Ocjene

5.0 / 5
Čišćenje poslovnih prostora
Filip K., Vinkovci
Vrlo sam zadovoljan sa servisom za čišćenje kojeg sam pronašao putem Vašeg portala. Potpisali smo jednogodišnji ugovor za čišćenje poslovnih prostora. Njihovo osoblje je vrlo profesionalno i pedantno. Smatram uslugu Trebam.hr korisnom i definitivno ćemo je koristiti i dalje. Hvala!
5.0 / 5
Čišćenje poslovnih prostora
Anja B., Bjelovar
Bila sam u mogućnosti usporediti pet ponuda servisa za čišćenje, sve tvrtke s mog područja, i bila sam iznenađena rasponom cijena. Na kraju, cijena nije imala utjecaja na moju konačnu odluku. Zaposlenice servisa za čišćenje koje su se prve pojavile na mojim vratima uvjerile su me da ih trebam angažirati. :) Moje iskustvo je bilo odlično i samo mogu preporučiti gospođu Pavlović i njen servis za čišćenje svim budućim korisnicima.
5.0 / 5
Čišćenje poslovnih prostora
Dario M., Zagreb
Servis za čišćenje koji čisti naše urede je vrlo profesionalan i iskusan. Od svih tvrtki koje su nam poslale ponudu za čišćenje poslovnih prostora, odabrani servis ima najbolje reference. Dva njihova zaposlenika dolaze svaki ponedjeljak očistiti pod, stolove i toalete. Vrlo smo zadovoljni s kvalitetom usluge.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.