6 ponuda za čišćenje apartmana s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Tomi U. , Samobor

Puno Vam hvala što ste mi pomogli pronaći prikladan servis za čišćenje koji radi na našem području. Ponude koje smo dobili od Vaših servisa za čišćenje bile su kvalitetne, a neki od njih imaju stvarno dobre reference. Potpisali smo jednogodišnji ugovor za čišćenje apartmana koji je počeo teći prije tri mjeseca. Radnici su ljubazni, pedantni i poštuju instrukcije.

4,5
Sena K. , Šibenik

Mnogo je servisa za čišćenje u Šibeniku tako da Vašu uslugu smatram vrlo korisnom. Bilo mi je puno lakše odabrati nakon što sam dobila njihove ponude i vidjela ocjene. Generalno čišćenje koje su obavili u mojoj kući bilo je profesionalno i pedantno te smo se dogovorili da mi šalju jednom mjesečno zaposlenika za čišćenje.

5,0
Maja D. , Vukovar

Najbolja usluga čišćenja koju sam ikad imala! Brzi dogovor, vrlo ugodno i ljubazno osoblje. Čistač koji je došao u moj dom obavio je posao vrlo temeljito.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za čišćenje apartmana u Hrvatskoj

Nedavni upiti za čišćenje apartmana

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 300

Poštovani, trebam žensku osobu za pomoć u kući tijelom ljeta od 15.06. do 15. 09. i to 4-6 sati dnevno, svaki dan, uključivo i subote, nedjelje i praznike. Kuća je u Podgori (kod Makarske) ima 7 apartmana po 45m2. Pomoć uključuje čišćenje apartmana, te održavanje kuće. Vlasnik: ( 85 44) Lijep pozdrav

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 140

Čišćenje apartmana nakon odlaska gostuju Ponekad i dva apartmana u jednom danu, također je moguce i vremensko ograničenje zbog dolaska gostiju Potrebno je očistiti kuhinju,kupaonicu,obrisat terasu promjenit posteljinu, provjerit suđe. Radi se o apartmanima u privatnoj kuci smjesteni u Selinama kod Starigrada Paklenice Potreban nam je netko od povjerenja tko bi mogao doci pospremit,pocistit apartman nakon odlaska gostiju za docek novih.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 120

Imamo sveukupno 2 apartmana na Gornjem Gradu, 4 apartmana u Klaićevoj ulici te 2 apartmana u Đorđićevoj ulici. Površina su 12-20m2. Trebali bismo ponudu za svakodnevno čišćenje apartmana. U špici sezone (nama je to 6-10 mjesec) potrebno je čistiti gotovo svaki dan, uz iznimke (ukoliko netko ostaje više dana, onda određeni apartman nije potrebno čistiti svaki dan). Čisti se između 11-14:00 h (između check out-a i check in-a). Apartmani na Gornjem gradu i u Klaićevoj imaju perilicu i sušilicu, dok u Đorđićevoj nemaju te nam je tu potreban i servis pranja posteljine. Osim čišćenja potrebno je povremeno po potrebi prati i peglati posteljinu. Čišćenje uključuje pranje podova, ravnih površina, kupaone i mijenjanje posteljine. Momentalno plaćamo po čistačici 50 kn po apartmanu- možete li nam s obzirom da količinu apartmana ponuditi nešto u ovom okviru? Hvala unaprijed na ponudi

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Generalno čišćenje
 • Površina prostora (u m2): 110

Poštovani, ja bih ustvari trebala čišćenje apartmana u točno određene termine, ako je moguće: 14.7. = 1 apartman 27.7. = 2 apartmana Mjesto: Grebaštica - Donji Banovci (14 km kod Šibenika) Napomena: Ne trebam redovno čišćenje, niti generalno (za sada). Zanima me cijena po apartmanu (svaki je cca 55 m2, dvosobni s jednom kupaonicom). Lp,

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 44

Tražim pouzdanu isobu za čišćenje apartmana od 44 kvadrata u Savskoj ulici blizu učiteljske akademije. Čišćenje se vrši ovisno o broju noćenja gostiju. Nekada svaki dan u tjednu nekada manje. Termin čišćenja je od 11 do 14 te se sami prilagođavate u tom terminu kada dolazite. Važno je da je app gotov u 14 sati. Molim.Vas za ponude.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 200

Poštovani, molim ponudu za čišćenje apartmana u mjestu Ustrine na otoku Cresu (općina Mali Lošinj ), za iduću turističku sezonu (5.-9.mj.). Apartmane bi trebalo čistiti prema potrebi tj. kod smjene gostiju. Riječ je o 4 apartmana. Smjene gostiju su vrlo različito raspoređene od 2 do 6 puta tjedno. Potrebno je temeljito očistiti kuhinju, kupaonu, spavaće sobe, terasu / balkon, te zamijeniti posteljinu. Hvala unaprijed! Srdačan pozdrav, M.

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 100

Poštovani, Tražimo pouzdane osobe za čišćenje apartmana za dnevni najam u centru Zagreba. Radi se o 5 jedinica za najam na istoj lokaciji. Svaki je površine oko 20m2. Usluga nam je potrebna otprilike svaki drugi dan, u trajanju od 2-3 sata, u vremenu od 10h-15h ovisno o Vašoj mogućnosti i rasporedu. Plaćamo 40kn/h te osiguravamo sredstva i pomagala za čišćenje. Nadamo se uspostaviti dugoročnu poslovnu suradnju. Molim samo ponude koji ulaze u okvire oglasa. Hvala!

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 150

Poštovani, molim Vas ponudu za čišćenje apartmana s promjenom posteljine. Radi se o tri apartmana u centru Rijeke na adresi Ciottina 10. (2 jednosobna od 45 m2, 1 dvosobni od 60 m2). Sve zajedno 4 kreveta x i 1 pomoćni - kauč na razvlačenje. Učestalost bi mogla biti i veća od jednom tjedno. Unaprijed zahvaljujem!

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom dnevno
 • Površina prostora (u m2): 140

Vodice Učestalost: kad turisti odu Površina prostora (u m2): , odnosno 4 studio apartmana po 35 m2. Poštovani, Potreban nam je servis za čišćenje apartmana u Vodicama tijekom ljetne sezone. Čišćenje je u skladu sa rezervacijama. Napominjemo da smjene nisu samo vikendom.Unaprijed zahvaljujemo na ponudi. Lijep pozdrav

Čišćenje apartmana

 • Učestalost: Jednom tjedno
 • Površina prostora (u m2): 85

Dva apartmana od 35 m2 i jedan apartman od 50m2 Potrebno je redovno čišćenje apartmana poslije odlaska gostiju. - čišćenje apartmanske kuhinje i suđa, - kupatila - dnevnog boravka (drvene površine očistiti sa sredstvom za namještaj,usisati prosto i oprati) - soba (usisati prostor,oprati podove,obrisati prašinu i promjeniti posteljinu) - hodnik (usisati i oprati) - zajednički hodnik (usisati i oprati) - balkon (oprati garnituru za sjedenje i oprati pločice) - oprati zajedničke stepenice