6 ponuda za čišćenje ureda s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Tamara D. , Vinkovci

Ovaj servis definitivno osigurava najviši standard čistoće, svježine i zdravo radno okruženje. Imaju širok raspon usluga pa se nekada uz klasično čišćenje ureda dogovorimo i za čišćenje tepiha. O razini usluge govori i činjenica da su ih neki od zaposlenika angažirali i privatno.

Bilo nam je bitno da se čišćenje ureda obavlja kada nema puno gužve u uredu i da osoba koju angažiramo za to bude diskretna. To smo i dobili. Obavi se sve jako brzo. Gospođa je predana svom poslu, a istovremeno ne ometa druge dok rade. Super!

5,0
Viktor B. , Makarska

Usluga je uvijek na visokoj razini. Pazi se na detalje i posao nikada nije polovično odrađen. Što se mene tiče ovaj servis je najbolji izbor kada trebate nekoga za čišćenje ureda ili poslovnog prostora.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za čišćenje ureda u Hrvatskoj

Nedavni upiti za čišćenje ureda

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 131

Potrebno nam je čišćenje ureda jednom tjedno. Radi se o knjigovodstvenom servisu. Ukupna površina stana je m2 (3 sobe, 2 balkona, 1 wc i manja čajna kuhinja). Naše radno vrijeme je od 8-16h, pa bi nam čišćenje odgovaralo prije ili nakon našeg radnog vremena, ili subotom (subotom ne radimo). Posjedujemo svoj usisivač.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 230

Poštovani, javljam Vam se u ime produkcijskog tima dugometražnog filma Murina redateljice Antonete Kusijanović koji se snima u Stari Gradu u razdoblju 15.8.-26.9. Zanima me bi li bilo moguće dogovoriti usluge čišćenja našeg produkcijskog ureda koji je u samome centru Stari Grada te ćišćenje kuće u kojoj je set (kuća se nalazi u uvali Dubovica)? Ured 30ak kvadrata i kuća Čišćenje ureda bilo bi 1 tjedno, a čišćenje kuće svaki ili svaki drugi dan. Ljubazno Vas molim opis Vaših usluga i cijenu za isto. Srdačan pozdrav, , ured 30ak kvadrata i kuća

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 50

Potrebno je čišćenje ureda u popodnevnim satima od 17 sati nadalje ili prije 9 sati ujutro. Ured se sastoji od čajne kuhinje, wc-a, 3 ureda sa radnim stolovima. Potrebno je svaki tjedan temeljito očistiti sve - usisavanje i pranje podova, čišćenje kuhinje i wc-a, pražnjenje smeća, pranje prozora i staklenih ulaznih vrata. Molim ponudu. Hvala

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 500

molim ponudu za čišćenje uredskih prostora cca.m2. Prostor se nalazi u prizemlju poslovne zgrade , sastoji se od 11 uredskih prostora (tepison), sobe za sastanke (36m2/tepison), prostora centralnog hodnika (75m2/linoleum), čajne kuhinje (linoleum 22m2), te sanitarnih čvorova. Sanitarni čvor (keramičke pločice): Muški – 2x wc školjka, 1x pisoar, 1x umivaonik Ženski - 2x wc školjka, 1x umivaonik Čišćenje 4sata/dnevno – radni dan (pon-pet/mjesec), od 17:00 do 21:00. - sa vašom opremom i materijalom za čišćenje

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured, Prodavaonica
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, imamo poslovni prostor na 3 lokacije. Čišćenje ureda, prodavaonice i 3 sanitarna čvora na lokaciji Jankomir (ulica Franje Lučića 32, Zagreb) bi se obavljao 1 tjedno. Na lokaciji Velika Gorica i Sesvete se nalazi prodavaonica gdje bi se čišćenje obavljalo 2 x mjesečno. Zamolili bi za ponudu s Vaše strane. Na lokaciji Jankomir se nalaze četiri uredu od kojih se 2 koriste svakodnevno, a 2 povremeno. Postoji mala čajna kuhinja koja se minimalno koristi. Zahvaljujemo na povratnim informacijama.

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 196

Poštovani, Trebamo 2 puta tjedno čišćenje Za sada čistimo jednom tjedno cca 3-4 sata dok se prebrišu svi stolovi kojih ima 16 komada raspoređenih u 4 uredske sobe (soba br. 1,2,3,5), kuhinja i 2 wc (jedan manji samo školjka i umivaonik, a drugi sa umivaonikom, školjkom i pisoarom), te jedna zajednička prostorija (soba br.4) u kojoj su 2 kauča i caffe stolić i koja se najmanje koristi. Također imamo balkone koji koriste nekoliko pušača i koji treba pomesti i pobrisati (zna biti malo golubljeg izmeta jer stalno prelijeću iznad). Podovi u sobama su u parketu, dok su hodnik, kuhinja, wc i balkoni u pločicama Dakle treba usisati i prebrisati podove, izbaciti smeće kojeg za sada ima jedna vreća od 60-70 litara s obzirom da mi praznimo svaki drugi dan male vrečice smeća iz kuhinje. U uredu preko tjedna ima max 10 ljudi no ako sve popunimo biti će max 14, ali to neće biti vjerovatno još ove godine.... Moja zamisao je bila u toku tjedna jednu večer npr. utorak ili srijeda iza 17 ili 18 h pri kraju radnog vremena da se počiste Wc-i, kuhinja, isprazni smeće i prebrišu podovi s obzirom da je sve više kišnih dana pa se dosta zaprljaju podovi za što treba cca 2 sata, dok subota ili nedjelja mogu biti za detaljnije/kompletno čišćenje ureda koje traje max 4 sata. Što se staklenih površina tiče, možemo dogovoriti svakih par mjeseci čišćenje prozora ili jednom mjesečno da se očiste prozori u 1-2 sobe, no to se u hodu možemo dogovarati. Osoba koja dolazi čistiti dobiva ključ/privjesak za elektronsku bravu koja bilježi svaki ulazak u prostor te može ući u bilo koje doba ali također mora biti upozorena da je cijeli prostor pod video nadzorom i da se bilježi svaki ulazak kao i snimanje pokreta u svim prostorijama Za sve detalje možete me kontaktirati, pogledati slike na https://element-int.hr/galerija/ Kristina

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 165

Ured se nalazi u Eurotoweru 21. kat. Površina oko m2. Sastoji se od hodnika i 4 ureda te wc-a. Čišćenje nije potrebno na razini svaki dan nego 3 puta tjedno (po mogućnosti ritam ponedjeljak, srijeda, petak). Čišćenje bi se trebalo po mogućnosti obaviti nakon radnog vremena (iza 16 sati). Čišćenje obuhvaća čišćenje uredskog prostora i sanitarija (muški i ženski wc).

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 75

2 x godišnje generalno čišćenje 1 x tjedno klasično čišćenje ureda po potrebi čišćenje stubišta i hodnika do ureda / metenje parkirališta vrijeme čišćenja u okviru našeg radnog vremena (preferirano petkom između 8-16 h) Poželjno je da zainteresirani dođu do ureda i pregledaju prostor, kako bi sami procijenili i predali što realniju ponudu, obzirom da tražimo trajnu suradnju. Ponude primamo isključivo od registriranih firmi/obrta, a plaćanje vršimo jednom mjesečno po primljenoj fakturi. Pregled prostora moguć od ponedjeljka-petka od 8-16 h. Kontakt: Gordana

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 100

Potrebno čišćenje uredskih prostorija. Prostor je veličine oko m2. Potrebno čišćenje jednom tjedno. Čišćenje bi se sastojalo od: čišćenje podova (usisavanje i pranje podova, čišćenje prašine i paučine, čišćenje dva sanitarna čvora - m/ž, čišćenje uredskih stolova i stolica, čišćenje kuhinje, periodično pranje prozora i slično).

Čišćenje poslovnih prostora

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Tip poslovnog prostora: Ured
 • Površina prostora (u m2): 110

Jednokratno čišćenje ureda u Zagrebu na adresi Trg J. F. Kennedyja 6b/II. Površina ureda oko m2 s izdvojenim WC-om i malom kuhinjom oko 10 m2. Ured je bio samo povremeno posjećivan za vrijeme od početka COVID 19 pandemije te preporuke za rad od kuće. Prije povratka u ured te redovnog dolaska trebamo uslugu čišćenja te dezinfekciju kontaktnih površina prikladnim sredstvom (uobičajeno brisanje s krpom na kojoj je odogovarajuće dezinfekcijsko sredstvo.