Usluge

Primjeri upita

Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
Površina objekta ili prostora (m2): 140
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Ideja je u prostoru napraviti restoran. U prizemlju bi trebalo napraviti kuhinju (lijeva strana uz zid, gledajući s ulaznih vrata), šank i dodati galeriju koja bi treba ići u krug uz zidove dok bi središnji dio ostao prazan prostor. Visina stropova je 4.79 dok se na jednom dijelu spušta na 3.96. U podrumu bi trebalo napraviti wc za goste i osigurati skladišni prostor.
Split
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 69
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Renoviramo stan star 20god. Stan je na 10katu. Prozori i unutarnji balkon okrenuti su prema istoku. U kupaonici iznad kade je manji prozor prema sjeveru. Zelimo spojiti kupaonicu s predprostorom u kojem je predviden agregat za centralno grijanje koji se ne koristi. U stanu ce zivjeti mladi covjek 35g. Soba prema sjeveru ce biti radna soba (programer) . Prijedlog je da se skinu vrata prema kuhinji ii u malom hodniku te dio uz vrata prema kuhinji. Ono što je potrebno je savjetovjetovanje za raspred elemenata u kupaoni i prostoru i savjetovanje za odabir i usklađenje boja.
Arhitekti, Arhitekti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća za odmor sa 4-5 zvijezdica Max.4 sobe prema kategorizaciji sa garažom(ostavom), vanjskim bazenom Ca.40-50 m2 i vanjskim prostorom za druženje(ljetna kuhinja-konoba sa kaminom Ca.40-50 m2), te igraonica-gaming Room, unutra sauna i jacuzzi. Ukoliko treba geodetska podloga radi izrade ponude i skice slobodno me kontaktirajte!
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 64
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan u centru Zagreba, 2. kat bez lifta, starogradnja, visoki stropovi - zanima nas mogucnost dizanja galerije u jednoj sobi. Stan je u ok stanju, no parketi su jako stari i skripe. Osim toga unutarnje prozore treba mijenjati, vanjski se ne mogu zbog historijske zgrade. Takoder nas zanima savjet za preraspodjelu soba, mogucnost relociranja kuhinje i postavljanja nape. Kupaonu zelimo skroz novu. Vise detalja u email ili preko telefona.
Geodeti, Parcelacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Dio je napravljen prije 68, godine. Prije par godina je napravljena uporabna za dio kuće i to greškom. Nisu znali kako dobiti uporabnu dozvolu i za drugi dio. Pisali smo urbanizmu da se sve stornira i da se radi na novo. Napisala nam je da treba etažiranje pa parcelizacija. Adresa je Brna , Smokvica 20
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Stan od kvadrata, kvadrata boravak, kuhinja i blagovaonica. Potrebne su mi ideje kako 'toplo' urediti ovaj prostor boravka sa kuhinjom, kako ga uciniti jednim zajednickim prostorom (razbiti zid od kuhinje), kako napraviti raspored kauca, tv..koje boje zidova, zavjesa, kako kuhinjski otok postaviti i skicno. Prilazem slike i amaterski tlort stana za sada (desni dio je dio za koji mk trebaju ideje).. Hvala i pozdrav,
Arhitekti, Arhitekti
Rovinj (Rovigno)
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 50
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Zanima nas ponuda za prosirenje postojece stambene jedinice. Trenutno zivimo u apartmanu koji ima jednu spavacu sobu, dnevni boravak i kupatilo. Zelja nam je dobiti jos barem dvije sobe (djecje), ali ne unutar istog prostora jer nema mjesta vec bi da se za to iskoristi stan koji je spojen s nasim stanom. Nas stan ima oko 45 m2, a susjedni oko 50. Nasa ideja je da se te dvije sobe sagrade na ploci susjednog stana jer bi i dalje htjeli da u susjednom stanu ljeti drzimo turiste kao do sada. Treba napomenuti da nas stan i susjedni prostor nisu u istoj vertikalnoj ravnini. Zanima nas da li je moguce povezati ta dva prostora i ponuda za isto. Lp
Arhitekti, Arhitekti
Bribir
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 120
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Gornji kat stambene kuće dimenzija 10x 12. Trenutno ima 2 spavaće sobe 3.5 x 3 , jednu manju sobicu 3.5x2.2m, kupaonicu i wc u jednom 3.5x 2.5m, hodnik sirine 1.5 m i 10.5 metara duzine . Sve ostalo je dnevni boravak sa kaminom i kuhinja sa blagavaonom u jednom prostoru. Imamo potrebu za jos jednom sobom i jedan poseban wc. Sve se može i rusiti i pregraditi a da se ne izgubi puno na veličini kuhinje i dnevnog boravka pošto smo vecinu vremena tamo. Manja soba nam sad sluzi kao ostava i ormar i to nam je dobra ideja kad bi se radilo ormar može bit odvojen od sobe.
Arhitekti, Arhitekti
Bjelovar
Vrsta objekta: Drugi objekti
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potreban mi je kompletan projekat vanjskog i unutarnjeg uređenje stare štale. Objekt je u relativno dobrom stanju, ima zanimljivih detalja koje ne bih dirao. Ideja je prenamijeniti objekt u prostor za druženja, proslave. Objekt je 8x5, jedna prosotorija, gore su drvene grede, krovište je u redu. Trebam idejno rješenje.
Legalizacija, Legalizacija
Površina objekta: 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebao bih legalizirati objekt u Jelsi na Hvaru. Koliko su mi rekli radi se o manjim odstupanjima od građevinske dozvole, ali se mora legalizirat. Trebao bih arhitektonski i geodetski elaborat. Kuca je tlocrtne površine oko kvadrata na 2 stambene etaže. Nalazi se na čestici /8, k.o. Jelsa, z.k. ured Stari Grad. Hvala unaprijed


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu