Usluge

Primjeri upita

Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Sesvete
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani Trebam informacije o mogućnosti zamjene ventila vode na zidu kuhinje prije izljevnog mjesta koji su neispravni, te se voda ne može zatvoriti za zamjenu pipe. Uz to trebam i zamjenu odušnog ventila na 2 radijatora radi kapanja, te skidanje odušnog ventila na cjevovodu grijanja i postavljanje čepa običnog. Samog posla u principu nema puno, a ne bi bilo loše doći pogledati radove prije izvođenja, i radi dogovora. Plaćanje radova bi se obavilo putem pričuve zgrade, točnije GSKG. Hvala!
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Pula
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebala bih provesti vodovodnu instalaciju od šahta oko zgrade do vrta i montirati umivaonik i slavinu ili probiti vodu kroz fasadu sa strane kuće i na tom mjestu montirati slavinu. Vjerojatno postoji više mogućnosti, pa bih željela da dođe majstor na dogovor. Radovi mogu početi odmah čim se dogovorimo o načinu i plaćanju.
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Novalja
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Objekat se nalazi na otoku Pagu kod Novalje. Sada imaju 2 velika stana na 2 kata sa vec uradjenom instalacijom i zavrsena ali zelimo da napravimo 6 manjih stanova za odmor. Idemo na Pag 30.tog ovog mjeseca pa zelimo da pokazemo kucu i koje poslove treba raditi da mozemo imati predracun o kojoj cijeni otprilike se radi. Imamo završen projekt. Hvala puno i lijep pozdrav. M. vodoinstalater
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Petrinja
Površina grijanog prostora (u m2): 165
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, molim Vas povratne informacije, odnosno projekt za montažu centralnog grijanja. Živim u obiteljskoj kući u kojoj se trenutno grijemo pomoću peći na drva. Kuća je površine m kvadratnih te se sastoji od prizemlja i potkrovlja (visina potkrovlja cm). Želja mi je uvesti centralno grijanje na drva sa običnim radijatorima. Napominjem da je potreban i novi dimnjak za centralno grijanje. Unaprijed zahvaljujem na inforamcijama. S poštovanjem, Karica .
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja
Zagreb
Površina grijanog prostora (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Radi se o etažnom pliskom grijanju. U prizemlju samostojeće kuće, površine m2, nalaze se dva odvojena poslovna prostora otprilike iste veličine koji se griju iz istog bojlera. U jednom prostoru (caffe bar u radu) grijanje normalno radi, no ima problema s toplom vodom. Do zida koji dijeli dva prostora su provedene cijevi, no nisu uvedene u drugi prostor. Treba urediti distribuciju tople vode u oba prostora i grijanje u jednom prostoru. Hvala.
Klima uređaji, Montaža klime
Crikvenica
Potrebna mi je nabava i montaža klima uređaja. Za prostor cca. 30 m2, znači klima 3.5 kW. Mjesto ugradnje je Crikvenica, a vrijeme ugradnje produženi vikend između 06.10. - 08.10. Moguća i samo ugradnja da ja kupim klimu u dogovoru sa monterom. Stan je u suterenu, potrebne ljestve jer je montaža na visini cca. 2.5 - 3.0 m iznad krova natkrivene terase/nadstrešnice.
Montaža centralnog grijanja, Montaža centralnog grijanja - Varaždin
Varaždin
Površina grijanog prostora (u m2): 42
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, radi se o dvosobnom stanu 42m, energetska suglasnost je izdana, postavljen je propisani ozračnik, zainteresiran sam za izvedbu te Vas molim ponude, prilažem kopiju tlocrta stana, radijatori bi išli: kupaonu (lojtrica), predsoblje, kuhinja te oba dvije sobe, radijatore nebi stavljao u ulazni prostor te ostavu pošto se radi o malim prostorima, nova pvc stolarija je ugradena pa smatram da nije potrebno, sa radovima bi počeo što prije, za 2 tjedna cca, unaprijed hvala, uz pozdrav, , Varaždin.
Klima uređaji, Multi split klima - Solin
Solin
Ukupna površina prostorija za grijanje/hlađenje (u m2): 50
Broj prostorija za grijanje/hlađenje: 7
Broj unutrašnjih jedinica: 2
Trebate li montažu klima uređaja?: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebna mi je ponuda ; KLIMA ZA DVIJE KLIME ( nacrt u prilogu maila ) ; što predlažete 2 klime od 2,5 KW ili 2 klime od 3,5 KW, montaža klime – visina max 2 metra ( cijevi postavljene , montaža unutarnje i vanjske jedinice ), mogućnost wifi upravljanja, bitno mi je da je rad klime što tiši, koliko je jamstvo , da li postoji opcija nadoplate produženog jamstva. NAPOMENA; objekat se nalazi u Solinu (Splitsko- dalmatinska županija ) , ponuda za gotovinsko i kartično plaćanje ( Kartica Diners broj rata ) .
Koprivnica
Odaberite trenutni način grijanja: Radijatori
Površina grijanog prostora (u m2): 110
Treba li Vam montaža?: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imamo peć za centralno grijanje na drva. Zamjenili bismo ju s instalacijom grijanja na pelete-centralno grijanje. Instalaciju bismo imali u posebnoj prostoriji kraj kuće. Kuća je izolirana sa stiroporom debljine 15cm. Postavljena je nova stolarija. Koju instalaciju grijanja na pelete mi preporučate? Ponuda samo instalacije i cijena svega s uključenom montažom? Hvala unaprijed!
Solin
Površina grijanog prostora (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebna mi je ponuda za podno grijanje i montažu. PODNO GRIJANJE ( nacrt u prilogu maila ) ; u ponudu obvezna i montaža, podno grijanje je ispod pločica u spavaće sobe + terasa ne planiramo podno grijanje), mogućnost wifi upravljanja, kolika je jamstvo na podno grijanje. NAPOMENA; objekat se nalazi u Solinu (Splitsko- dalmatinska županija ) , ponuda za gotovinsko i kartično plaćanje ( Kartica Diners broj rata ) . Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu