Zatraži besplatne ponude za popločavanje dvorišta u Sinju

17 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 835 korisnika iz Sinja pronašlo je izvođača na trebam.hr

7 najboljih ponuđača za popločavanje dvorišta Sinj, 2022

4 završena projekta s prosječnom ocjenom 4,4

PETRO-KAMEN, d.o.o.

4,3
1 ocjena
10+
Godina na tržištu
Provjereni izvođač
30+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje opločnika, kamene klupčice, nadgrobni spomenici, popločavanje dvorišta, kamene stepenice, klesarstvo, klesari, kameni zidovi, kameni podovi, kuhinjske radne ploče od kamena, postavljanje tlakavaca.

Zatraži ponudu

CASTRUM j.d.o.o.

4,0
2 ocjene
5,0
Katarina D. , prije 1 godinu

Od svih majstora koji su radili na kući, ovi za CASTRUM j.d.o.o. su se pokazali najbolji. Stvarno svaka pohvala i preporuka.

Hvala Katarina od ❤

3,0
Casa R. d. , prije 1 godinu

Za keramičarske radove smo odabrali firmu Castrum j.d.o.o. Nisu loši, ali nisu ni najbolji.

Jako im se žuriloi, pa nisu ni stigli sve napraviti kako treba.

Hvala na vašoj ocjeni ali s obzirom da niste osigurali potrebnu količinu keramike za odraditi , mi smo morali završilti vaš objekat jer su nas čekali daljnji projekti za odradit. Hvala i pozdrav ali isto tako imate broj od vlasnika firme Mario Malenica pa mislim da bi korektno bilo da ste me kontaktirali. Zelim vam sretan život u Sloveniji a još sretniji u Hrvatskoj

100+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
5+
Broj zaposlenih

Usluge: postavljanje pločica, postavljanje keramike, keramičar, keramičari.

Zatraži ponudu

ISKOPI ČIGRA d.o.o

5,0
1 ocjena
5,0
Mia B. , prije 9 mjeseci

Sve super obavljeno. Zadovoljna sam i uslugom i vremenom unutar kojega su iskopi napravljeni. Stvarno nemam ništa za prigovor.

5+
Broj zaposlenih

Usluge: iskopi bagerom, građevinski radovi, gradnja kuće, popločavanje dvorišta, gradnja kuće ključ u ruke, uređenje okućnice, građevinske tvrtke, gradnja kuće po fazama, uređenje vrta, adaptacija kuće, postavljanje opločnika, postavljanje tlakavaca, rušenje objekta, iskopi, uređenje dvorišta.

Zatraži ponudu

TREBAM d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: etažiranje, popločavanje dvorišta, parcelacija, geodetske usluge, postavljanje tlakavaca, geodetski snimak, geodetski elaborat, geodetski ured, postavljanje opločnika, geodetski projekt, uređenje međe, geometar, geodeti, upis u katastar, mjernik.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: kameni podovi, uređenje vrta, klesari, kamene klupčice, postavljanje opločnika, nadgrobni spomenici, uređenje okućnice, uređenje dvorišta, kameni zidovi, postavljanje tlakavaca, kamene stepenice, klesarstvo, kuhinjske radne ploče od kamena, popločavanje dvorišta.

Zatraži ponudu

PROJIĆ d.o.o.

 
0 ocjena
20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: kamene klupčice, termo fasade, fasader, popravak fasade, uređenje dvorišta, kameni podovi, postavljanje opločnika, fasade za kuću, fasaderi, uređenje okućnice, klesari, klesarstvo, nadgrobni spomenici, izolacija fasade, postavljanje tlakavaca, kamene stepenice.

Zatraži ponudu

Usluge: uređenje vrta, popločavanje dvorišta, postavljanje tlakavaca, rušenje objekta, uređenje okućnice, postavljanje opločnika, iskopi bagerom, uređenje dvorišta, iskopi.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Koliko debela podloga treba za polaganje opločnika?

  Debljina podloge za polaganje opločnika ovisi o namjeni površine – za prilaz treba iskopati oko 30 centimetara zemlje, dok je za terase dovoljno 15 centimetara. Podloga se sastoji od vodonepropusne folije, šljunka i sitnog pijeska. Prije postavljanja drugog sloja, prethodni mora biti dobro učvršćen kako bi se osigurala dobra nosivost poda i spriječilo neravnomjerno slijeganje podloge i opločnika.

 • Koje su prednosti i nedostaci popločanog ili asfaltiranog dvorišta?

  I popločavanje i asfaltiranje imaju svoje prednosti. Asfalt se na prikladnu podlogu polaže vrlo brzo, u jednom danu, jednostavan je za održavanje i ima praktički neograničen vijek trajanja. Opločnici se pak ljeti ne pregrijavaju, lakše ih je preurediti, a uz to im je izgled prirodniji i ugodniji.

 • Kako se postavljaju opločnici?

  Polaganje opločnika mnogo je složenije nego što zvuči. Prije svega, potrebno je pobrinuti se za odgovarajuću nosivu podlogu – iskopati rupu i u nju sipati između 15 i 30 cm grubog i sitnog pijeska koji mora biti dovoljno stvrdnut i zbijen. Za to možete koristiti ručnu ili vibracijsku ploču. Samo polaganje opločnika je lakše – opločnike postavljamo s ruba, vodeći računa da između njih ostane dovoljno mjesta za fuge. Pritisnite ih u pijesak vibracijskom pločom i na kraju položite fuge. Preporučujemo upotrebu netoksičnih materijala, poput kvarcnog pijeska.

 • Kako održavati popločano dvorište?

  Popločano dvorište ima dug vijek trajanja, a izgledat će još ljepše ako ga pravilno održavate. Obavezno pravovremeno uklonite sav korov i vegetaciju koja raste iz fuga, a perite ga vodom pod visokim pritiskom visokotlačnim strojem.