Arhitektura Bolanča d.o.o.

Zagreb
Arhitekti, Energetski certifikat, Geodeti, Legalizacija
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/3
5+
Godina na tržištu
10+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2018
Odabir klijenata 2019
4,8
9 ocjena

9 ocjena za tvrtku Arhitektura Bolanča d.o.o.

Ocjene

5,0
Ivan K. , prije 3 godine

Mislim da je odabrani izvođač obavio posao na najvišoj profesionalnoj razini, a sve uz vrlo korektnu cijenu.

5,0
Milan G. , prije 4 godine

Izvođač je napravio sve kako je dogovoreno i u potpunosti ispunio naše zahtjeve za kvalitetom. Nismo našli primjedbe, osim možda komunikacijskih kanala.

5,0
Miroslav M. , prije 5 godina

Odlični savjeti. Nemam nikakvih prigovora, sve je fino napravljeno zasad, komunikacija je odlična, kad ja skupim ostatak papira će biti gotovo.

5,0
Tihana G. R. , prije 6 godina

Prezadovoljna sam izvođačem. Iako mi na kraju nisu trebali za projekt, izašli su na teren, bili su jako ljubazni i izašli mi ususret. Njihov savjet za sanaciju bio mi je zlata vrijedan. Napravili su mi veliku uslugu besplatno. O njima mogu samo reći sve najbolje.

5,0
Rukavina M. A. , prije 7 godina

Ponuđač me kontaktirao u vrlo kratkom roku, sve smo dogovorili što trebam pribaviti od dokumentacije, dali mi savjet kako će mi biti najlakše, jer ćemo preko njih raditi i energetski certifikat vrlo povoljno. Nadam se da će i daljnja suradnja sa gosp.Branimirom biti kao i do sada. Hvala Vam na svemu.

5,0
Stjepan P. , prije 5 godina

Odlično je odradio posao! Sve je bilo po dogovoru i na vrijeme.

4,0
Željko M. , prije 5 godina

Dobro su odradili posao.

4,0
Ana S. , prije 6 godina

Korektan i drži se dogovora.

5,0
Goran S. , prije 6 godina

Sve je obavljeno kako je dogovoreno, brzo i profesionalno.

Usluge: Projekti kuća, Legalizacija objekata, Legalizacija kuće, Projektanti, Građevinska dozvola, Energetsko certificiranje, Uređenje interijera, Legalizacija, Arhitekti, Legalizacija pomoćnih objekata, Dizajn interijera, Energetski certifikatori, Izrada energetskog certifikata, Energetski certifikat za kuću, Energetski certifikat za stan, Nacrti kuća, Energetski certifikat

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 160
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, ja imam parcelu u Rudinama. Parcela ima zid, okružena je sa svih strana, ima m2. Planirao sam izgraditi kuću sa bazenom za iznajmljivanje. Ta kuća bi morala imati 2 spavaće sobe za odrasle, na katu mora biti kupaona i dole isto, mali wc s tušem (brodski dizajn) vanjski wc tako da gosti mogu ući izvana. Prostor za jednu kuhinju i dnevni boravak. Bez ukopavanja. Imam vodovod gradski, nemam kanalizaciju, treba napraviti septičku jamu. Na parceli ima izvor vode. Trebam ponudu za cjelokupnu dokumentaciju. Lijep pozdrav

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 150
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, na tom terenu postoji kuća koja bi se rušila i na tom mjestu bi se radio novi objekat. Potreban mi je projekat za prizemnu kuću do m2 i dvorišnu zgradu koja bi služila kao jednosoban apartman u kojoj bi stanovala starija osoba. Za kuću već imam neke slike i primjere tlocrta kako bi htjeli da prostor izgleda. Trebalo bi napraviti neke preinake. Želim jednu garažu za dva automobila, ostavu, dvije spavaće sobe, jednu za odrasle, jedan wc i jedno kupatilo, kuhinja, blagavaona i boravak bi bili u otvorenom konceptu. Možda bi podrum radili ali oko toga još dvojimo. Molim ponudu, hvala.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 90
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, u potkrovlju obiteljske kuće potrebne su nam spavaća soba, dječja soba, kupaonica, kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak i radna soba (ured). Treba nam savjet kako najbolje iskoristiti prostor, a ujedno i preporuke za majstore koji bi najbrže i najkvalitetnije odradili traženo. Rokovi su kratki jer je beba blizu. Molim ponudu za idejno rješenje. Hvala

