Cijene PVC prozora ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.

Klasična montaža prozora
Prosječna cijena 400 kn/kom
Raspon cijena 300500 kn/kom

Klasična ugradnja prozora provodi se vijcima i poliuretanskom pjenom. Takva je ugradnja jeftinija od ugradnje prozora prema RAL sustavu, ali s njom riskirate stvaranje toplinskih mostova, a time i gubitke topline. Prozori neće tako dobro zabrtviti zrak i vodu. Cijena ugradnje ovisi o prozorima, složenosti terena i složenosti ugradnje. Za klasičnu montažu prozora ćete platiti od 300 kn/kom do 500 kn/kom.

Zatraži ponude!
RAL montaža prozora
Prosječna cijena 1.000 kn
Raspon cijena 8501.200 kn

Ugradnja prozora prema RAL sustavu sprječava stvaranje toplinskih mostova na dodiru prozora sa zidom. Takva instalacija osigurava bolju vodonepropusnost, hermetičnost i toplinsku izolaciju. Ugradnja prozora prema RAL sustavu skuplja je nego klasična ugradnja, ali zbog bolje toplinske učinkovitosti ulaganje će vam se isplatiti u budućnosti. Cijena ugradnje ovisi o prozorima, složenosti terena i tarifi pojedinog majstora. Preporučujemo da odaberete tvrtku koja ima i poseban certifikat za ugradnju RAL prozora. RAL montažu prozora ćete u prosjeku platiti 1.000 kn.

Zatraži ponude!
PVC prozor (dvokrilni, 120 x 120)
Prosječna cijena 1.250 kn/kom
Raspon cijena 1.2001.300 kn/kom

PVC prozori dostupni su u različitim modelima i bojama. Mogu osigurati vrlo dobru toplinsku i zvučnu izolaciju i jednostavno ih je održavati. Cijena se odnosi na dvokrilni prozor, odnosno na prozor koji se otvara i u lijevom i u desnom smjeru. Sustav dvokrilnih elemenata pogodan je za veće raspone, preporučujemo ga za elemente od 120 cm i šire (do širine 200 cm). Cijena ovisi o modelu prozora, korištenim materijalima, dimenzijama i slično. PVC prozor (dvokrilni, 120 x 120) košta u prosjeku 1.250 kn/kom.

Zatraži ponude!
PVC prozor (dvokrilni, 230 x 170)
Prosječna cijena 2.700 kn/kom
Raspon cijena 2.4003.000 kn/kom

PVC prozori su najpristupačniji prozori. Nude prilično dobru izolaciju i jednostavni su za održavanje. Problem može nastati zbog pregrijavanja, kada derivati ​​plastike mogu početi isparavati s prozora. Može se dogoditi da zbog toga prozori vise Prozori s dvostrukim ostakljenjem otvaraju se s obje strane. Cijena ovisi o modelu prozora, kvaliteti, dobavljaču i slično. Prosječna cijena PVC prozora (dvokrilni, 230 x 170) je 2.700 kn/kom. Raspon cijena je između 2.400 kn/kom i 3.000 kn/kom.

Zatraži ponude!
PVC prozor (jednokrilni, 80 x 80)
Prosječna cijena 600 kn/kom
Raspon cijena 550650 kn/kom

PVC prozori su jednostavni za održavanje, dostupni su u mnogo različitih modela i boja, najjeftiniji su i zato su i najpopularniji. Jednokrilni prozor otvara se samo s jedne strane (lijeve ili desne). Maksimalna širina jednokrilnog prozora, koji i dalje omogućuje optimalan rad, iznosi 140 cm. Cijena ovisi o modelu prozora, njegovim dimenzijama, korištenim materijalima i slično. Cijene PVC prozora (jednokrilni, 80 x 80) kreće se od 550 kn/kom pa do 650 kn/kom.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za PVC prozore

Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Krk
Broj prozora: 11
Ugradnja: Da
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Prije izrade PVC ostakljenih stijena obavezno kontrolirati mjere na licu mjesta. Detalji izvedbe, način ugradnje, veličina profila i modularna mjera će se odrediti nakon odabira izvoditelja, koji će imati obavezu izraditi detalje i dati na uvid i odobrenje projektantu. Izvedba svih stavaka je iz profila sa prekinutim toplinskim mostom, minimalnog presjeka 6/6 cm. Koeficijent prolaska topline mora biti U≤1,40W(m2K);Ust =1,1 i Uokv=2,10 W(m2K ). Ostakljenje je trostruko, sa 2x premaz Low-E, ventus mehanizam za otklopne prozore metalni sa osiguranjem ručice za otvaranje s poda kao GEZE (nikako ne otvarati na konopac). Kvalitetan okov po izboru projektanta. Stakla su uključena u cijenu. Stavke uključuju i metalne slijepe dovratnike, doprozornike, te čelične pričvrsne elemente prema detalju proizvođača. Sve stavke sidre se preko čeličnih profila ili prema detalju koji su uključeni u cijenu. Izrada I ugradnja PVC stolarije, industrijski izvedene i opremljene potrebnim okovom. Završna obrada imitacija drva, u smeđoj boji, te ostakljenje prozirnim izo staklom te zaštićeno drvenim škurama. - Jednokrilna ulazna vrata dim. x kom 1 - Jednokrilna balkonska vrata dim. x kom 2 dim. 90 x kom 1 - Dvokrilna klizna vrata dim. x kom 1 dim. x kom 1 - Jednokrilni prozor otklopno-zaokretni dim. 80 x kom 2 dim. 80 x kom 1 dim. 70 x kom 1 dim. 60 x kom 1 - Dvokrilni prozor otklopno-zaokretni dim. 90 x kom 1
Građevinska stolarija - prozori, Plastični prozori - Velika Gorica
Velika Gorica
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 2
Ugradnja: Da
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molio bi ponudu za dva prozora. 1. Kupaonski prozor : dvokrilni prozor, otvaranje lijevo, desno i na kipu , mutno izo staklo . dimenzija otvora : Širina : 1.75m Visina : 0.60 m unutarnja klupčica pwc: 1.75 x 0.30 m vanjska klupčica limena: 1.75 x 0.25 m 2. Prozor dvokrilni sa roletama , otvaranje lijevo, desno i na kipu , normalno izo staklo. dimenzija otvora : šitina: 2.00 m visina: 1.36 m ( lijeva strana 0.80 m , desna 1.20 m , razdijeliti roletu) unutarnja klupčica pwc: 2.00 x 0.27 m vanjska klupčica limena : 2.00 x 0.38 m Boja: Bijele Objekat se nalazi u Velikoj Gorici u stambenoj zgradi na petom katu.( bez lifta) Molim ponudu koja će uključivati demontažu i montažu starih odnosno novih prozora i odvoz starih prozora . Unaprijed hvala, lijepi pozdrav! .
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 1
Ugradnja: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim vas informaciju/ponudu za klizni prozor temeljem sljedećih specifikacija:  - veličina otvora (prozorskog okna): (širina) X (visina). - dva klizna stakla, sa što tanjim okvirom (klizanje s desna na lijevo)  Najbolje bi bilo da je prozor drveni (ali nisam naišla na takve klizne prozore) pa je moguće da je alu ili u kombinaciji, kako mi savjetujete.  Unutrašnja strana prozora - bež (bezbojno) ili tamna smeđa (kao druga opcija), vanjska boja - mahagonij. Ako postoje takve mogućnosti.  Riječ je o kupaonskom prozoru (cigleni zid). Molim vas informaciju o cijeni, garanciji, načinu plaćanja, vremenu isporuke i mjestu/načinu preuzimanja (živim u Zagrebu), te drugim informacijama koje smatrate važnima (tipu stakla i dr.).  Prihvaćam sugestije o izmjenama i na raspolaganju sam vam za dodatne upite.  Unaprijed zahvaljujem na vašoj ponudi.  S poštovanjem,
Građevinska stolarija - prozori, Drvena stolarija - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 1
Ugradnja: Da
