Koliko će vam izvođači naplatiti za catering i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njihovim uslugama.

Catering za vjenčanje
Prosječna cijena 700 kn/osoba
Raspon cijena 600800 kn/osoba

U cijenu je uključena sva hrana i piće na vjenčanju: predsvadbeni domjenak, večera, torta i kolači te alkohol. Ovisi, naravno, o izboru hrane i pića. Ako želite smanjiti troškove, možete izbaciti određene dijelove ili pokušati pripremiti sami što više jela (ili uz pomoć rodbine). Za catering za vjenčanje ćete platiti od 600 kn/osoba do 800 kn/osoba.

Zatraži ponude!
Catering za vjenčanje - meni s pićem
Prosječna cijena 290 kn/po osobi
Raspon cijena 250380 kn/po osobi

Jelovnici za vjenčanje nakon ceremonije mogu biti vrlo različiti i ovise o vašem dogovoru s cateringom. Cijena ovisi o hrani koju želite naručiti i dobavljaču. Navedena cijena uključuje i piće. Prosječna cijena catering za vjenčanje - menija s pićem je 290 kn/po osobi. Raspon cijena je između 250 kn/po osobi i 380 kn/po osobi.

Zatraži ponude!
Hladni meni
Prosječna cijena 85 kn/po osobi
Raspon cijena 7095 kn/po osobi

Gosti mogu birati između nekoliko vrsta jela (na primjer, između nareska, sireva, salata i slično). Cijena ovisi o jelima koja naručujemo i o pojedinačnom dobavljaču. Za hladni meni ćete platiti od 70 kn/po osobi do 95 kn/po osobi.

Zatraži ponude!
Topli meni
Prosječna cijena 95 kn/po osobi
Raspon cijena 80110 kn/po osobi

Gosti mogu birati između nekoliko vrsta pripremljenih toplih jela. Prikladni su za događaje na kojima imamo više vremena i gosti mogu sjediti (na primjer privatne zabave, rođendani). Cijena ovisi o jelima koja naručujemo i o pojedinačnom dobavljaču. Raspon cijena za topli meni je od 80 kn/po osobi do 110 kn/po osobi. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 95 kn/po osobi.

Zatraži ponude!
Finger food meni
Prosječna cijena 85 kn/po osobi
Raspon cijena 75100 kn/po osobi

Finger food znači hranu koja se može jesti bez pribora. Takva je hrana prikladna za razna događanja na kojima gosti stoje (na primjer, otvaranje izložbe, konferencija). Cijena ovisi o vrsti hrane koju ćete naručiti i dobavljaču. Najniža cijena po kojoj ćete platiti finger food meni je 75 kn/po osobi, a najviša 100 kn/po osobi.

Zatraži ponude!
Coffee break meni
Prosječna cijena 90 kn/po osobi
Raspon cijena 70100 kn/po osobi

Coffee break catering meniji obično se sastoje od kave, sokova i izbora muffina, peciva, voća i drugih grickalica. Jelovnici za pauzu za kavu prikladni su za prigode u kojima gosti nemaju puno vremena za uživanje u hrani (poput konferencija, seminara itd.) Cijena ovisi o hrani koju ćete naručiti, o tvrtki za catering itd. Za coffee break meni ćete platiti od 70 kn/po osobi do 100 kn/po osobi.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za catering

Datum događaja: 09.10.2020.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Više od 50 osoba
Molimo ponudu za catering za doček gostiju kod mlade doma (garažni poluotvoreni i poluzatvoreni prostor). Ponuda treba uključivati hladne plate (mesni naresci razni i sirevi razni)+2 vrste salate hladne+razna peciva i kruhove. 4 barske stolice, postavljanje švedskog stola (stolnjaci+pribor za jelo i sl.)+usluge 2 konobara(cc 3 sata)
Catering, Catering
Datum događaja: 11.11.2019.
Mjesto događaja: Predvorje Male dvorane Lisinski
Broj osoba: Više od 50 osoba
Željeni obroci: Finger food, Bar/piće
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Poštovani, nakon obljetnickog koncerta Camerate Cantilly u Maloj dvorani Lisinski u organizaciji Udruge . željeli bismo manjim domjenkom obilježiti 5.godišnjicu našeg djelovanja. Vrsta domjenka, ovisno o vašoj ponudi, bila bi finger food uz odgovarajuće piće, ili samo piće i jedna veća slavljenička torta iz vaše ponude. Ako bi nam gornji meniji bili financijski prezahtjevni jer smo mala neprofitabila udruga, tada bismo imali samo piće - sok, vino, voda, a u svakom slucaju bio bi samoborski bermet jer dolazimo iz Samobora, a bermet je sponzorski. Trebale bi zbog toga i odgovarajuće čaše, za moguća prva dva menija i pribor, a konobar za posluživanje gostiju u sva tri slučaja. Osim ovih triju ponuda, mozda nam mozete osmisliti jos koju, nama prihvatljiviju iz gore navedenih razloga. Očekivani broj osoba je između 60 i 80. Koncert završava oko 21:30, a prostor u predvorju nam je na raspolaganju do 23:30. Zahvaljujem unaprijed, srdačan pozdrav, Zdenka Paar, tajnica Udruge
Datum događaja: 16.11.2019.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Više od 50 osoba
Poštovani, zanima me catering - usluga pripreme i dostave hrane (bez pića, dodatne opreme, konobara i sl.) Domjenak je namijenjen za prije vjenčanja u obiteljskoj kući. Zanimaju me isključivo hladna predjela (naresci, kanapei, finger food, domaći kolači) za - Unaprijed hvala na svakoj ponudi!
Datum događaja: Ljeto 2021.
Mjesto događaja: Tenja
Broj osoba: Više od 50 osoba
Poštovani, Catering bi bio za zabavu u dvorištu za oko 80 ljudi. Trebala bih jednu veceru i opcije o cijeni ako želim svoje piće i slatki stol ili ako to dvoje osiguravam sama. Večera bi bila oko 7 sati i trebala bih da poslije večere dio ekipe konobara ostane i za služenje pića te za pospremanje poslije zabave. Možda ovi uvjeti koje sam dala nisu mogući s obzirom na to da nisam do sada čula da je netko imao takvu uslugu. Ako nema ponudavza takvu opciju voljela bih ponudu za nešto što je moguće i izvedivo. Unaprijed zahvaljujem
Datum događaja: 10.11.2019.
Mjesto događaja: Ulica Viktora Cara Emina 14 (Maksimir)
Broj osoba: Do 30 osoba
Željeni obroci: Topla jela
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Postovani, Radi se o rodendanskom rucku ovu nedjelju u 12:45 sati (gosti dolaze u 13 sati) ali ce biti u vidu samoposluzivanja. Za 16 odraslih i 8 male djece. Molim ponudu za jela tipa njoki, pohano, meso u umaku, prilog. Vazno mi je da imam vase posude za odrzavanje topline hrane. Pribor nije potreban. Hvala najljepsa.
Datum događaja: 18.11.2019
Mjesto događaja: Rijeka
Broj osoba: Više od 50 osoba
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Poštovani, molim vas ponudu na tri različita jela koja se mogu servirati u banjama za ručak. Uz glavno jelo potrebna je i ponda salate. Radi se o snimanju reklame koja ima svoj craft te je potrebo dostaviti samo topli obrok odnosno ručak s pripadajučim priborom i tanjurima (nikako plastika). Snimanje je na jednoj lokaciji. Molim da salata sadržava svježu mrkvu u većem omjeru.
Datum događaja: 23.11.2019.
Mjesto događaja: Zagreb Kampus Borongaj
Broj osoba: Više od 50 osoba
Željeni obroci: Hladna jela/predjela
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Poštovani, javljam se u ime planinarskog društva iz Zagreba, koje obilježava 50. godina osnivanja i rada. Želja nam je organizirati domjenak za naše članove i uzvanike, (između 80- osoba), u okviru naših mogućnosti. Financiramo se isključivo od uplaćenih članarina. Molim ponudu za hladna slana jela, (dalmatinski pršut, mješani sirevi, domaća šunka sa hrenom,svježi sir i vrhnje, francuska salata, capreze i štrukli,kruh, molim u ponudu uključiti sav pribor i oprema (buffet stol, stolnjaci,salvete, tanjuri, pribor za jelo, čaše, može sve plastično, ostali sitni inventar.) Osoblje 1 ili 2 konobara. Piće i slatko ćemo osigurati sami. Napominjem da sve plaćamo u gotovini. U očekivanju vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem i srdačno vas pozdravljam.
Datum događaja: 15.11.19
Mjesto događaja: Centar
Broj osoba: 30–50
Željeni obroci: Topla jela
Vrsta posluživanja: Posluživanje
Dodatno: Tanjuri i pribor
Poštovani Molim Vas za ponudu cateringa za veceru ovog petka 15.11. u 19 sati. Radi se o proslavi rođendana, ca 50 ljudi, gosti su dijelom stariji tako da bi ponuda svakako trebala sadržavati lakše probavljivu domaću hranu. Piće i kolače možemo organizirati i sami ili bismo prihvatili i Vaše ako ponuda bude odgovarala. Unaprijed hvala,
Datum događaja: 20.11.2019.g.
Mjesto događaja: Lučko - Zagreb
Broj osoba: 30–50
Željeni obroci: Coffee break, Finger food, Hladna jela/predjela, Deserti
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Pozdrav, Radi se o poslovnom domijenku poslije seminara u firmi. Obzirom da neće biti stolica, bilo bi zgodno kako bi catering bio finger food te neke salate hladne i ono što vi predlažete da bi bilo najbolje. Ponuda bi trebala biti za 50-tak ljudi. Molila bih ponudu vezano za tražene zahtjeve ukoliko je moguće do sutrašnjeg dana! Unaprijed zahvaljujem! Srdačan pozdrav i ugodan dan! Marijana
Datum događaja: 21.11.2019.
Mjesto događaja: Zagreb
Broj osoba: Do 30 osoba
Željeni obroci: Finger food, Topla jela
Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
Meni bi trebalo samo catering za dječji manji rođendan za 5 djece i 5 odraslih: kanapeići i toplo jelo (pomfi, ćevapi, kroketi... neka fora dekoracija hladne plate). Od svega pomalo. Ako imate cateting u ponudi za takvu manju skupinu molim pošaljite mi ponudu. Rođendan je 21.11.od 13h. Ul. grada Vukovara b. 😊 hvala.