DANIJELA, Zajednički obrt za ugostiteljstvo, vl. Dalibor Britvić i Danijel Britvić, Vodnjan, Betiga 121

Vodnjan
Catering
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini mjesta Vodnjan

PUNKT d.o.o., Pula

 
0 ocjena

Druge usluge u Puli i okolici

Nedavni upiti

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 2.9.2019.
  • Mjesto događaja: Posloevni centar Eurodom, Osijek
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Deserti, Bar/piće
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

Event u trajanju 12:00- 13:00h za zaposlenika Call centra. Prigoda= useljenje u novi radni prostor. Što se posluživanja tiče- potreban je manji broj konobara- više varijanta da se možda piće služi, a hrana je na stolovima. Stolice nisu potrebne- isključivo stolovi. Finger food bi bilo zgodno da budu Slavonske delicije... Lp, Helena Canjuga

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 10.09.2019.
  • Mjesto događaja: Varaždin
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Coffee break, Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani Molim va da nam date ponudu ili više varijanti ponuda za: Organizaciju osvježenja i laganog ručka(Light lunch) za početnu konferenciju (standardni menu treba sadržavati predjelo, glavno jelo: mesni, riblji, vegetarijanski, raznovrsne priloge, salate i desert uključujući kavu, sokove, vodu) za osoba. Molim vas ponude što prije jer smo kratki s rokovima. Cijene izrazite po osobi, za cijeli komplet i po različitim varijantama Meni-a ukoliko imate takve ponude. Srdačan pozdrav

Privatna zabava

  • Datum događaja: 19.10.2019
  • Mjesto događaja: Zagreb, Ivana Lučića
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

Trebam za 40 obroka - rođendanska zabava ( 50-i rođendan ) - finger food - ali ne male sendviče već mesnati finger food ( mali burgeri; mali pohanci i sl. ), i dodatno salate koje idu uz to, tipa francuska, salata od tjestenine i sl + topla predjela ( štrukle i sl) Radi se o prostoru gdje je potreban stol, tanjuti i pribor - stolci nisu potrebni Nadam se da ćete mi se brzo povratno javiti lp

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: Potkraj prosinca 2019
  • Mjesto događaja: Zagreb, Margaretska 3
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Finger food
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, nisam Vam dala dovoljno informacija jer ni sama nisam sigurna što bih i kako bih, zato sam otvorena za prijedloge, nemam ni predodžbu o cijeni pa me i to zanima. Željela bih obilježiti odlazak u mirovinu, moglo bi biti i više od 50 ljudi. S obzirom na to da će sve odvijati u radnim prostorijama (Cvjetni trg, Zagreb - HZZO) ne smijem nuditi alkohol, zamislila sam nešto jednostavno, s nogu, ali moram imati i nešto za vegane i vegetarijance, cca 30% ukupne količine. S poštovanjem,

Vjenčanje

  • Datum događaja: 18.04.2020.
  • Mjesto događaja: Kastav
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Trajanje događanja od cca 17:00 do 20:00 sati. Približno 80 uzvanika U ponudu uključiti: - nekoliko visokih (barskih) stolova i eventualno jastuci za sjesti (prostor je ograđem niskim zidićima na koje se može sjesti), - hrana (kanapei, finger food) - piće (eventualno samo usluživanja, moguća je naša dobava), molim Vas ponudu za obe opcije

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 18.10.2019.
  • Mjesto događaja: Stankovci
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Poštovanje, radi se o domjenku za zaposlenike ( radnika), a posjedujemo društvene prostorije u kojima ćemo organizirati isti. Trebam ponudu za hladna predjela koja ćemo izložiti kao švedski stol. Također i slastice u malim količinama. Za dodatna pitanja stojim na raspolaganju. Milivoj Urlić, Direktor

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 25.10.2019
  • Mjesto događaja: Moscenicka Draga
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Coffee break, Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, Organiziramo korporativni rođendan 25.10 i trebamo uslugu cateringa za 30-ak ljudi. Trajanje eventa je nekih 5-6 sati poslijepodne (17-23) te bi trebali 2 konobara ili konobara i koktel majstora. Screenshot lokacije je priložen, budget nemamo, ali bismo voljeli dobiti raspon cijena od niže prema višoj, kao i ono što je uključeno u isti - Od vas trebamo hranu, a mi ćemo donijeti naše piće. Srdačno, Mateo

Vjenčanje

  • Datum događaja: 26.10.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb - Dubrava
  • Broj osoba: Do 30 osoba

Domjenak bi trajao u razdoblju od 14:00 do 17:30. Usluge koje bi trebali su dostava hrane i inventara, slaganje švedskog stola, usluga konobara za vrijeme domjenka. Od dodatne opreme trebali bi barske stolove, tanjure, čaše i paviljon. vrsta jela potrebna za domjenak: finger food, hladne plate, sitni kolači, bezalkoholno piće i alkoholno piće.

Vjenčanje

  • Datum događaja: 01.08.2020.
  • Mjesto događaja: Pula
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Trazimo catering za vjencanje - osoba. Ne zelimo da to bude kao hladno predjelo buduci da cemo to ponoviti na veceri. Mozda bi isli u smjeru canapea i kolaca sa picem, ukoliko je moguce ne iskljucujemo ni da bude nase pice, a njihov inventar i konobari. Hvala :) Napomena: nisam u Europi pa Vas molim da se čujemo mailom ili whatsapp-om ili viberom. Veliko hvala

Privatna zabava

  • Datum događaja: 16.11.2019.
  • Mjesto događaja: PREGRADA
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Radi se o parti večeri povodom 50 rođendana. Zabava predviđena za 40 ljudi koji neće sjediti .Predviđeni su okrugli stajaći stolovi i nekoliko stolova za cca.10 sjedečih mjesta u slučaju da netko jede sjedeći. Parti bi trebao trajati cijelu noć pa bi hrana trebala biti topla svo to vrijeme. Moje razmišljanje: 1. Predjela ( neki fini narezak) Kanapei 2. 3 glavna jela : različite vrste mesa; ( neki pohani zalogajčićii) s prilogom napr povrće, đuveć riža ili zapečeni kukuruz sa svježim sirom Nešto s roštilja ( maleni ražnjići) + prilog (povrće sa žara , šampinjoni) Medaljoni u umaku + kuhani njoki 3. Salate Salata s hobotnicom Tuna salata Grčka salata Štrukli sa sirom ( pečeni/zapečeni)