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Molim Vas ponudu za demontažu postojećeg prozora, izradu i montažu novog prozora. Postojeće stanje: - dimenzija stijene je cca x cm (visina x širina) Donji dio bi bio od PVC do visine cca 1 m, a gornji dio dvokrilni prozor + kutija za roletu. Stan je u Zapruđu u ˝limenci˝ na trećem katu. Hvala i lp
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori
Kanfanar
Sjenila: Grilje
Broj prozora: 3
Ugradnja: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
DVOKRILNI OZ PROZOR X-PVC BIJELA +ALU DVOKRILNE GRILJE SA POKRETNIM LAMELAMA ZLATNI HRAST +KOMARNIK DVOKROILNI OZ 96X -PVC BIJELA+ALU DVOKRILNE GRILJE SA POKRETNIM LAMELAMA ZLATNI HRAST+KOMARNIK DVOKRILNA OZ BALKONSKA VRATA X -PVC BIJELA + ALU DVOKRILNE GRILJE SA POKRETNIM LAMELAMA ZLATNI HRAST +KOMARNIK ALU DVOKRILNE GRILJE X ALU ZLATNI HRAST SA POKRETNIM LAMELAMA
Građevinska stolarija - prozori, PVC stolarija
Donja Lomnica
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 5
Ugradnja: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
1 kom. MUTNO STAKL0 80. 1 kom 60. 80 2 kom MUTNO STAKLO BALKONSKA DUPLA VRATA (sa mogućnosti odključati i zaključati izvana izlaz na terasu i ulaz u kuću) Za 4 prozora sa 5 brtvi alu rolete i komarnici. Plaćanje kod isporuke u gotovini. Molim ponude cca 30 do 45 dana.
Građevinska stolarija - prozori, Alu stolarija
Kašina
Sjenila: Bez sjenila
Broj prozora: 6
Ugradnja: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Pozdrav, molim ponudu za aluminijske klizne stijene, što veći svijetli otvor kod otvaranja. U pitanju je sjenica pa nije nužna kvalitetna toplinska izolacija, bitan je kvalitetan i trajan okov. U prilogu je nacrt prema kojem možete vidjeti dimenzije otvora, lijeva i desna strana su iste (4 komada), prednja je sa ulaznim vratima i otvorom. Vidjet što bi se dalo složiti prema ovome, klizno ili krilno...ili nešto treće. Molba za boju je crna ili antracit, aluminij okovi, po pitanju stakla molim prijedlog (možda i nešto metalizirano?
Građevinska stolarija - prozori, Drveni prozori - Zagreb
Zagreb
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 10
Ugradnja: Da
Dodatne usluge: Deponiranje starih prozora, Skidanje starih prozora, Završni radovi
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
2 staklene stijene cca (visina stropa) x . Jedan dio fiksni, drugi dio ovisno o mogućnostima klizna vrata. 3 prozora na dužini zida , jednake veličine, klizni mehanizam. 1 prozor cca x 50, podjeljen u dva dijela sa kliznim otvaranjem. Potrebna bi bila konzultacija o mogućnostima uz izmjeru.
Građevinska stolarija - prozori, PVC prozori
Novigrad-Cittanova
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 19
Ugradnja: Da
Dodatne usluge: Skidanje starih prozora, Deponiranje starih prozora, Završni radovi, Komarnici
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Ljubazno molim ponudu za postavljanje nove pvc stolarije s roletama, i komarnicima, sve boja zlatni hrast. molim i info cijenu za klupice u boji zlatnog hrasta. Što se tiče balkonskih vrata slika broj 16 htjela bi klizna vrata ali sa velikim ručkama budući da ta klizna vrata koristimo često tokom dana (5-10 puta dnevno otvaranje-zatvaranje). Ukoliko treba više informacija stojim na raspolaganju. Ponude su mi potrebne kako bi se mogla prijaviti na Fond za energetsku obnovu obiteljskih kuća, te je potrebno u ponudi navesti koeficijente. u privitku fotodokumentacija hvala i lp
Građevinska stolarija - prozori, Prozori
Donja Stubica
Sjenila: Rolete
Broj prozora: 6
Ugradnja: Da
Dodatne usluge: Komarnici
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
bijela boja,bijele rolete prozori jednokrilni: x 2kom 60x60 1kom, mutno staklo,bez rolete x 1kom x 1kom balkonska vrata : 96x sa roletom svi prozori i vrata sa rolo komarnicima Molim svu komunikaciju mailom.