Zatraži besplatne ponude za bazen u Čazmi

15 izvođača u blizini

Već 339 korisnika iz Čazme pronašlo je izvođača na trebam.hr

4 najboljih ponuđača bazena Čazma, 2022

3 završena projekta s prosječnom ocjenom 5,0

GRADAS SUPER d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Lidije J. , prije 5 mjeseci

Sve je odrađeno korektno. Bili smo jako zadovoljni.

20+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: izolacija fasade, nadstrešnice za terase, staklene ograde, drvene nadstrešnice, nadstrešnica za vrata, bazeni za dvorište, ograde, termo fasade, kamene ograde, bazeni na napuhavanje, metalne nadstrešnice, hidromasažni bazen, žbukanje, gradnja kuće, obnova fasada, stiropor fasade.

Zatraži ponudu

BAZENI I SAUNE d.o.o.

5,0
1 ocjena
10+
Godina na tržištu

Usluge: bazeni na napuhavanje, nadzemni bazen, izgradnja bazena, bazeni za dvorište, bazeni, drveni bazeni, ugradbeni bazeni, montažni bazeni, poliesterski bazeni, hidromasažni bazen.

Zatraži ponudu

ERDEC d.o.o.

5,0
1 ocjena
5,0
Marijan S. , prije 5 mjeseci

Sve najbolje.

5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Usluge: hidromasažni bazen, montažni bazeni, bazeni za dvorište, izgradnja bazena, bazeni na napuhavanje, nadzemni bazen, poliesterski bazeni, drveni bazeni, bazeni, ugradbeni bazeni.

Zatraži ponudu

FUTURA BAZENI d.o.o.

 
0 ocjena
5+
Broj zaposlenih

Usluge: ugradbeni bazeni, poliesterski bazeni, bazeni za dvorište, hidromasažni bazen, nadzemni bazen, montažni bazeni, bazeni na napuhavanje, izgradnja bazena, drveni bazeni, bazeni.

Zatraži ponudu

Često postavljana pitanja

 • Kako pravilno održavati bazen tijekom zime?

  Opća pravila za održavanje bazena tijekom zime su: držite vodu u bazenu (najmanje pola, a najviše dvije trećine visine otvora skimera), zaštitite dijelove osjetljive na hladnoću, ne probijajte led u bazenu i nikada u njemu ne ostavljajte predmete. Dobro održavan bazen ljeti će biti puno primamljiviji i imat će puno duži vijek trajanja.

 • Moram li bazen izolirati?

  Zbog klimatskih uvjeta u Hrvatskoj, bazenima je potrebna i hidroizolacija i toplinska izolacija. I u vanjskom i u zatvorenom bazenu provodi se izolacija školjke bazena. Razina toplinske izolacije vanjskog bazena ovisi o dobu godine i o tome je li vodena površina izolirana ili prekrivena. Preporučujemo da se za detalje obratite našim stručnjacima.

 • Je li potrebna građevinska dozvola za izgradnju bazena?

  Građevinska dozvola je potrebna za bazene veće od 100 m2. Za sve manje bazene ne treba vam građevinska dozvola.

 • U kojem se slučaju pri gradnji bazena ostvaruje pravo na nepovratna sredstva iz fondova programa “Konkurentnost turističke industrije”?

  Ministarstvo turizma nudi do 50.000 kuna bespovratnih sredstava za sve vanjske bazene veće od 30 m2 i sve unutarnje bazene veće od 20 m2.