Cijene usluga
Catering
Coffee break

Koliko košta coffe break?

  • 10 – 14 €/po osobi
    Coffee break meni
Zatraži ponude

Pitate se koliko će vas koštati coffe break? Za vas smo prikupili približne cijene usluga kako biste mogli lakše planirati buduće projekte.


Coffee break meni

  • 10 – 14 €/po osobi

Coffee break catering meniji obično se sastoje od kave, sokova i izbora muffina, peciva, voća i drugih grickalica. Jelovnici za pauzu za kavu prikladni su za prigode u kojima gosti nemaju puno vremena za uživanje u hrani (poput konferencija, seminara itd.) Cijena ovisi o hrani koju ćete naručiti, o tvrtki za catering itd. Za coffee break meni ćete platiti od 10 €/po osobi do 14 €/po osobi.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za coffe break

Vjenčanje

  • Datum događaja: 2022-2023
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Catering (hladno predjelo-plata, toplo-juha, glavno jelo-mesno, drugo jelo-janjetina, kolači ili voće, za piće: vino, sokovi i pivo) -Žesticu bismo nabavljali sami U idućoj ponudi uključiti (hladno predjelo-plata, toplo-juha, glavno jelo-mesno, drugo jelo-janjetina, kolači, kasno jelo-čobanac, za piće: vino sokovi i pivo) Broj osoba -

Privatna zabava

  • Datum događaja: 21 5.2022
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Pozdrav, molim vas ponudu za privatnu zabavu na kojoj će se nalaziti oko 30 ljudi, u jednoj privatnoj kući u Dubravi. Catering bi uključivao topla jela koja bi imala grijane posude, a što se izbora tiče - tu nemamo posebnih želja, u redu je ako budu najpopularnija jela u ponudi. Usluga posluživanja nije potrebna.

Vjenčanje

  • Datum događaja: 3.9.2022.
  • Broj osoba: 30–50

Planiran je prijem gostiju ispred samostana na Glavotoku (otok Krk) u trajanju cca 30 min, obred vjencanja i nakon izlasta iz crve druzenje ispred samostana cca 45 min. Cetering za 40 osoba Potrebno: Hrana- finger food (meso i riba), tramezzini, bruschette, hladni buffet (razne salate u casicama, rolice..) NAPOMENA: pola hrane bez glutena i ta polovica oznacena (zastavica , drugi kraj stola....) Pice- vino, sokovi, par uobicajenih zestokih pica, sampanjac ( pice mozemo i mi nabaviti) zahtjevamo da pice bude hladno (led,frizider...)!! Voce-zdjelice voca ili vocni stapici Ostalo: 2 konobara 3 barska stola sa bijelim stolnjakom i njezno ljubicastom masnom 2 bijela suncobrana Pagoda 4x4 kako hrana nebi stajala na suncu ili u slucaju kise

Privatna zabava

  • Datum događaja: 08.05.2022
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, pričest se održava u obiteljskom okruženju tako da sto se tiče jelovnika u planu nam je traziti uslugu janjetine i peke , juhe te eventualno pohanog ili nešto slično jer je na popisu 15-20 djece. Pribora imamo za 30-tak uzvanika tako da i to tražimo te me zanima opcija sa i bez posluživanja. Za sva eventualna pitanja slobodno me kontktirajte mailom ili telefonski. Srdačan pozdrav;

Vjenčanje

  • Datum događaja: 13.08.2022
  • Broj osoba: 30–50

Vjenčanje se održava u dvorištu vikend kuće, na travnatoj površini. Potrebna nam je ponuda koja uključuje stolove i stolice za 40ak osoba i šator / pagodu koji će se koristiti isključivo u slučaju lošeg vremena. Catering dio uključuje hladno predjelo (tradicionalni međimurski specijaliteti) i večeru (janjetina - možemo nabaviti sami, ali nam je potrebna usluga pečenja + prilozi i ostatak na prijedlog).

Vjenčanje

  • Datum događaja: 1.10.2022.
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Tražim Caterin, kod moje kuće. Znači od 12 sati kreće, mladenac dolazi do 13:00. I od kuće se odlazi u 15:30. Za to vrijeme trebam Catering , konobare tj. sve u kompletu, da sam totalno opuštena i bez brige. Bit će oko 80 osoba. Trebam ponudu hrane, kolaća, sve u kompeti što ide. Stolovi stojeći. Ako je moguće i natkriveno ili moram nekog drugog organizirati za to.lp,

Privatna zabava

  • Datum događaja: 07.05.2022.
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, Zanima nas ponuda za 15 odraslih i 5 djece. Radi se o privatnoj proslavi, Sv. Pricest u stanu. Rucak bi bio u 14h. Htjeli bi imati predjela i topla jela. Molim da jedno toplo jelo bude vegetarijansko. Kolika je razlika u cijeni ako uzmemo i tanjure i bestek? Molim Vas za ponude. Unaprijed hvala, Lijepi pozdrav,

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 12.04.2022
  • Broj osoba: 35
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Ne

molim komunikaciju putem maila ili porukama Pozdrav, u potrazi sam cateringom s ponudom do 35 osoba. Lokacija dostave je Kišpatićeva ulica za dan 12.04. Preferiram mesna jela (roštilj, piletina, pohano, zagrebački, bečki i slično) uz prilog. Svoje ponude možete dostaviti putem e-maila: Hvala

Vjenčanje

  • Datum događaja: 5.8.2022.
  • Broj osoba: 35
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Kanapei i grickalice
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska
  • Trebate li i piće?: Da

U velikoj sam gužvi ovih dana pa molim pismena javljanja. Radi se o domjenku prije vjenčanja, koji bi trajao u razdoblju od 12:00 do 14:00. Usluge koje bi trebali su dostava hrane i inventara, slaganje švedskog stola. Od dodatne opreme trebali bi barske stolove, tanjure, čaše i paviljon. vrsta jela potrebna za domjenak: finger food, kanape, sitni kolači, bezalkoholno piće i alkoholno piće. Molim posebno cijenu za finger food, kanape isitne kolače. Zahvaljujem

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 3.5.2022.
  • Broj osoba: 40
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska, Veganska
  • Trebate li i piće?: Da
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Riječ je o cjelodnevnom predavanju, s pauzom za ručak od 13:00-14:00 h koje će se održati u prostoru Istarske Sabornice u Poreču. Osim ručka, trebat će nam i kava/čaj u 11:30 i odmah nakon ručka te voda (iz vodovoda) u vrčevima i čaše dostupna do 15:00. Procjenjujemo da će od 40 sudionika vjerojatno 15-20 njih biti vegetarijanci, a među njima će sigurno biti vegana. U prijavnicama smo ih pitali o prehrani pa ćemo točne brojke znati do kraja dana 29.4.