Zatraži besplatne ponude za bazen u Rovinju

72 izvođača u blizini
2 na raspolaganju

Već 867 korisnika iz Rovinja pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača bazena Rovinj (Rovigno), 2021

1 završen projekt s prosječnom ocjenom 4,3

4,3
Vlado M. , prije 1 mjesec

Brzo i korektno. Cijena je ok u odnosu da je materijal poskupio .

Provjereni izvođač

Usluge: centralno grijanje na drva, bazeni na napuhavanje, nadzemni bazen, podno grijanje, dizalica topline zemlja voda, električno podno grijanje, solarni paneli, peći za grijanje, toplinska pumpa zrak voda, drveni bazeni, solarni kolektori, ugradbeni bazeni, bazeni, vodoinstalateri, centralno grijanje na plin, hidromasažni bazen.

Zatraži ponudu
10+
Godina na tržištu
10+
Broj zaposlenih

Usluge: bazeni na napuhavanje, ugradbeni bazeni, nadzemni bazen, drveni bazeni, iskopi, montažni bazeni, rušenje objekta, izgradnja bazena, poliesterski bazeni, bazeni, bazeni za dvorište, hidromasažni bazen, iskopi bagerom.

Zatraži ponudu

LAKI VRSAR j.d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Godina na tržištu

Usluge: bazeni, bazeni na napuhavanje, ugradbeni bazeni, izgradnja bazena, nadzemni bazen, hidromasažni bazen, drveni bazeni, poliesterski bazeni, montažni bazeni, bazeni za dvorište.

Zatraži ponudu

Usluge: nadzemni bazen, poliesterski bazeni, ugradbeni bazeni, uređenje okućnice, montažni bazeni, uređenje vrta, bazeni za dvorište, izgradnja bazena, bazeni, uređenje dvorišta, drveni bazeni, hidromasažni bazen, bazeni na napuhavanje.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.