Usluge

Primjeri upita

Adaptacija stana, Renoviranje stana - Osijek
Osijek
Površina stana (m2): 95
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Trebam potpunu adaptaciju kupaonice, premještanje bojlera na dimnjak u ostavu (ide novi kondenzacijski bojler, trenutno je u kupaonici atmosferski kombi bojler), adaptacije ostave (nova keramika, dovođenje vode i odvoda za novi bojler, dovođenje plina, soboslikarski radovi), adaptacija kuhinje (skida se stara kuhinja, razbijaju pločice, stavljaju se nove vodoinstalacije + priprema za perilicu, pločice, soboslikarski radovi, nove pločice)
Suha gradnja (knauf), Knauf pregradni zidovi - Zagreb
Zagreb
Površina (u m2): 60
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dobar dan, tražimo majstora na području Zagreba za izradu knauf namještaja. Trebamon opremiti jedan TV zid i kutni ormar u predsoblju sa svim pripadajućim policama, vratima, ormarićima, staklima i sl. Možete li nam preporučiti nekog tko radi oboje: i knauf i ugradbeni namještaj u knauf? Hvala i lp.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Kutina
Površina (u m2): 135
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Renovira se kuća na Kletištu te je potrebno obložiti zidove i stropove knaufom. Na prvom katu se oblažu samo zidovi, a u kupaoni i mali strop. Na drugom katu oblažu se zidovi, a s obzirom da se radi o potkrovlju postoje kosi i obicni stropovi. Također, važno je staviti knauf iznad poprečnih greda, odnosno grede moraju biti vidljive.
Suha gradnja (knauf), Spušteni stropovi
Grižane
Površina (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postava spuštenog ravnog stropa knaufom na pstojećim gredama razmaka 80cm (visina greda 20cm) Strop se spušta cca 10cm od greda .Postava duplog roštilja sa umetanjem debljine 15cm te završnim gletanjem . Radi se o obiteljskoj kući u Grižanama (7km od Crikvenice) Površina od 70m2 sastoji se od 4 sobe, hodnika,kupatila.
Adaptacija stana, Adaptacija stana ključ u ruke
Njivice
Površina stana (m2): 85
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Soboslikarski radovi, Knauferski radovi
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Uređenje poslovnog prostora, 1 kat. Brusenje i lakiranje parketa (50m2); spuštanje stropa- knauf 80 m2; za rasvjetu na stropu; sanacija i ličenje zidova; brušenje terrazza 8 M2; ugradnja tuša; zatvaranje postojećih vrata kupaonice i otvaranje novih vrata u pregradnom zidu; ostali radovi... Za ponudu obavezan pregled stanja.
Suha gradnja (knauf), Suha gradnja (knauf)
Zaprešić
Površina (u m2): 70
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Potrebno je postaviti knauf na dio stropa koji je trenutno obložen lamperijom u 3 prostorije u stanu i izrada pregradnog zida na gornjoj etaži se o stanu koji je na 4 katu zgrade u kojoj nema lifta i koji je dvoetažni, veća prostorija na kojoj bi se radio knauf je na gornjoj etaži i strop prostorije je cijeli oložen lamperijom. Suprug bi skinuo lamperiju i postavio potrebnu izolaciju. Znači potrebno nam je stavljanje knufa na strop, izrada pregradnog zida, gletanje i završni radovi koji su potrebni da se pripremi za farbanje stropa i zida. Radovi bi trebali krenuti kroz 2,5 tjedna i biti brzo gotovi s obzirom da ćemo mi cijelo vrijeme biti u stanu.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 1
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovana/i, trebao bih parketarske usluge. Rušio sam zidove u stanu pa treba postaviti parket na mjesta gdje su bili zidovi, neke dijelove treba izbrusiti i postaviti lajsne u cijeli stan. Na parket ide tapison pa ga samo treba poravnati i popraviti u nekim dijelovima gdje je ostalo staro ljepilo od namještaja i sl.U prilogu Vam šaljem fotografiju. Nalazim se u Novom Zagrebu! :) Hvala unaprijed i srdačan pozdrav,
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 39
Planirani radovi: Prozori i vrata, Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Centralno grijanje, Podne obloge, Namještaj (stolarski radovi), Soboslikarski radovi, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Rekonstrukcija jednosobnog stana u centru na l katu u dvosobni, rušenjem pregradnih zidova, postavom knaufa. Posjedujem izvedbeni projekt sa kompletnim tehničkim opisom svih potrebni radova i njihovim količinama, te specifikacijama vrste materijala i potrebne kompletne ugradnje. ( mogu ga dati na uvid ).
Adaptacija stana, Adaptacija stana - Zagreb
Zagreb
Površina stana (m2): 35
Planirani radovi: Kupaonica, Vodoinstalacije, Elektroinstalacije, Podne obloge, Knauferski radovi, Keramika
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Skidanje keramičkog opločenja kupaonice, demontaža : wc školjke, umivaonika, obzidane kade, izrada novih instalacija vode i kanalizacije za nisku tuš kadu, perilicu rublja, umivaonik, montaza ugradbenog vodokotlica i, postavljanje nove kupaonske lojtrice, zravnavanje zidova te niveliranje poda za postavu keramičkih pločica, izrada novih elektroinstalacija za utičnice, skidanje keramičkog opločenja poda i zida kuhinje, te postavljanje novih podnih pločica. Rušenje pregrdnog zida od opeke, demontaža vrata, zatvaranje otvora od vrata porobetonskim blokovima.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 35
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Kod mene se radi o 2 sobe u stanu, namještenom, sto znači da se u njemu živi. Na podu je postavljen lakirani lamel parket. U jednoj sobi se dosta pločica odljepilo pa se dižu pri usisavanju, i sl. U drugoj sobi je to vidljivo samo na jednom mjestu, izgleda samo 1-2 pločice, ali se ovdje na par mjesta ljušti lak. Voljela bi čuti savjet parketara što u mom slučaju učiniti. Voljela bi i dalje ostati kod parketa, i u slučaju potrebe zamjene postojećih. U ovoj prvoj sobi postavljen je uz zid ormar, nije ugradbeni ali teško rastavljiv pa ga nebi voljela micati ako bi ikako bilo moguće obaviti potrebne radove bez tog. Ukratko, to bi bio moj projekt. Stoga Vas molim za potrebnu uslugu. Unaprijed zahvaljujem. S postovanjem


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu