DOWNTOWN j.d.o.o.

Sinj
Adaptacija stana, Bazeni, Elektroinstalacije, Estrih, Keramičarski radovi, Klesarstvo, Podne obloge
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih
5,0
1 ocjena

1 ocjena za tvrtku DOWNTOWN j.d.o.o.

Ocjene

5,0
Kamen B. D. , prije 7 mjeseci

Dobro odrađeno. Za preporuku.

Usluge: Postavljanje pločica, Postavljanje keramike, Keramičari, Keramičar

Drugi izvođači u blizini Sinja

DIKA d.o.o., Split

 
0 ocjena

ETRA d.o.o., Split

 
0 ocjena

Druge usluge u Sinju i okolici

Nedavni upiti

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 2
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

IMAM RELATIVNO NOVU KUPAONICU MEĐUTIM NIKAKO NISAM ZADOVOLJNA TUŠ KABINOM. IZBACILA BIH JU I NA TOM MJESTU UREDILA NEŠTO TIPO WALK IN PROSTORA ZA TUŠIRANJE. NE ZNAM KAKVO ĆE BIT STANJE PLOČICA KADA SE KABINA I KADA MAKNU PA RAČUNAM I NA POSTAVLJANJE PLOČICA PONOVNO NA TAJ DIO KUPAONICE I EVENTUALNU UGRADNJU PREGRADE ZA TAJ DIO.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 55
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Skidanje laminata i pločica. Postavljanje pločica. Postavljanje ugradbene wc školjke. Pločice se postavljaju u blagovaonu, hodnik i kuponu istom tonu i sa istim pločicama. Pločice su različite samo na zidu u kupatilu. Trenutno povšine nisu u istoj ravnini, a u budućnosti bi htjela da budu, sve u istoj ravnini.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Pozdrav, trebao bih postavljanje pločica u stan u renovaciji. cca 25m2 podnih, 25m2 zidnih pločica. Wc, kupaonica, hodnik i kuhinja. Za kupaonicu bih trebao pripremu, premaz hidroizolacijskim materijalom, priprema prije izolacije, ljepilo i mrežice, impregnacijska traka za kutove. Ciljani početak radova za tjedan dana.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 25
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Molim vas ponudu za slijedeće keramičarske radove. Radi se kupaonice ukupne površine 27m2. "Zidovi 22m2 i pod" 5m2. - Trenutno su vodovodne i odvodne cijevi postavljene. Potrebni su radovi žbukanja zida i poda te postavljanja glazure. Lijepo vas molim da mi pošaljete ponude za izvođenje navedenih radova i raspoložive majstore. Unaprijed vam hvala na pomoći, Lijepi pozdrav,

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 2000
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, imamo potrebu za uslugu keramičar u našoj tvrtci d.o.o. Mih. Jarek 33. imamo za izradu komada kupaonica koje treba opločiti. Zidovi i podovi su od cementne iverice. Zidovi se opločavaju sa pločicama 10x30 cm a podovi 30x30 cm. Radovi se izvode kod nas u tvrtci. Početak radova: odmah nakon dogovora. Rok trajanja radova: cca 2 mjeseca lp voditelj nabave: Stjepan Hršak

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 26
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

U kuhinji i hodniku imam stare i već jako oštećene podne ploče od pluta (lijepljene prije 40-tak godina) koje bih zamijenila s keramičkim pločama dim 34x34 cm (već kupljene zajedno s Ceresit fleksibilnim ljepilom i fugir masom). Skidanje starih pločica mogla bih obaviti u vlastitoj izvedbi ili po dogovoru.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 4
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

-Kupaona je površine 3,25 m2. Potrebno postavljanje plocica na pod i zidove, ugradnja podnog grijanja-ako to radite Obavezno korištenje kopči za izravnavanje pločica (Tile leveling system). Opcija (ako radite) i za -brušenje ostatke ljepila od parketa sa glazure 20 m2 -izravnavanje podova u stanu nivelir masom. 36 m2

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Podrum - 10m2 pod i rub - hidroizolacija- manje pločice Soba- do otvorenog prostora - 14m2 pod ( pločice x30) Kotlovnica - 6m2 pod (x30) Balkoni - jedan 8m2 , drugi 14m2 ( x30 pločice) D.boravak/kuhinja/hodnik/blagavaonu 75m2 ( x30 pločice) otvoren prostor Keramicare sa iskustvom. Može i više radnika . Da se brže odradi pošto je veća kvadratura. Po mogućnosti da rade sa kajlicama slaganje . Da bude što ravnije pošto je otvoren prostor i veće pločice. Ima uz to i 2 kupaone za složiti. Jedna 6m2 ,druga 15m2. Ako se ovo prije sve odradi super. Lokacija Karlovac - Švarča . Može se početi raditi odmah. Glazure su napravljene pred 2 mj nanovo i ravne. Moguće tu i tamo koji čosak poravnati ako je koji mm višlji

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 17
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Renoviram kuhinju pa stavljam nove pločice. Podne stare pločice necu skidat nego nove plocice treba zaljepit na njih (9.5 m2). Zidne treba skinut te stavit nove(oko 7 kvadrata).Planiram uzet novu kuhinju po mjeri pa dok ne odaberem boju elemenata necu stavljat pločice jer moram kupit da se sve slaže..Tražim nekog da odradi to korektno i pristupačno.

Postavljanje pločica

 • Površina (u m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Molim ponudu za postavljanje keramike na unutarnje stubište, stepenice dimenzija 16x25x80, 15 komada sa podestom x90. Stepenice su betonske, razlikuju se +-5mm. Pločice su 60x30cm. Treba postaviti i sokl, te lajsnu na gazišta. Također molim ponudu za postavljanje pločica na vanjsku terasu, dimenzija 5x6 metara. Na terasi je posavljena hidroizolacija, ali pločicama teba napraviti minimalan pad na dvije strane da se voda ne zadržava. S jedne strane je zid (5m) i tu treba napraviti sokl, ostale 3 strane su otvorene. Pločice su dimenzija 60x30cm. Trebalo bi biti gotovo do kraja listopada. Sav materijal je nabavljen, lokacija - Zagreb Dubrava.