Koliko će vam dobavljači naplatiti za nadstrešnicu i što ćete dobiti za tu cijenu? Za vas smo prikupili sve potrebne informacije o njima.

Nadstrešnica za 2 automobila
Prosječna cijena 22.500 kn
Raspon cijena 15.00030.000 kn

Nadstrešnice za automobile mogu biti klasične (četiri stupa na koja je pričvršćen krov) ili konzolne (krov je pričvršćen samo s jedne strane). Ove nadstrešnice idealne su za domaćinstva koja imaju dva automobila. Cijena ovisi o dimenzijama nadstrešnice, korištenim materijalima, modelu nadstrešnice i slično. Cijene nadstrešnica za 2 automobila kreće se od 15.000 kn pa do 30.000 kn.

Zatraži ponude!
Pergola
Prosječna cijena 250 kn/m2
Raspon cijena 200300 kn/m2

Pergola istovremeno nudi hladovinu i krov te je pogodna za sve terase, balkone i dvorišta. Montaža pergole je jednostavna i brza (postavlja se u jednom danu), a svjetlost se može regulirati naginjanjem letvica. Kad vam pergola više ne treba, jednostavno spremite krov. Cijena pergole ovisi o materijalima (na primjer drvu, aluminiju), dimenzijama i modelu pergole. Pergolu bit će potrebno platiti između 200 kn/m2 i 300 kn/m2.

Zatraži ponude!
Drvena nadstrešnica
Prosječna cijena 3.500 kn
Raspon cijena 1.0006.000 kn

Drvene nadstrešnice lijepo izgledaju u, jednostavne su za ugradnju i najpristupačnije. Nedostatak drvene nadstrešnice je to što s godinama može izblijedjeti i što je mogu oštetiti razne vremenske neprilike. To možete izbjeći čestim obnavljanjem i zaštitom drva koje toplo preporučujemo. Cijena ovisi o složenosti gradnje, vrsti drva i veličini nadstrešnice. Raspon cijena za drvenu nadstrešnicu je od 1.000 kn do 6.000 kn. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 3.500 kn.

Zatraži ponude!
Nadstrešnica za 1 automobil
Prosječna cijena 13.750 kn
Raspon cijena 9.50018.000 kn

Nadstrešnice za automobile jeftinija su alternativa garaži. One će zaštititi vaš automobil od kiše i drugih vremenskih pojava. Dostupne su u mnogo različitih modela, materijala, dimenzija i slično. Cijena također ovisi o tim specifičnostima. Navedena cijena vrijedi za nadstrešnicu ispod koje možete parkirati samo jedan automobil. Prosječna cijena nadstrešnice za 1 automobil je 13.750 kn. Raspon cijena je između 9.500 kn i 18.000 kn.

Zatraži ponude!
Nadstrešnica iznad ulaza
Prosječna cijena 2.700 kn/kom
Raspon cijena 1.4004.000 kn/kom

Nadstrešnice iznad vrata štite ulazni prostor od kiše, vremenskih pojava i raznog otpada. Mogu biti različitih materijala, dimenzija i stilova. Ovisno o ovim specifičnostima, cijena će također varirati. Prosječna cijena nadstrešnice iznad ulaza je 2.700 kn/kom. Raspon cijena je između 1.400 kn/kom i 4.000 kn/kom.

Zatraži ponude!
Nadstrešnica - pokrov crijepom
Prosječna cijena 400 kn/m2
Raspon cijena 350450 kn/m2

Nadstrešnice iznad ulaza i terase najčešće se pokrivaju crijepom. Pečeni crijep je jedan od najstarijih i najprovjerenijih pokrova. Zahvaljujući tehnologiji, danas se proizvodi u raznim oblicima i bojama. Cijena ovisi o dimenzijama nadstrešnice, modelu nadstrešnice i slično. Cijene nadstrešnica - pokrov crijepom kreće se od 350 kn/m2 pa do 450 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za nadstrešnice

