Zanimaju li vas prozori? Provjerite približne cijene i kada je najbolje vrijeme za potražiti izvođača.

Klasična montaža prozora
Prosječna cijena 400 kn/kom
Raspon cijena 300500 kn/kom

Klasična ugradnja prozora provodi se vijcima i poliuretanskom pjenom. Takva je ugradnja jeftinija od ugradnje prozora prema RAL sustavu, ali s njom riskirate stvaranje toplinskih mostova, a time i gubitke topline. Prozori neće tako dobro zabrtviti zrak i vodu. Cijena ugradnje ovisi o prozorima, složenosti terena i složenosti ugradnje. Za klasičnu montažu prozora ćete platiti od 300 kn/kom do 500 kn/kom.

Zatraži ponude!
RAL montaža prozora
Prosječna cijena 1.000 kn
Raspon cijena 8501.200 kn

Ugradnja prozora prema RAL sustavu sprječava stvaranje toplinskih mostova na dodiru prozora sa zidom. Takva instalacija osigurava bolju vodonepropusnost, hermetičnost i toplinsku izolaciju. Ugradnja prozora prema RAL sustavu skuplja je nego klasična ugradnja, ali zbog bolje toplinske učinkovitosti ulaganje će vam se isplatiti u budućnosti. Cijena ugradnje ovisi o prozorima, složenosti terena i tarifi pojedinog majstora. Preporučujemo da odaberete tvrtku koja ima i poseban certifikat za ugradnju RAL prozora. RAL montažu prozora ćete u prosjeku platiti 1.000 kn.

Zatraži ponude!
Drveni prozor (dvokrilni, 120x120)
Prosječna cijena 1.700 kn/kom
Raspon cijena 1.6501.750 kn/kom

Drvo je prirodan materijal prilagođen ljudima, zbog čega su drveni prozori vrlo popularni. Drvo je također dobar prirodni izolator. Preporučujemo vam da redovito održavate drvene prozore kako biste im produžili životni vijek. Prozori s dvostrukim krilom (prozori koji se otvaraju i lijevo i desno) prikladni su za veće zidove. Cijena ovisi o modelu prozora, njegovim dimenzijama i slično. Cijene drvenih prozora (dvokrilni, 120x120) kreće se od 1.650 kn/kom pa do 1.750 kn/kom.

Zatraži ponude!
ALU prozor (dvokrilni, 120 x 120)
Prosječna cijena 1.600 kn/kom
Raspon cijena 1.3001.900 kn/kom

Aluminijski prozori su najtrajniji i nude najveću zaštitu od vremenskih utjecaja, pa su ujedno i najskuplji. Budući da su vrlo stabilni i ne vise, prikladni su za veće prozore. Prozori s dvostrukim ostakljenjem otvaraju se s obje strane i posebno su primjereni za veće prostore. U usporedbi s drvom, imaju moderniji i stroži izgled. Cijena prozora ovisi o modelu prozora, kvaliteti materijala i slično. ALU prozor (dvokrilni, 120 x 120) ćete u prosjeku platiti 1.600 kn/kom.

Zatraži ponude!
PVC prozor (dvokrilni, 120 x 120)
Prosječna cijena 1.250 kn/kom
Raspon cijena 1.2001.300 kn/kom

PVC prozori dostupni su u različitim modelima i bojama. Mogu osigurati vrlo dobru toplinsku i zvučnu izolaciju i jednostavno ih je održavati. Cijena se odnosi na dvokrilni prozor, odnosno na prozor koji se otvara i u lijevom i u desnom smjeru. Sustav dvokrilnih elemenata pogodan je za veće raspone, preporučujemo ga za elemente od 120 cm i šire (do širine 200 cm). Cijena ovisi o modelu prozora, korištenim materijalima, dimenzijama i slično. PVC prozor (dvokrilni, 120 x 120) košta u prosjeku 1.250 kn/kom.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za prozore

Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori
Zagreb-Dubrava
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Treba nam zamjena postojeće staklene stijene- izlog trgovine 3 stakla u aluminijskom okviru. Dimenzije su širina cm x visina cm staklena stijena koja se sastoji od 3 prozora s protuprovalnim roletama. 1 komad od tri dijela / dvoslojno izo staklo. Ništa se ne otvara, nije klasičan prozor. Molim ponudu, Lp
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori - Zaprešić
Zaprešić
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 5
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dva bočna prozora dimenzija 60x80 i 60x60 te jedan krovni prozor domenzija 55x78. Boja bijela. Dva su prozora (krovni i veći bočni) za sobe, manji bočni je za kupaonu i trebam još dvoja balkonska vrata 80*, jedan može biti na otvaranje a drugi dio fiksan, samo staklo.. Molim ponudu. Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori - Sesvete
Sesvete
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebam stolariju: PROZORI: 1 KOMAD v x š 2 KOMADA v xš 1 KOMAD v x š 1 KOMAD 60v x60š 1 KOMAD KLIZNA STIJENA v x š balkonska vrata- 1 komad v x 80š ULAZNA VRATA - 1 KOMAD v x š Bijela boja, molim varijantu sa 2 i 3 stakla, van navedenih dimenzija idu rolete. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, Plastični prozori - Rovinj (Rovigno)
Rovinj (Rovigno)
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 19
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore i balkonska vrata navedene dimenzije. 2-krilni PVC prozor 90x cm = 10 komada , 2-krilna PVC balkonska vrata x cm = 4 komada, klizna staklena stijena (2 vrata) x = 1 komad, klizna staklena stijena (2 vrata) x = 1 komad, 2-krilni klizni prozor x = 1 komad, 2 -krilni prozor 90 x cm = 1 komad, 2 -krilni prozor x cm = 1 komad Tamno siva i bijela boja ( 2 ponude) Zasebna ponuda alu grilje za gore navedene prozore! Hvala. Lp
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Molim ponudu za prozore i balkonska vrata. 4 prozora - radi se o tri prozora dimenzija x , jednom dimenzija x 85 i 2 balkonska vrata dimenzija x i x 91. Veća vrata bi se otvarala kliznim mehanizmom, a manja kao obična vrata. Hvala unaprijed na odgovoru. Lijep pozdrav.
Građevinska stolarija - prozori, Plastični prozori
Pakoštane
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 10
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molim ponudu za prozore dimenzija: 8 prozora- 4 prozora x (dvokrilni), 2 prozora x (dvokrilni), 2 prozora 60 x (jednokrilni)- da imaju mat staklo Svi prozori da se mogu otvarati na kip. 2 klizna vrata koja idu na terasu, dimenzije x (jedna stijenka je fiksna, a jedna klizna). Svi prozori i klizne stijenke da imaju aluminijske rolete i komarnik. Lp
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora
Broj prozora: 1
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, zanima me zamjena postojeće drvene stolarije s alu FEAL 65 stolarijom. radi se o 4 otvora. 1. otvor je x cm, potrebno je izradtiti stolariju i ugraditi. Zanimaju me klizna vrata te rolete pokretane strujom (iz 2 dijela, kako je sada, slika 1). Sljedeću alu stolariju imam, neka je ostakljana a neka nije. 2. ugradnja stolarije koju je potrebno otakliti - jedna klizna vrata x cm 3. ugradnja vrata - x cm 4. ugradnja prozora - x . - ovaj prozor je na prvom katu, ostalo je u prizemlju poz sasa
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima
Zagreb
Sjenila: Rolete
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 6
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Dimenzije otvora za tri jednokrilna prozora su : visina ,5 x ,5 širina Dimenzije otvora za jedan dvokrilni prozor su : visina ,5 x širina Dimenzije otvora za balkonska vrata i prozor su : visina x 75 širina/vrata -- visina x 69 širina/prozor Zagreb, Trešnjevka fabijančić igor Nisam ograničen vremenom, želim pronaći povoljnu ponudu Lp
Građevinska stolarija - prozori, Alu prozori - Đakovo
Đakovo
Sjenila: Bez sjenila
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi, Komarnici
Broj prozora: 12
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, potrebna mi je ponuda za pvc stolariju + ulazna vrata... Zanima me stolarija sa argonom i bez argona. Ostakljenje dvoslojno i troslojno Bijela boja stolarije komarnici...kuhinja(balk.vrata), dnevna soba (balk.vrata), spavača soba 1 i 2...po jedan komarnik, ostava, kupaona. roletne na svim prozorima IZO staklo 4-16-4 s Low-e – Ug=1,4 W/m2K IZO Staklo 4-16-4 S Low-e i Argonom – Ug= 1,1 W/m2K U prilogu vam dostavljam slike sa dimenzijama prozora...tj dimenzije rupa. Na nekim slikama je postavljena pvc stolarija. Ovdje se radi o drugom stanu u kojem je potrebno maknuti staru drvenu stolariju i postaviti novu.Dimenzije prozora su jednake. Potrebna je usluga odvoza i završni radovi.Potrebne su i unutarnje i vanjske police. Jedno sjenilo u kupaoni...mutno staklo. Molim ponudu, Hvala.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori sa roletama i komarnicima
Umag (Umago)
Sjenila: Grilje
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Ugradnja novih prozora, Završni radovi
Broj prozora: 4
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, potrebni PVC prozori u bijeloj boji dimenzija kako slijedi: -kuhinjski prozor x86 = 1kom(okvir+škura+prozor sa termopan staklom +okvir) otvaranje sa desne u lijevu stranu + ventus -garažni prozorxcm(okvir + tri prozorska okna sa termopan staklom+ ventus bez škura -kupaonski prozor 82x80 cm + okvir -tavanska vrata =škurax 70cm + okvir. Molim ponudu. Hvala