Usluge

Primjeri upita

Bjelovar
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 100
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Useljenja kuća u kojoj trenutno živimo, potrebno projektom predvidjeti remake, preinačiti ulogu prostorija, nacrtati ugradbene ormare, predviđa se rekonstrukcija elektroinstalacija, niveliranje podova. Potrebno je projektirati veliku funkcionalnu kuhinju s aparatima. Ugrađeni sklopivi krevet za gostinjsku sobu, walk-in garderobni ormar, blagovaona sa stolom za 6-12 osoba, refreshment kutak u blagovaonici (frižider, kafe aparat, police, šank)...
Rijeka
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 40
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebni su mi savjeti za uredenje kuhinje i dnevnog boravka koji cine jednu cjelinu. U stanu postoji kuhinja koju bi zadrzala, samo bi promijenila raspored i dodala sank. Takoder bi voljela na neki nacin odijeliti dio kuhinje s dnevnim dijelom. U privitku se nalaze slike postojeceg stanja.
Ograde, Žičane ograde
Lučko
Tip ograde: Dvorišna/vrtna ograda
Vrsta ograde: Panel ograda
Dužina ograde (u metrima): 23
Treba li Vam montaža?: Ne
Treba li Vam ulazna kapija?: Da
Rok za izradu: 1 - 3 mjeseca
Zanima me cijena panelna ograde. Visina x 23m dužine. Stupovi kockasti, 11 komada sa plocicom ili više ovisno od dužini panelna. Vrata 1m + 4m dvorišta vrata bez srednjeg stupa. Kad se otvori da je 5 m ukupno 9m uske kamene ograde ili dupli panel koji ću ispunit kamenom. Boja antracit siva. Unaprijed zahvaljujem!
Arhitekti, Arhitekti
Velika Gorica
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 121
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Imamo staru kuću 11 x 11 m, podrum, 2 kata i tavan. Željeli bismo ju rekonstruirati za obitelj s 2 male djece: 1. ispod kuće, u podrumu ili u razini tla garaža, praonica 2. prvi kat - kuhinja i blagavaonica, dnevni boravak, manja kupaonica, radna soba 3. drugi kat - 2 dječje spavaće sobe, spavaća soba s garderobom, kupaonica 4. terasa s izlazom u dvorište Sviđaju nam se moderne minimalističke kuće. Budući da je kuća stara, zanima me stručni savjet : rekonstruirati ili graditi iz početka? Hvala i lijepi pozdrav
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 24
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Terasa je širine 5.6m duzine 4m bočna su dva betonska zida visine 3.5m (kat + parapet) čelične profile 5.6m sa zida na zid bijele boje. Nosač za profile ubusit u bet. zidove. (ne zelim stupove) mislim da je dovoljno 5 profila od 5.6m na ova 4m i prekrit panelima debljine 3 cm( paneli od 4m duzine tako da nema rezanja. na vrh lim bocno mi ne treba i na dnu slovnik spojit u vertikalu koja je 70cm dalje. Terasa je da 3 katu.
Nadstrešnice, Pergole
Okrug Gornji
Površina pergole (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna pergola
Pozdrav, Mozete li mi poslati vasu ponudu za Pergolu dimenzija 3,7 x 4,5 m sa tri strane harmonika vrata da se moze sve otvoriti . Moja kuca je na Ciovu pa ako se dogovorimo onda bih ja naručio Pergolu sto prije. Pokušajte me dobiti na navedeni broj, dostupan sam i preko maila. Lijep pozdrav
Arhitekti, Arhitekti
Zagreb
Vrsta objekta: Stan
Površina objekta ili prostora (m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Nažalost dosadašnji majstor započeo je radove djelomične adaptacije (kupaonica, WC, kuhinja), ali došlo je do razmimoilaženja u rokovima, izvođenju... Voljela bih nastaviti započete radove. Postava sanitarije, srusiti mali zid, postavak plocica, obrada zidova kupaone i kuhinje, zatvaranje povrsina knaufom, parket, ..dakle zapoceti su radovi i treba ih zavrsiti.
Arhitekti, Projektanti
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuća za supruga i mene. Visoka prizemnica. bez podruma. U Velikoj Mlaki. U prizemlju bi bila kuhinja, blagovaonica, dnevni boravak, wc, kupaona s malom kadom i tuš kabinom, spavaća soba, špajza i možda garaža u sklopu kuće ili nekako drugačije. Potkrovlje bi bilo za djecu, ako bi jednom netko od djece trebao stambeni prostor. Za sada ne trebaju, ali nikad se ne zna. Gradilište ima kvadrata, 19x30. i još, želimo izlaz iz boravka na terasu hvala
Arhitekti, Arhitekti
Poreč (Parenzo)
Vrsta objekta: Obiteljska kuća
Površina objekta ili prostora (m2): 200
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Kuča je kupljena prije 10 dana u Poreču stara je oko 30 god. I potrebno je osvježit i uredit, namjena je turizam. Prizemlje - dnevni boravak sa kuhinjom i terasom, 3 spavače sobe, 2 kupaone, vanjske stepenice za Kat - 2 ista stana sa malim dnevnim boravkom malom kuhinjom, 2 spavače sobe sa terasom, kupaona. Potrebno je naći riješenje za novi raspored prostorija kako bi se prostor bolje iskoristio.
Split
Površina nadstrešnice (u m2): 8
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani! Trebam ponudu za izradu nadstrešnice dimenzije cm x cm, visina cm (prizemlje, vrt). Prostor ima tri zida i bilo bi potrebno napraviti jedan (ili dva) potporna betonska stupa (prema van, prema otvorenom prostoru) koji bi podržavali čeličnu konstrukciju nadstrešnice (crijepove imam). Ovaj prostor planiram ostakliti, ali ne odmah. Nadstrešnica bi ispod crijepa trebala imati izolaciju i postavljenu lamperiju te obavezno limove uz zidove radi sprečavanja prokišnjavanja kao i oluk za odvod vode. Unaprijed zahvaljujem!


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu