10 najboljih ponuđača za čišćenje stana Velika Gorica, 2021

4.6 | 41 ocjena
ANIV Sjaj j.d.o.o., Zagreb
Sve je prošlo ok i korektno.
Saša O.
4.7 | 29 ocjena
LOLIPOP d.o.o., Zagreb
Trebala sam izvođača za ugradbeni ormar i odabrala firmu Lolipo d.o.o. Izvođač je odradio nevjerojatan posao sa iznimno poštenom cijenom. Bio puno jeftiniji od ostalih ponuda, a kvaliteta na IZNIMNO visokoj razini. Što god bi ih pitali, dobili smo super savjete. Posao odrađen u brzom roku, sve jako uredno napravljeno. Nemam šta drugo reći nego sve pohvale za dečke iz LOLIPOP d.o.o.-a i svima ih preporučujem!
Ana B.
Djelatnice DELUX servisa za čišćenje su točne, ljubazne, brze, odlično obavljaju posao. Prilagodljive su i sve je sa njima lako dogovoriti. Apsolutno je sve savršeno.
Dunja P.
Jako vrijedne djelatnice i sve prema dogovoru, na vrijeme i odlično.
Anđela Š.
Drži se rokova, termina, vrlo uslužni i susretljivi.
Tanja B.
Zadovoljni smo. Sve 5!
Neo D.
GK Haustor su se javili odmah, dok od drugih nisam dobila sve ponude, niti u zamoljenom roku. Zgrada se na kraju ipak odlučila za GK Haustor čisto iz razloga što na referentnoj listi imaju više objekata nego privatnih domaćinstava. Moram istaknuti profesionalnost i ljubaznost koju ne mogu dovoljno nahvaliti. Nemam zamjerki za apsolutno ništa. Savršeni su.
Mislav S.
Gospođa Jasmina je napravila generalku u stanu u kojem je najkritičnija bila nečistoća stolarije koja dugo vremena nije bila čišćena. Trebalo je jako puno ribanja da bi se uklonila prljavština. Na dogovoreni posao došla je na vrijeme i s voljom i profesionalno odradila golemi posao. Svaka preporuka.
Anđelka H.
Izvođač je više puta dolazio radi dogovora i preciziranja pojedinih detalja i mjera za izradu regala. Pažljivo je slušao naše želje, predlagao pojedine inačice izvedbi za koje mi nismo znali ili nismo na njih mislili. Sve dogovoreno pretočio je u gotov proizvod. Na naš prijedlog/upit snizio je prvu ponuđenu cijenu za 4,5%. Nemamo niti zamjerke niti prigovora za DUGAC DIZAJN j.d.o.o.
Juraj I.
Zadovoljni smo odabranim servisom.
Kristina C.
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.