10 najboljih izvođača za električno podno grijanje Zabok

Na zahtjev kojim sam tražila elektro usluge, gospodin Tomislav se prvi javio. Na posao je došao u točno dogovoreno vrijeme i popravke i ugradnju riješio u najkraćem mogućem roku. Budući da se ja ne razumijem u te poslove, savjetovao mi je što je najbolje napraviti u pojedinom slučaju. Jednom rječju: visoko profesionalno i stručno. Cijenom se ne razlikuje od prosjeka drugih ponuda. I još nešto, bilo mi je veoma prijatno u njegovom društvu - uz posao je vedro pjevao, za razliku od drugih koji neprestano psuju. Ako vam treba električar, toplo ga preporučujem. Uvjerit ćete se da govorim istinu.
Željka D.
Sve obavljeno po dogovoru.
Domagoj B.
Čovjek je došao na vrijeme i obavio sve profesionalno.
Ivo M.
Dečko je moj susjed koji je jedini bio slobodan da odradi traženu uslugu i više sam nego zadovoljan!
Gordan K.
Zadovoljna, sve obavljeno prema dogovoru.
Suzana K.
5.0 | 1 ocjena
JAGNIĆ-USLUGE j.d.o.o., Gornja Stubica
Majstori su za svaku preporuku. Drže se zadanih rokova, javljaju svaki korak u toku adaptacije, savjetuju kod izbora sanitarija, keramike i galanterije. I što je meni jako bitno - nikakve dodatne majstore nisam trebala tražiti (od demontaže/montaže bojlera, spuštanja stropa, električarskih radova, zidarskih radova, keramičarskih, čak su mi i vrata u stanu ofarbali ). Nemam niti jednu zamjerku.
Tanja P.
Odrabrao sam firmu KS INTERVENCIJE d.o.o. i super sam zadovoljan. Došli su brzo, bili jako ljubazni i odradili profesionalno. Naknadno su odradili još jedan manji posao i naplatili po dosta niskoj cijeni.
Mario B.
Brzo i kvalitetno riješen problem.
Jadranka M.
Sve je prošlo u redu.
Alen C.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.