6 ponuda za bazen s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Željko I. , Zagreb

Sve pohvale stranici trebam.hr. Pomogli su mi dobit 5 ponuda za bazen. Izvođači su bili konkurentni i već sam se odlučio za tvrtku iz Zagreba koja će nam ugradit bazen. Do sada sve je prošlo brzo i ljudi su jako ljubazni i profesionalni.

5,0
Franjo M. , Osijek

Dobio sam nekoliko ponuda za bazen kroz par dana i onda je bilo na meni samo da odlučim kojeg izvođača odabrati. Nisam pogrešio – bazen je već ugrađen u mom vrtu i jako smo zadovoljni!

5,0
Marija V. , Koprivnica

Muž i ja smo dugo razmišljali o bazenu, samo nismo znali koji su izvođači kvalitetni a da imaju povoljnu cijenu. Onda nam je jedan od prijatelja rekao da je na stranici trebam.hr pronašao već nekoliko kvalitetnih izvođača i probali smo i mi. Sve pohvale! Bazen je odličan, a šta se tiče cijene, bili su jako fleksibilni. Sve super!Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za bazene u Hrvatskoj

Nedavni upiti za bazene

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Imate li u ponudi i izvedbu potrebnih građevinskih radova, odnosno kompletnu uslugu izgradnje, montaže i puštanja u rad bazena? Zbog problematičnog pristupnog puta potrebno je raditi betonski ili neku vrstu modularnog ili montažnog bazena. Bazen će biti uz objekat za iznajmljivanje u turizmu. Tražene dimenzije bazena bi bile cca. 7x3.5m, dubine 1.5m.

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postovani, Molio bih ponudu za izgradnju bazena s iskopom u mjestu Jural u Istri. Zanimao bi me gunite bazen sa duraston zavrsnom oblogom. Dimenzije bi bile 10x5x1.5 s tim da bi sa jedne strane kretao od nule i do otprilike pola bazena se spustao do max dubine. Bio bi skimerski, sa grijanjem i rasvjetom. Lp Niksa

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Izgradnja tipskog vanjskog bazena sa osnovnom opremom za rad bazena. Bazen 8,0 ×4,0 × 1,5 metara sa bazenskom konstrukcijom. Izgradnja vanjskog bazena uključuje zemljane radove, iskop i nasipanje, tesarske radove, betonske radove, armiračke radove, bazensku konstrukciju i opremu. Lokacija izgradnje općina Brodski Stupnik.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam montažu nadzemnog montažnog bazena dimenzije 7 x 3,5m proizvođača GRE (Španjiolska) na području Peroj pored Pule. Bazen je sa čeličnom oplatom i montira se na propremljenu betonsku podlogu. Ponude slati na mail adresu marijan.zeljko@gmail.com s cijenom i rokom i terminom montaže. Lp.

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, željeli bi napraviti bazen u sklopu obiteljske kuće u mjestu Pitve na otoku Hvaru,. Bazen bi bio na specifičnoj poziciji i to između 3 kuće (jedan zid je naša kuća, dva zida su susjedni tereni). Dakle, zid bi bio sa 3 strane, a sa jedne strane bi bila terasa sa koje bi se ulazilo u bazen. Bazen može biti maksimalne površine 18 m2 i namjenjen će biti za 4 osobe. Hvala za pomoći.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Postovani molio bih vas ponudu za montazni bazen dimenzija 10×4×1.5,znaci 40m2 s svom opremom sto ide s njim,radovi bi bili na proljece,teren gdje bih se nalazio bazen ima vise nego dovoljno mjesta za izvodit radove,te se tu trenutno posađene vocke,lokacije gdje bih se radio bazen je u blizini Imotskog,nadam se vasem odgovoru i ponudi,unaprijed zahvaljujem.

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Pozdrav. Htio bih saznati da li je moguće napraviti nadzemni bazen slično kao na slici u prilogu. Može biti nadzemni betonski ili montažni. Jedna strana bazena bi se trebala nasloniti na zid koji je visok oko 1,7m. Zanimaju me dimenzije bazena od 3,5x7 m i 4x8m, a dubine od 1,5m.... Te kolika bi bila cijena tih bazena sa svim pripadajućim uređajima(filteri i sl.) Lijep pozdrav,

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Obicni,najjednostavniji,bojani,armirano betonski! Pocetak radova odmah(ovisno o vremenskim prilikama)u nacelu odmah,bar grube radove! Armirano-betonski bazen,pravilnog pravokutnog oblika cca 8*4 m. Bazen bi se nalazio uz kucu ili 1-2 m odmaknut od kuce! Kuca se nalazi na ivici strmog terena ,dubine cca 4 m do temelja ili “0” Po mom misljenju ,potrebno je napraviti potporni zid visine cca 2,5 m,i sa unutrasnje strane bazen. Znaci kuca je napravljena na ravnom terenu ,na samom rubu strmine od 4 metra dubine,i sada bi bazen trebalo “dignuti”da bude u razini kuće. Neznam dali moze na “stope”,stupove,ili podignuti zid potporni,nasut teren da se izravna,i onda raditi bazen! Unaprjed zahvaljujem na ponudi! Lijep pozdrav!

Montažni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Min 4x3m Max 6x3,5m Visina 1,2 do 1,5m Kuća je trenutno u izgradnji i završava se do ca 5mj. Koliko mi poznato smijem samo montažni / nadzemni bazen postavit što nije udaljen min 5m od ceste. Favorit bi mi bio ukopani ili da je barem pola ukopan bazen … kakve su mogućnost da se bazen ukupa? Čuo sam ako se pravi bazen bez betona smje se ukopat… jel je to tako? Kuća sa bazenom će se iznajmiti tako da želim dobru kvalitetu. Koja je cijena za grijanje?

Ugradbeni bazen

 • Vrsta bazena: Obični
 • Kada Vam treba ova usluga?: Što prije

Bazen 2,5 x 3 četvrtasti ili okrugli a visina vode do 1m.(nije definirano) To je u stvari bazen u kojem se sjedi i ima sjedeća mjesta. Bazen bi trebao imati i sistem grijanja vode na drva. Kako imamo robinzonski turizam i vanjski tuš solar, bazen bi se trebao uklopiti u okoliš. Šaljem Vam slike kako bi otprilike to izgledalo. Lp Zora