Cijene usluga
Bazeni
Bazeni

Koliko košta bazen?

 • 6.00010.000 HRK/bazen
  Samostojeći metalni montažni bazen
 • 150.000350.000 HRK/bazen
  Betonski bazen
Zatraži ponude

Cijene bazena ovise o nekoliko čimbenika. Provjerili smo za vas što sve utječe na cijene i na što morate obratiti pažnju kako biste postigli što veću vrijednost za svoj novac.


Samostojeći metalni montažni bazen

 • 6.00010.000 HRK/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Bazeni s metalnom konstrukcijom prilično su slični bazenima s rubom na napuhavanje. Njihova je ugradnja jednostavna i brza, a metalni okvir pruža dobru stabilnost. Njihova cijena ovisi o modelu, veličini i kvaliteti bazena. Samostojeći metalni montažni bazen bit će potrebno platiti između 6.000 HRK/bazen i 10.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Ugradbeni poliesterski montažni bazen

 • 80.000120.000 HRK/bazen

Ugradbeni bazeni imaju najduži vijek trajanja od svih vrsta bazena. Ugradbeni bazeni, osim ugodnog osvježenja u vrućim ljetnim danima, zbog svoje veličine nude i mogućnost rekreacijskog kupanja. Poliesterski bazeni imaju lijepe oblike i glatke zaobljene kutove, a glavna im je prednost jednostavnost gradnje i održavanja te dug životni vijek. Cijena ovisi o modelu bazena, njegovoj veličini, kvaliteti i slično. Raspon cijena za ugradbeni poliesterski montažni bazen je od 80.000 HRK/bazen do 120.000 HRK/bazen. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 100.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Betonski bazen

 • 150.000350.000 HRK/bazen

Ugrađeni bazeni imaju najduži vijek trajanja od svih vrsta bazena. Ugrađeni bazeni, osim ugodnog osvježenja u vrućim ljetnim danima, zbog svoje veličine nude i mogućnost rekreacijskog kupanja. Cijena ovisi o veličini bazena, upotrijebljenim materijalima, priloženom vodenom filtru i slično. Betonski bazen košta u prosjeku 250.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Samostojeći bazen na napuhavanje

 • 6004.000 HRK/bazen

Bazeni na napuhavanje ne zahtijevaju nikakve građevinske radove i jednostavni su za ugradnju. Vrlo su praktični jer ih možete lako premjestiti. Cijena ovisi o kvaliteti bazena, njegovoj veličini, marki i slično. Raspon cijena za samostojeći bazen na napuhavanje je od 600 HRK/bazen do 4.000 HRK/bazen. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 1.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen

 • 40.00065.000 HRK/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Kompozitni kalup za bazen isporučuje se u jednom komadu. Takvi bazeni imaju vrlo niske troškove održavanja. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Izvođači će vam za samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen naplatiti od 40.000 HRK/bazen do 65.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Hidromasažni bazen na napuhavanje

 • 4.00011.000 HRK/bazen

Hidromasažni bazeni namijenjeni su opuštanju. Bazeni na napuhavanje su vrlo praktični jer ne zahtijevaju nikakve građevinske radove. Cijena ovisi o kvaliteti bazena, njegovoj veličini, marki i slično. Hidromasažni bazen na napuhavanje bit će potrebno platiti između 4.000 HRK/bazen i 11.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Samostojeći drveni montažni bazen

 • 30.00050.000 HRK/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne trebaju nam nikakvi građevinski radovi. Drveni bazeni lijepo se uklapaju u gotovo svako okruženje i ekološki su prihvatljivi, ali s druge strane takvi se bazeni brže oštećuju. Jeftiniji su od poliesterskih bazena. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Samostojeći drveni montažni bazen bit će potrebno platiti između 30.000 HRK/bazen i 50.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Samostojeći hidromasažni montažni bazen

 • 25.00050.000 HRK/bazen

Hidromasažni bazeni namijenjeni su opuštanju i uživanju.Vrlo su praktični zato što za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Za samostojeći hidromasažni montažni bazen ćete platiti od 25.000 HRK/bazen do 50.000 HRK/bazen.

Zatraži ponude

Nedavni upiti za bazene

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

zanima me ugradbeni bazen,minimalno 10 -5 metara,sa prostorom nisam ogranićen,radovi bi krenuli na proljeće,zanima me obavezno i dizalica toplina za dogrijavanje,rasvjeta,bolja filtracija sa automatskim kloriranjem... uglavnom bazen bi bio za privatnu upotrebu i želim da je bolje opremljen kako bi održavanje bilo jednostavnije. lp

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Imate li u ponudi i izvedbu potrebnih građevinskih radova, odnosno kompletnu uslugu izgradnje, montaže i puštanja u rad bazena? Zbog problematičnog pristupnog puta potrebno je raditi betonski ili neku vrstu modularnog ili montažnog bazena. Bazen će biti uz objekat za iznajmljivanje u turizmu. Tražene dimenzije bazena bi bile cca. 7x3.5m, dubine 1.5m.

