Cijene bazena ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.

Samostojeći metalni montažni bazen
Prosječna cijena 8.000 kn/bazen
Raspon cijena 6.00010.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Bazeni s metalnom konstrukcijom prilično su slični bazenima s rubom na napuhavanje. Njihova je ugradnja jednostavna i brza, a metalni okvir pruža dobru stabilnost. Njihova cijena ovisi o modelu, veličini i kvaliteti bazena. Samostojeći metalni montažni bazen bit će potrebno platiti između 6.000 kn/bazen i 10.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Ugradbeni poliesterski montažni bazen
Prosječna cijena 90.000 kn/bazen
Raspon cijena 60.000120.000 kn/bazen

Ugradbeni bazeni imaju najduži vijek trajanja od svih vrsta bazena. Ugradbeni bazeni, osim ugodnog osvježenja u vrućim ljetnim danima, zbog svoje veličine nude i mogućnost rekreacijskog kupanja. Poliesterski bazeni imaju lijepe oblike i glatke zaobljene kutove, a glavna im je prednost jednostavnost gradnje i održavanja te dug životni vijek. Cijena ovisi o modelu bazena, njegovoj veličini, kvaliteti i slično. Raspon cijena za ugradbeni poliesterski montažni bazen je od 60.000 kn/bazen do 120.000 kn/bazen. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 90.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Betonski bazen
Prosječna cijena 250.000 kn/bazen
Raspon cijena 150.000350.000 kn/bazen

Ugrađeni bazeni imaju najduži vijek trajanja od svih vrsta bazena. Ugrađeni bazeni, osim ugodnog osvježenja u vrućim ljetnim danima, zbog svoje veličine nude i mogućnost rekreacijskog kupanja. Cijena ovisi o veličini bazena, upotrijebljenim materijalima, priloženom vodenom filtru i slično. Betonski bazen košta u prosjeku 250.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći bazen na napuhavanje
Prosječna cijena 700 kn/bazen
Raspon cijena 600800 kn/bazen

Bazeni na napuhavanje ne zahtijevaju nikakve građevinske radove i jednostavni su za ugradnju. Vrlo su praktični jer ih možete lako premjestiti. Cijena ovisi o kvaliteti bazena, njegovoj veličini, marki i slično. Raspon cijena za samostojeći bazen na napuhavanje je od 600 kn/bazen do 800 kn/bazen. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 700 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen
Prosječna cijena 45.000 kn/bazen
Raspon cijena 35.00060.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Kompozitni kalup za bazen isporučuje se u jednom komadu. Takvi bazeni imaju vrlo niske troškove održavanja. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Izvođači će vam za samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen naplatiti od 35.000 kn/bazen do 60.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Hidromasažni bazen na napuhavanje
Prosječna cijena 5.000 kn/bazen
Raspon cijena 4.5006.000 kn/bazen

Hidromasažni bazeni namijenjeni su opuštanju. Bazeni na napuhavanje su vrlo praktični jer ne zahtijevaju nikakve građevinske radove. Cijena ovisi o kvaliteti bazena, njegovoj veličini, marki i slično. Hidromasažni bazen na napuhavanje bit će potrebno platiti između 4.500 kn/bazen i 6.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći drveni montažni bazen
Prosječna cijena 40.000 kn/bazen
Raspon cijena 30.00050.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne trebaju nam nikakvi građevinski radovi. Drveni bazeni lijepo se uklapaju u gotovo svako okruženje i ekološki su prihvatljivi, ali s druge strane takvi se bazeni brže oštećuju. Jeftiniji su od poliesterskih bazena. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Samostojeći drveni montažni bazen bit će potrebno platiti između 30.000 kn/bazen i 50.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći hidromasažni montažni bazen
Prosječna cijena 30.000 kn/bazen
Raspon cijena 25.00035.000 kn/bazen

Hidromasažni bazeni namijenjeni su opuštanju i uživanju.Vrlo su praktični zato što za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Za samostojeći hidromasažni montažni bazen ćete platiti od 25.000 kn/bazen do 35.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za bazene

Prelog
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani..trebali bi bazen dimenzija 7x4 m dubine 1.5 m nadzemni s uređenjem plohe oko bazena. Želja nam je drveni ili betonski s drvenim pločama oko njega ali nije uvjet. Teren je betonski s tim da je nagib cca 10 cm. Uz bazen molim ponudit i pumpu, robot te ostali pribor za ciscenje i odrzavanje vode. Hvala
Vukovar
Vrsta bazena: Hidromasažni (Jacuzzi)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
bazen bi trebao bit cetrerougaoni, otprilikr 6x3 metra i dubine recimo 1,55 sa jedne strane da ima hidrimasaze,a sa druge stepenice koje vode u bazen. takodje bazen bi trebao biti u zatvorenom prostoru i da ima grejace interesuje me kolika bi bila cijena tog bazena i (naravno ako znate,jer znam da nije u vasem domenu) da li postoji mogucnost subvencija drzave jer bi se koristio na opg turistickom domacinstvu
Bribir
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molila bi ponudu za izgradnju betonskog bazena dimenzija 8*4, da ima mogućnost grijanja te kupolasti pokrov ako je moguće. Bitna mi je ponuda izgradnje samog bazena. Bazen iako poštanski broj pripada primorju zapravo dio u kojem bi se izradio ima uvjete slične Gorskom kotaru, pa me zanima dali je betonski najsigurnija/najbolja opcija? Lokacija Lukovo. Ponudu molim na mail adtoho@gmail.com
Sisak
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
zanima me ugradbeni bazen,minimalno 10 -5 metara,sa prostorom nisam ogranićen,radovi bi krenuli na proljeće,zanima me obavezno i dizalica toplina za dogrijavanje,rasvjeta,bolja filtracija sa automatskim kloriranjem... uglavnom bazen bi bio za privatnu upotrebu i želim da je bolje opremljen kako bi održavanje bilo jednostavnije. lp
Rab
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imate li u ponudi i izvedbu potrebnih građevinskih radova, odnosno kompletnu uslugu izgradnje, montaže i puštanja u rad bazena? Zbog problematičnog pristupnog puta potrebno je raditi betonski ili neku vrstu modularnog ili montažnog bazena. Bazen će biti uz objekat za iznajmljivanje u turizmu. Tražene dimenzije bazena bi bile cca. 7x3.5m, dubine 1.5m.
Bazeni, Bazeni
Kanfanar
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Molio bih ponudu za izgradnju bazena s iskopom u mjestu Jural u Istri. Zanimao bi me gunite bazen sa duraston zavrsnom oblogom. Dimenzije bi bile 10x5x1.5 s tim da bi sa jedne strane kretao od nule i do otprilike pola bazena se spustao do max dubine. Bio bi skimerski, sa grijanjem i rasvjetom. Lp Niksa
Pleternica
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Izgradnja tipskog vanjskog bazena sa osnovnom opremom za rad bazena. Bazen 8,0 ×4,0 × 1,5 metara sa bazenskom konstrukcijom. Izgradnja vanjskog bazena uključuje zemljane radove, iskop i nasipanje, tesarske radove, betonske radove, armiračke radove, bazensku konstrukciju i opremu. Lokacija izgradnje općina Brodski Stupnik.
Pula
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam montažu nadzemnog montažnog bazena dimenzije 7 x 3,5m proizvođača GRE (Španjiolska) na području Peroj pored Pule. Bazen je sa čeličnom oplatom i montira se na propremljenu betonsku podlogu. Ponude slati na mail adresu marijan.zeljko@gmail.com s cijenom i rokom i terminom montaže. Lp.
Jelsa
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, željeli bi napraviti bazen u sklopu obiteljske kuće u mjestu Pitve na otoku Hvaru,. Bazen bi bio na specifičnoj poziciji i to između 3 kuće (jedan zid je naša kuća, dva zida su susjedni tereni). Dakle, zid bi bio sa 3 strane, a sa jedne strane bi bila terasa sa koje bi se ulazilo u bazen. Bazen može biti maksimalne površine 18 m2 i namjenjen će biti za 4 osobe. Hvala za pomoći.
Drum
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani molio bih vas ponudu za montazni bazen dimenzija 10×4×1.5,znaci 40m2 s svom opremom sto ide s njim,radovi bi bili na proljece,teren gdje bih se nalazio bazen ima vise nego dovoljno mjesta za izvodit radove,te se tu trenutno posađene vocke,lokacije gdje bih se radio bazen je u blizini Imotskog,nadam se vasem odgovoru i ponudi,unaprijed zahvaljujem.