Hoće li vam uskoro trebati samostojeći montažni bazen? Provjerite koje su prosječne cijene i što je obično uključeno u konačni iznos.

Samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen
Prosječna cijena 45.000 kn/bazen
Raspon cijena 35.00060.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Kompozitni kalup za bazen isporučuje se u jednom komadu. Takvi bazeni imaju vrlo niske troškove održavanja. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Izvođači će vam za samostojeći kompozitni (PVC i drvo) montažni bazen naplatiti od 35.000 kn/bazen do 60.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći drveni montažni bazen
Prosječna cijena 40.000 kn/bazen
Raspon cijena 30.00050.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne trebaju nam nikakvi građevinski radovi. Drveni bazeni lijepo se uklapaju u gotovo svako okruženje i ekološki su prihvatljivi, ali s druge strane takvi se bazeni brže oštećuju. Jeftiniji su od poliesterskih bazena. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Samostojeći drveni montažni bazen bit će potrebno platiti između 30.000 kn/bazen i 50.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći metalni montažni bazen
Prosječna cijena 8.000 kn/bazen
Raspon cijena 6.00010.000 kn/bazen

Za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nam nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Bazeni s metalnom konstrukcijom prilično su slični bazenima s rubom na napuhavanje. Njihova je ugradnja jednostavna i brza, a metalni okvir pruža dobru stabilnost. Njihova cijena ovisi o modelu, veličini i kvaliteti bazena. Samostojeći metalni montažni bazen bit će potrebno platiti između 6.000 kn/bazen i 10.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!
Samostojeći hidromasažni montažni bazen
Prosječna cijena 30.000 kn/bazen
Raspon cijena 25.00035.000 kn/bazen

Hidromasažni bazeni namijenjeni su opuštanju i uživanju.Vrlo su praktični zato što za postavljanje samostojećeg bazena ne treba nikakva priprema tla ili drugi građevinski radovi. Cijena ovisi o veličini bazena, modelu, upotrijebljenim materijalima i slično. Za samostojeći hidromasažni montažni bazen ćete platiti od 25.000 kn/bazen do 35.000 kn/bazen.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za samostojeće montažne bazene

Zagreb
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Ukopani, pravokutni, cca 22 do 32m2, ravno ili zakrivljeno.dmo dno 1.20-1.80m (ili ravno dno razumne dubine da ga uvijek dodirujes), filter sustav, pokrov za bazen, robot za ciscenje Trebam ponudu sa naznačenim stavkama i specifikacijama. Možda je najbolje da me kontaktirate mailom jer nisam često pri telefonu.
Samobor
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani, molim vas ponudu za bazen, pravokutnog oblika cca 5mx8m. Molim vas da ponuda ukljucuje sve potrebne radove i osnovnu opremu ( jos ne znamo sto sve treba pa nek bude s ukljucenim osnovnim stvarima) te ukljucenim vasim iskopom i pokrovom za bazen. Okolinu bazena bi ureďivali sami. S obzirom da danas postoje razlicite mogucnosti molim vas ponudu za betonske, ali i za one sa stiropornim blokovima ukoliko su ti jeftiniji. Unaprijed zahvaljujem,
Prelog
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Postovani..trebali bi bazen dimenzija 7x4 m dubine 1.5 m nadzemni s uređenjem plohe oko bazena. Želja nam je drveni ili betonski s drvenim pločama oko njega ali nije uvjet. Teren je betonski s tim da je nagib cca 10 cm. Uz bazen molim ponudit i pumpu, robot te ostali pribor za ciscenje i odrzavanje vode. Hvala
Vukovar
Vrsta bazena: Hidromasažni (Jacuzzi)
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
bazen bi trebao bit cetrerougaoni, otprilikr 6x3 metra i dubine recimo 1,55 sa jedne strane da ima hidrimasaze,a sa druge stepenice koje vode u bazen. takodje bazen bi trebao biti u zatvorenom prostoru i da ima grejace interesuje me kolika bi bila cijena tog bazena i (naravno ako znate,jer znam da nije u vasem domenu) da li postoji mogucnost subvencija drzave jer bi se koristio na opg turistickom domacinstvu
Bribir
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Molila bi ponudu za izgradnju betonskog bazena dimenzija 8*4, da ima mogućnost grijanja te kupolasti pokrov ako je moguće. Bitna mi je ponuda izgradnje samog bazena. Bazen iako poštanski broj pripada primorju zapravo dio u kojem bi se izradio ima uvjete slične Gorskom kotaru, pa me zanima dali je betonski najsigurnija/najbolja opcija? Lokacija Lukovo. Ponudu molim na mail adtoho@gmail.com
Sisak
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
zanima me ugradbeni bazen,minimalno 10 -5 metara,sa prostorom nisam ogranićen,radovi bi krenuli na proljeće,zanima me obavezno i dizalica toplina za dogrijavanje,rasvjeta,bolja filtracija sa automatskim kloriranjem... uglavnom bazen bi bio za privatnu upotrebu i želim da je bolje opremljen kako bi održavanje bilo jednostavnije. lp
Rab
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Imate li u ponudi i izvedbu potrebnih građevinskih radova, odnosno kompletnu uslugu izgradnje, montaže i puštanja u rad bazena? Zbog problematičnog pristupnog puta potrebno je raditi betonski ili neku vrstu modularnog ili montažnog bazena. Bazen će biti uz objekat za iznajmljivanje u turizmu. Tražene dimenzije bazena bi bile cca. 7x3.5m, dubine 1.5m.
Bazeni, Bazeni
Kanfanar
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Postovani, Molio bih ponudu za izgradnju bazena s iskopom u mjestu Jural u Istri. Zanimao bi me gunite bazen sa duraston zavrsnom oblogom. Dimenzije bi bile 10x5x1.5 s tim da bi sa jedne strane kretao od nule i do otprilike pola bazena se spustao do max dubine. Bio bi skimerski, sa grijanjem i rasvjetom. Lp Niksa
Pleternica
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Izgradnja tipskog vanjskog bazena sa osnovnom opremom za rad bazena. Bazen 8,0 ×4,0 × 1,5 metara sa bazenskom konstrukcijom. Izgradnja vanjskog bazena uključuje zemljane radove, iskop i nasipanje, tesarske radove, betonske radove, armiračke radove, bazensku konstrukciju i opremu. Lokacija izgradnje općina Brodski Stupnik.
Pula
Vrsta bazena: Obični
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, trebam montažu nadzemnog montažnog bazena dimenzije 7 x 3,5m proizvođača GRE (Španjiolska) na području Peroj pored Pule. Bazen je sa čeličnom oplatom i montira se na propremljenu betonsku podlogu. Ponude slati na mail adresu marijan.zeljko@gmail.com s cijenom i rokom i terminom montaže. Lp.