Cijene usluga
Catering
Coffee break

Koliko košta coffe break?

  • 70100 kn/po osobi
    Coffee break meni
Zatraži ponude

Pitate se koliko će vas koštati coffe break? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.


Coffee break meni

  • 70100 kn/po osobi

Coffee break catering meniji obično se sastoje od kave, sokova i izbora muffina, peciva, voća i drugih grickalica. Jelovnici za pauzu za kavu prikladni su za prigode u kojima gosti nemaju puno vremena za uživanje u hrani (poput konferencija, seminara itd.) Cijena ovisi o hrani koju ćete naručiti, o tvrtki za catering itd. Za coffee break meni ćete platiti od 70 kn/po osobi do 100 kn/po osobi.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za coffe break

Poslovni domjenak

  • Mjesto događaja: Dvorana Lisinski
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Bar/piće
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Domjenak se održava u predvorju velike dvorane Vatroslava Lisinskog, treba osigurati stolove za stajanje, piće (vino, sokovi i voda) te stol za postaviti finger food, koji je sponzorski prilog. Domjenak će biti poslije koncerta za Fond Ana Rukavina, očekivani broj osoba je . Treba osigurati salvete i tanjure za konzumaciju finger fooda. 22.03.

Privatna zabava

  • Mjesto događaja: Zagreb - Podsused
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, tražimo ponudu jelovnika sa cijenom po osobi za 20 ljudi, radi se o proslavi svete potvrde. Potreban nam je ručak (zagrebački, roštilj, nešto u umaku...možda zapečeni štrukli), može i jedna ponuda sa hladnim predjelom tipa neka plate narezaka s obzirom da je doma pa gosti ostanu duže pa da se nešto i kasnije stavi na stol. Datum je 25.05. subota. Lp

Poslovni domjenak

  • Mjesto događaja: Županijski sud u Zagrebu i Općinski kazneni sud u Zagrebu
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Tražimo ponudu za obje lokacije, na svakoj se očekuje između 20 i 25 ljudi; pod dodatnim su nam obvezni tanjuri ali pribor nije nužan. Potreban je catering po završetku studentskog natjecanja u simuliranom suđenju kako bi što bolje upriličili taj događaj pred sucima i natjecateljima. Termin 4. i.5. svibnja.

Vjenčanje

  • Datum događaja: 06.05.2019
  • Mjesto događaja: Pula - Svetionik
  • Broj osoba: Do 30 osoba

Buffet s tri slijeda za 10 osoba, hladno predjelo (pršut, sir, maslinovo ulje, kruh); glavno jelo (meso s krumpirom i salata - možda teletina pod pekom ili dvije vrste mesa); i desert. Također me zanima da li dajete u najam stol i stolice, trebao bi nam jedan okrugli stol za 10 osoba i 10 stolica.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 13.4.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Radi se o obiteljskom okupljanju i druzenju 17 do 20 osoba od 7 do 77 godina u subotu 13.4. u 12 sati. Mi bismo sami napravili pecenje, malog jancica ili odojka i voljeli bismo vidjeti sto vi mozete ponuditi kao sitne zalogaje i hladna predjela s vasim priborom za jelo i pice i jednom osobom za posluzivanje kako bismo mi imali vise vremena za druzenje s clanovima obitelji jer se rijetko vidimo. Pretpostavljamo da bi kraj zabave bio oko 18h.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 12.05.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Poštovani, Tražim ponudu jelovnika sa cijenom po osobi za 20-25 ljudi, radi se o proslavi svete potvrde. Potreban nam je ručak (zagrebački, roštilj, nešto u umaku..., može i jedna ponuda sa hladnim predjelom tipa neka plate narezaka s obzirom da je doma pa gosti ostanu duže pa da se nešto i kasnije stavi na stol. Datum je 12.05. nedjelja, Hvala, lp

Privatna zabava

  • Datum događaja: 26.5.2019.
  • Mjesto događaja: Nartski Jalševec, Rugvica
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Prigoda je krizma. Slavimo u obiteljskoj kući. Uzvanika je 18 odraslih i 7 male djece. S obzirom da za odrasle pečemo janje, jelovnik bi trebao biti prilagođen djeci i odraslima koji ne konzumiraju janjetinu. Možda piletina i obavezno prilozi, krumpir salate, povrće. Želja slavljenika je da jedno jelo bude meksičko pa možda jedna tacna s tortiljama i umacima. Potrebni su nam tanjuri, pribor za jelo i čaše. Molim ponude na moj e-mail.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 8.6.2019.
  • Mjesto događaja: Uz Jarunsko jezero, na otvorenom
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Planiramo opušteni piknik roštilj na Jarunu, klinci završavaju 4. razred. Molila bih Vas ponudu za roštilj za osoba. Može i sa uobičajenim prilozima ( krumpir, kruh, pecivo ili lepinja, neki umak...) Hrana može biti dostavljena u većim posudama, nije potrebno odvajati porcije, planirali smo sve složiti u maniri švedskog stola. Potrebna nam je samo dostava, za sve ostalo smo se organizirali. Unaprijed hvala!

Vjenčanje

  • Datum događaja: 28.6.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Do 30 osoba

Molimo ponudu za catering za doček gostiju kod mladoženje. Ponuda bi trebala uključivati hladne plate, sitne kolače te opremu (4 barska stola, postavljanje švedskog stola, čaše i pribor za jelo). Piće bismo nabavljali sami. Molili bismo ponudu sa i bez uključenog konobara za vrijeme druženja. Planiramo trajanje od otprilike 2 sata. Hvala!

Privatna zabava

  • Datum događaja: 19.5.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb, Špansko
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Radi se o slavlju Prve Pričesti u obiteljskom okruženju u vlastitom stanu. Slavlje je u vrijeme ručka(oko 13 sati) pa bi trebali topla jela npr. zapečeni štrukli, nešto sa roštilja(meso i povrće), pohano meso, prilozi, salate. Broj osoba je otprilike 24 odraslih i 25 djece. Sve bi funkcioniralo na bazi švedskog stola.