonici, prasina, stednjak i radna ploha u kuhinji. Nakon toga, nastavila bih suradivati s Vama 2 puta mjesecno. Molim ponude. Unaprijed zahvaljujem! Srdačno,

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 30
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Zanimaju me dekorativne tehnike za unutarnje uređenje zidova, razmišljam o uređenju blagavaonice sa efektom betona ili kamena. Stol je masivan drveni od hrastovine, stolci su tapecirani u žutu i sivu tkaninu, pa Vas molim neki savjet što bi najbolje pasalo na ovaj dizajn. Vidio sam na internetu brojne primjere pa me zanima više što se može ponuditi. Molim Vas ponudu na email. Srdačan pozdrav!

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 250
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Dva stana, jedan cca 50m2, drugi 80m2. U oba stana je namjestaj pa se ne bojaju svi zidovi ( ugradbeni ormari, plocice i sl). Ne treba bojati stropove, treba samo osvijeziti oba stana u bijeloj boji. U vecem stanu su slike bile na zidovima pa bi te sitne rupice trebalo proci. Oba stana se trebaju obojati u razdoblju od 23.6 do 30.6 (odlazak iz jednog, ulazak u drugu). Prvo veci stan, pa selimo u njega pa manji stan. Stanovi su udaljeni 20m. Hvala unaprijed

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
 • Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebamo postavu knauf ili rigips ploča na kosi krov (potkrovlje), dupla ploča 14+5 izolacija sa svim potrebnim materijalom cca 85m2. Gletanje te krećenje svih zidova i plafona cca m2 Projekt je u Zenickoj ulici u Zagrebu Radi se o 1katu obiteljske kuće i potkrovlje. Kuća je u potpunoj adaptaciji. Krov ide novi sljedeći tjedan. Početak radova je moguć za cca 3-4 tj.

Bojanje unutarnjih zidova

 • Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 400
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Bojanje zidova dvorane m2 površine visina zidova 3,5m Ulazni hal 30m2 ista visina radovi trebaju biti u dvorani gotovi od utorka do četvrtka (jer je ponedjeljkom dvorana zauzet), poslije se polaže laminat. Sve mora biti gotovo do nedjelje Radovi bi se izvodili tokom 6 ili 7 mjeseca ili kada to izvođaču odgovara

Čišćenje stanova

 • Učestalost: Dvaput mjesečno
 • Površina prostora (u m2): 100

Zeljeli bi naci servis koji ce redovno cistiti nas stan. Bitno nam je da je nakon dolaska servisa pobrisana prasina, ociscene sanitarije i podovi te elementi iz vana. Dugorocno bi voljeli ostvariti dinamiku u kojoj cistac sam primjeti da bi iduci put mogli pocistiti i nesto vise (npr: pecnicu ili prozore) te se tako dogovorimo.