Nadstrešnice, Nadstrešnice
Posedarje
Površina nadstrešnice (u m2): 23
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Poštovani, Molim ponude za izvedbu drvene nadstrešnice na betonskim stupovima i na betonskom vijencu. Dimenzije u privitku. Pokrov - crijep " mediteran ". sva drvenarija bijele boje, a u krovu toplinska izolacija. Predvidjeti oluk duljine cca 8 metara i odvod kišnice. Molim cijenjen ponude Hvala
Supetar
Površina pergole (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna pergola
Zanima me postavljanje metalnih pergola ispred kućice, u dimenzijama 5x4m površine terese koju bi pokrivale i to za tri istovjetne kućice. Lokacija je u mjestu Škrip na otoku Braču, a zanima me ukupna cijena s montažom (trenutno pripremam pokrivanje terase kamenom, pa bi bilo dobro isplanirati sve odjednom, da se što kvalitetnije odradi ugrađivanje).
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 9
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Metalna nadstrešnica
Molim Vas ponudu za novu nadstrešnicu. Sve opcije dolaze u obzir, molim preporuku za neko povoljnije rješenje. Rado bih da se ukloni cijela postojeća konstrukcija te napravi nova nadstrešnica na konzolnim nosačima, no nije obavezno. Balkon je dimenzija x cm na zadnjem katu zgrade i moguć je pristup s krova. Nalazi se u Dugavama, fotografije u privitku.
Poreč (Parenzo)
Broj parkirnih mjesta: 4
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Lp Trebam montažnu nadstrešnicu cca 12m x 7m za 4automobila podloga je beton i postoje dva betonski zida na koja bi se nadstrešnica fiksirala a ostalo bi bilo na željeznim stupovima, pokrov bi bio sendvič panel 5cm imitacija crijepa, molim ponudu bez panela i bez montaže panela. Znači izrada i montaža montažne nadstrešnice
Zagvozd
Površina nadstrešnice (u m2): 43
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Drvena nadstrešnica
Potrebno je izraditi nadstresnicu sa krovom od dvije vode, potreno ga je i podaskat zbog vjetrova koji pušu nacrtam vam tlocrt te ga posaljem u privitku. U privitku vam dostavljam izgled i mjere potrebne za nadstresnicu, napomenu bih da je visina nosivih stupova nadstresnice 2,5 m u privitku dostavljam skicu Hvala.
Sesvete
Površina nadstrešnice (u m2): 20
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Potreban izvođač za natkrivanje terase (cca 20m2) u stambenoj zgradi na zadnjem katu. Potrebno je izraditi metalnu ili alu konstrukciju i dati prijedlog za pokrov (lexan ploce ili panel krov...) Molio bih da se jave izvođači koji su voljni doći i pogledati o čemu se radi, dati svoj prijedlog i NEOBAVEZUJUĆU ponudu. Posjete potencijalnih izvođača nam odgovaraju najviše subotom po dogovoru ili radnim danom iza 17h.
Zagreb
Površina nadstrešnice (u m2): 80
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Srdačan pozdrav! Radi se o nadstrešnici nad 4 balkona (2 su sa zapadne strane zgrade, 2 su sa istočne) i sve bi se odjednom radilo. Širina od zida zgrade do zida balkona je oko 2.10m (istočni) i 1.80m (zapadni). Ukupna dužina svake strane je 19,5m (moj dio 10,30m, susjedin dio 9,20m). Kao pokrov nadstrešnice bi se koristili sendvič paneli, na metalnog konstrukciji. S prednje strane bi se balkoni zatvarali kliznim staklenim stijenama (bez vidljivih okvira). Radi se o zgradi na Sveticama, 5. kat. Ima mogućnost pristupa dizalice.
Nadstrešnice, Pergole
Novigrad Podravski
Površina nadstrešnice (u m2): 15
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Materijal: Drvena nadstrešnica
Poštovani, molim Vas ponudu za izradu drvene nadstrešnice dimenzije 3,00m x 5,00m. Nadstrešnica bi bila na jednu vodu spojena na postojeći objekt (kuća na slici sa desne strane) sa spustom na pomoćni objekt i postojeći žlijeb (šupa na lijevoj strani). Pokrov nove nadstrešnice bio bi od lima. Jednostavna izvedba na jednu vodu kao što je već gotova nadstrešnica na slici u privitku. Ploča je betonirana. Nadstrešnica bi trebala biti zatvorena sa južne strane kao nastavak postojećeg zida na slici da kiša ne pada sa zida na terasu. Slike šaljem u privitku.
Zagreb
Materijal: Metalna nadstrešnica
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Trebam popravak nadstrešnice nad ulaznim vratima. Jedan nosač se djelomično izvukao iz zida pa se nadstrešnica nakrivila. Treba je ponovno učvrstiti. Nadstrešnica nije velika, oko 1 metar; dio između metalnih nosača napravljen je od prozirne plastike ne od stakla. Nije hitno, ali bolje prije nego kasnije. Stan je u Zagrebu, Medveščak blizu Zvijezde.
Novi Marof
Površina nadstrešnice (u m2): 27
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Materijal: Metalna nadstrešnica
Poštovani, Imam terasu od 26 m2 koju bi voljela natkriti celicnom/metalnom konstrukcijom sa pleksiglas plocama ili eventualno nesto jače otporno na tucu ( samo krov zasad ) s mogucnoscu kasnijeg zatvaranja i bocnih i prednje strane. Molim troškovnik izrade takve nadstrešnice. Unaprijed hvala,