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Molio bih ponudu za izgradnju bazena s iskopom u mjestu Jural u Istri. Zanimao bi me gunite bazen sa duraston zavrsnom oblogom. Dimenzije bi bile 10x5x1.5 s tim da bi sa jedne strane kretao od nule i do otprilike pola bazena se spustao do max dubine. Bio bi skimerski, sa grijanjem i rasvjetom. Lp Niksa

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Izgradnja tipskog vanjskog bazena sa osnovnom opremom za rad bazena. Bazen 8,0 ×4,0 × 1,5 metara sa bazenskom konstrukcijom. Izgradnja vanjskog bazena uključuje zemljane radove, iskop i nasipanje, tesarske radove, betonske radove, armiračke radove, bazensku konstrukciju i opremu. Lokacija izgradnje općina Brodski Stupnik.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam montažu nadzemnog montažnog bazena dimenzije 7 x 3,5m proizvođača GRE (Španjiolska) na području Peroj pored Pule. Bazen je sa čeličnom oplatom i montira se na propremljenu betonsku podlogu. Ponude slati na mail adresu marijan.zeljko@gmail.com s cijenom i rokom i terminom montaže. Lp.

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, željeli bi napraviti bazen u sklopu obiteljske kuće u mjestu Pitve na otoku Hvaru,. Bazen bi bio na specifičnoj poziciji i to između 3 kuće (jedan zid je naša kuća, dva zida su susjedni tereni). Dakle, zid bi bio sa 3 strane, a sa jedne strane bi bila terasa sa koje bi se ulazilo u bazen. Bazen može biti maksimalne površine 18 m2 i namjenjen će biti za 4 osobe. Hvala za pomoći.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani molio bih vas ponudu za montazni bazen dimenzija 10×4×1.5,znaci 40m2 s svom opremom sto ide s njim,radovi bi bili na proljece,teren gdje bih se nalazio bazen ima vise nego dovoljno mjesta za izvodit radove,te se tu trenutno posađene vocke,lokacije gdje bih se radio bazen je u blizini Imotskog,nadam se vasem odgovoru i ponudi,unaprijed zahvaljujem.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav. Htio bih saznati da li je moguće napraviti nadzemni bazen slično kao na slici u prilogu. Može biti nadzemni betonski ili montažni. Jedna strana bazena bi se trebala nasloniti na zid koji je visok oko 1,7m. Zanimaju me dimenzije bazena od 3,5x7 m i 4x8m, a dubine od 1,5m.... Te kolika bi bila cijena tih bazena sa svim pripadajućim uređajima(filteri i sl.) Lijep pozdrav,

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obicni,najjednostavniji,bojani,armirano betonski! Pocetak radova odmah(ovisno o vremenskim prilikama)u nacelu odmah,bar grube radove! Armirano-betonski bazen,pravilnog pravokutnog oblika cca 8*4 m. Bazen bi se nalazio uz kucu ili 1-2 m odmaknut od kuce! Kuca se nalazi na ivici strmog terena ,dubine cca 4 m do temelja ili “0” Po mom misljenju ,potrebno je napraviti potporni zid visine cca 2,5 m,i sa unutrasnje strane bazen. Znaci kuca je napravljena na ravnom terenu ,na samom rubu strmine od 4 metra dubine,i sada bi bazen trebalo “dignuti”da bude u razini kuće. Neznam dali moze na “stope”,stupove,ili podignuti zid potporni,nasut teren da se izravna,i onda raditi bazen! Unaprjed zahvaljujem na ponudi! Lijep pozdrav!

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Min 4x3m Max 6x3,5m Visina 1,2 do 1,5m Kuća je trenutno u izgradnji i završava se do ca 5mj. Koliko mi poznato smijem samo montažni / nadzemni bazen postavit što nije udaljen min 5m od ceste. Favorit bi mi bio ukopani ili da je barem pola ukopan bazen … kakve su mogućnost da se bazen ukupa? Čuo sam ako se pravi bazen bez betona smje se ukopat… jel je to tako? Kuća sa bazenom će se iznajmiti tako da želim dobru kvalitetu. Koja je cijena za grijanje?