AVIK ENERGY TECH d.o.o.

Zagreb
Elektroinstalacije
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2021
5,0
3 ocjene

3 ocjene za tvrtku AVIK ENERGY TECH d.o.o.

Ocjene

5,0
Helena T. , prije 1 godinu

Došli su na vrijeme. Lako smo sve dogovorili. Bili su ljubazni i učinkoviti. Stvarno je sve prošlo bez ikakve zamjerke.

5,0
Mato K. , prije 1 godinu

Izvođenje 1. faze u tijeku. Za sada je sve po planu. Jako sam zadovoljan zasad, nemam prigovora. Stvarno su profesionalci.

5,0
Hrvoje M. , prije 1 godinu

Dečki iz AVIK ENERGY TECH d.o.o. koji su nam radili na elektroinstalacijama su stvarno uredni i poštuju dogovor. Stvarno sve ok.

Usluge: Električne instalacije u kući, Elektroinstalacije, Električar, Elektroinstalater

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Trebam električara za Elektro instalacije za ugradnju rasvjetnih tijela jer instalacija je uglavnom završena. Naglašavam primam i prihvaćam samo pisano obraćanje mailom uz propisno predstavljanje na osnovu kojeg je moguće započeti daljnju komunikacije. Preskakanje ove faze sigurno znači da nema početka komunikacije usmenim razgovorima.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

prebacivanja stropne rasvjete ispod izvedenog GK stropa na 1 poziciji tj. demontaža postojećeg rasvjetnog tijela, produžetak kablova i montaža istog ili novog rasvjetnog tijela na spuštenom stropu. Osim toga također premještanje dvije zidne utičnice na novu poziciju na zidovima koji se oblažu pri čemu za jednu ostaviti samo kabel (radi budućeg daljnjeg produženja), a drugu pustiti u funkciji. prebacivanja stropne rasvjete ispod izvedenog GK stropa na cca 6 pozicija tj. demontaža postojećih rasvjetnih tijela, produžetak kablova i montaža istih ili novih rasvjetnih tijela na spuštenom stropu. Rasvjetna tijela ostaju na približno istim pozicijama i nakon izrade stropa.

Izrada elektroinstalacija (novogradnja)

 • Veličina objekta (površina u m2): 130
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Imali smo električara ali se teško razbolio i sada tražimo nekoga da dovrši posao. U prizemlju su stavljene cijevi za žice na prvom katu je samo ormarić za sigurače. Po cijeloj kući treba žice staviti i osigurače. Na gornjem katu i postaviti cijevi. I cijelu instalaciju do ljeta završiti da može žbuka na cijelu kuću.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Bok! Prebacujemo kuhinju u dnevni boravak, tako da bi nam trebalo provesti struju za pećnicu, napu, perilicu za suđe, mikrovalnu, 3 nove rasvjete(dvije će biti na stropu i jedna ispod visećeg kuhinjskog elementa) i odgovarajuće prekidače te još dvije utičnice (koje će se koristiti za male kućanske aparate). Glavna razvodna kutija se nalazi u hodniku ispred dnevnog boravka. Zidovi su od betona. Hvala!

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Postovani, povremeno nam nestane struje,tj.izbaci sklopka.kad se sklopka podigne sve radi.to se pocelo dogadjati 2-3mjeseca poslije ugradnje plinskog kondezacijskog bojlera.dolazio serviser ali kaze nije do njega.molila bih pomoc jer to se desi barem jednom mjesecno. lijep pozdrav ivanka tomasevic

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, tražim ponudu za dva manja popravka elektroinstalacija u stanu. 1. Popravak utičnice u kuhinji: uslijed potresa se izvukla utičnica u koju je ukopčana perilica posuđa. Trebalo bi učvrstiti utičnicu i eventualno provjeriti je li došlo do oštećenja spojeva unutar utičnice. 2. Popravak grla za spajanje žarulje: žarulja je redovito gubila kontakt, te zamjena nije dala željene rezultate. Trenutno u toj prostoriji nemamo svjetla, stoga je pretpostavka kako je problem u grlu na koje se spaja žarulja. Molila bih žurno slanje ponuda, te početak popravaka u najkraćem mogućem roku. Lijep pozdrav

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Projekt se sastoji od spajanja novoizrađene instalacije (instalacije su postavljene) na kutiju sa osiguračima (kutiju treba pribaviti), te postavljanje šaliica, štekera i utičnica. Postavljanje rasvjete se ne radi se ne radi. Radi se o 2 kupaone, 2 hodnika, stubište, 2 kraka, kuhinja, dnevna soba i 4 spavaće sobe. Napravljena je i priprema ta tv i satelitsku antenu na tavanu. Radi se o oko 17 kruhova prekidač/trošilo, oko 37 izvoda za utičnice, 6 izvoda za tv. Ovisno o buđetu, trebalo bi izmjestiti brojilo van kuće, ali nije nužno. Sve žice su označene. Plaćanje u gotovini. Posao je potrebno odraditi hitno.

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

postovani, zanima me moze li mi netko sprovesti struju na loggiu i na balkon? ne znam sto vam od podataka treba; najblize uticnice se nalaze u unutarnjim (susjednim) prostorijama oko 1.5m od loggie/balkona. tocnije; iz boravka na loggiu i iz kuhinje na balkon. ako treba, uslikati cu trenutnu situaciju.

Adaptacija starih elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav! U stanu od 80m2 za kojeg potrazujem ponudu postoji elekticni prikljucak i uvedena je trofazna struja, potrebno bi bilo ukinuti postojecu staru kutiju, napraviti novu kao i novu razvod pretezno baziran na uticnicama i rasvjetu. Projekt el.instalacija je u izradi. Nakon govotov posla potrebno je napraviti atest. Hvala!

Servis elektroinstalacija

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebala bih usluge električara za instalaciju 3 manjih visilica, mijenjanje jednog štekera i zamjenu drugog koji treba duplirati (trenutno ima jedna utičnica ahtjla bih da budu dvije jedna pored druge). Isto tako trebala bih uslugu ušarafljivanja kupaonskog ormarića na zid i insttalaciju lampe na njega.