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 100
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, u postupku smo kupnje obiteljskog stana od m2. Riječ je o novogradnji koja bi se prvi put namještala. Zgrada je još u izgradnji. To je projekat Meandar na Središću u Zagrebu, stranica je meandar.com gdje možete vidjeti projekat zgrade i tlocrte. Moj broj stana je 46, 4. kat. Planirala sam uređenje u modernije stilu. Otvoreni je koncept u kuhinji, blagavaoni i dnevnom boravku pa je to potrebno lijepo uskladiti. Molim ponudu, hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ili prostora (m2): 24
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, želim postaviti mobilnu kućicu Adria površine 24 m2 na građevinsko zemljište te ishoditi građevinsku dozvolu. Nisam siguran koji su mi sljedeći koraci jer mi nitko ne zna točno reći. Premma zadnjim informacijama koje sam dobio rečeno mi je da se obratim arhitektu koji bi mi napravio nacrt kako bi mogao dobiti dozvolu i spojiti vodu i struju. Stojim na raspolaganju za dodatne informacije. Unaprijed hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 340
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovanje, rušit ćemo staru kuću i u istim gabaritima gradimo novu kuću. Prizemlje i kat. Na tip urbane vile. 2 dječije i jedna spavaća soba. Kuhinja, dnevna, blagavaonica idu dole - open space. Trebam arhitekta koji će voditi cijeli projekt od rušenja do projekta i dokumentacije za novu kuću. Lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Stan
 • Površina objekta ili prostora (m2): 35
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, trebamo se useliti u stan pa mi je potrebna pomoć u uređenju dnevnog boravka/blagovaone/kuhinje u novom stanu. U dnevnom su dva francuska balkona i montirani radijatori te jedan izlaz na balkon. Htjela bih sve (DB/B/K) stilski i bojama uskladiti, a da bude što funkcionalnije. Volim modernije linije pa bih uređenje u tom stilu. Imala sam ideju pastelno zelene, boja vanilije ili bež za kuhinju. Stan se nalazi na Kastvu, u fazi smo kupnje. Slobodno se javite za dodatne informacije. Unaprijed hvala.

Adaptacija ili rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 50
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Stan od 50 m2 u Šibeniku gradnja sedamdesetih godina treba u cijelosti renovirati i ponuditi neka rješenja vezano za kuhinju i dnevni boravak. U stanu je sve derutno. Treba promjeniti sve od instalacija, stolarije. Sad je parket u većini stana ali bih stavila pločice u cijeli stan - velike pločice koje izgledaju kao kamen. Stan je na 5. katu, pozicija sjever - jug. Ja živim u Splitu pa se moramo dogovoriti oko termina izlaska na teren. Treba mi arhitekt za projekt renovacije prije nego započnem sa samim radovima. Lijep pozdrav

Unutarnji dizajn (dizajn interijera)

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 120
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, potrebno mi je idejno rješenje oko uređenja obiteljske prizemnice od m2 stambenog prostora. Kuća će imati 3 spavaće sobe, mali wc, kupatilo, prostoriju za sušilo i perilicu rublja te otvoreni koncept kuhinja + blagavaona+ dnevni boravak. Ishodili smo sve potrebne dozvolje. Gradnja kuće započinje u rujnu. Do zime bi trebla biti pod krovom. Molim ponudu za uređenje unutranjeg prostora, s točnom specifikacijom što iznos po m2 obuhvaća. Unaprijed hvala.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Obiteljska kuća
 • Površina objekta ili prostora (m2): 190
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, planirana je izgradnja obiteljske kuće, prizemnice, površine m2, te garaža koja je odvojena od kuće površine 40m2. Postoji nacrt sa interneta sa točnim površinama i točnim izgledom. Potrebna je izrada glavnog projekta te ostalih projekata potrebnih za ishođenje građevinske dozvole. U mogućnosti smo sami ishoditi posebne uvjete i potvrde na glavni projekt. Molimo Vas za dostavu ponude.