Zanima li vas kakve su cijene za vodovodne instalacije? Na temelju provedenih projekata provjerili smo raspon cijena i koliko će vam u prosjeku dobavljači naplatiti.

Vodovodne instalacije
Prosječna cijena 125 kn/m2
Raspon cijena 100150 kn/m2

Ovo je ukupna cijena kompletne vodovodne instalacije za rad i materijal. Uključuje vodovodne instalacije za WC školjku, umivaonik, kadu ili tuš kadu, perilicu rublja i kompletnu izvedbu odvodne instalacije. Montaža sanitarne opreme nije uključena u cijenu. Vodovodne instalacije bit će potrebno platiti između 100 kn/m2 i 150 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za vodovodne instalacije

Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Dugo Selo
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Imam potkrovlje u kuću, goli zidovi, bez pregrada/unutarnjih zidova i bez unutarnje izolacije (vuna). Treba također provesti vodu (možda i plin, iako nije nužno). Struja je djelomično provedena. Sadržaj budućeg potkrovlja: Kuhinja, dnevna soba, spavaća soba, wc i možda još jedna soba (nije nužno). Visina potkrovlja u središtu krovišta je nekih 3-4m.
Sesvete
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Imam tuš sistem sa dvije ruže(manju i veću) koji je stavljen prije 8mj. Znači novi. Iako je pritisak na pipi super na tušu je jako slab i na gornjoj i na donjoj ruži. Nema kamenca i otvarane su sve cijevi koje su se mogle otvoriti ali izgleda da je problem u sistemu koji pušta vodu prema cijevima i na kojem se isto mijenja protok vode prema gornjoj ili donjoj ruži. Trebam nekog tko će to vidjeti da li se isplati popravljati (pošto je to novije) ili se treba skinuti i zamjeniti pa i te radove treba obaviti. S poštovanjem,
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb-Novi Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postovani, Najvjerojatnije odvod Grohe visece zahodske skoljke sa ugradbenim kotlicem negdje curi sto se vidi na stropu i odvodnoj zahodskoj cijevi kod susjeda ispod mene. Ulica V. Kovačiča 14, 2 kat. Potrebno je skinuti skoljku i promjeniti brtvu na spoju gdje curi.prema rjecima vodoinstalatera iz gradskog stambenog koji je bio na uvudaju (gradsko stambeno ne izvodi radove na ugradbenom kotlicu kako mi je bilo receno). Pozdrav, ivan
Zagreb
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
1. Prerada - produžetak PPR instalacije tople i hladne vode za tuš kabinu cca 1.5m 2. Prerada podnog odvoda da odgovara novoj tuš kabini cca 0.5m 3. Instalacija termostatskog podžbuknog tuš seta 4. Instalacija nove podžbukne miješalice za umivaonik 5. Zamjena postojećeg Geberit ugradbenog kotlića novim. Kupaona je pripremljena za radove, maknuta je kada, sanitarije i knauf blok. Štemanje je potrebno samo za odvod i 0.5 m instalacija. Instalacije su stare 9 god.
Donji Lapac
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Imali smo gubitak vode od m3, gubitak je nestao i opet se pojavio od 42 m3. Imamo namjeru izraditi novi vod u stubištu od glavnoga vodomjera do ljevog i desnoga štranga, na štrangove ugrađeni su novi ventili To je ulaz sa 11 stanova postoji mogućnost da se izradi novi vod koji bi bio vidljiv bez kopanja i dolaska do postojećih cijevi. Za dolazak i izradu ponude nazvati ne navedeni mobitel.
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Zagreb-Susedgrad
Poštovani, imamo mali zahvat: odvod od tuš kabine vodi do sifona koji je teško dostupan. Nakon tuširanja voda se izlijeva iz sifona. Probali smo sredstvima iz dućana i octem ali bez uspijeha. Mreža sifona se teško skida. Imamo 2 kupaone. / U vrtu imamo pipu koja se možda može učvrstiti (montirana je na stiropor, izolacija zgrade). Adresa: Vrapčanska 96.
Sesvete
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani,imamo problem u kuhinji,događa se da nam iz odvoda klopoće,dečki su bili i očistili odvod,nije bio zaštopan,tako da ne znamo što napraviti. Drugo,susjed ispod nas(mi smo na prvom katu) nam je rekao da mu se pojavila vlaga u kupaonici,kod nas se nigdje ne vidi da curi,vodokotlić je unutarnji,pa je moža do njega?
Vodoinstalateri, Vodoinstalateri
Zagreb-Novi Zagreb
Opseg radova: Popravak instalacije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav. Proslo ljeto mijenjali smo radijatore, prilikom punjenja sustava i pustanja grijanja citavu zimu imali smo problema sa velikim zujanjem istih. Prije cca mjesec dana, majstor nam je dosao ozraciti radijatore, te rekao kako bi sada sve trebalo biti u redu. Medutim, neki dan punili su nam sustav (toplana) oni vec zuje, a grijanje jos nije ni upaljeno. Zuje cak i dok su ventili na samoj nuli. Vise ne znam sto da radim. Treba li ih opet ozraciti, mijenjati ventile ili su mozda radijatori sa "greskom"? Molila bih ozbiljnog vodoinstalatera da mi se javi, jer gospodin Nikola kojeg sam nasla takoder putem ove stranice, vise se ne javlja. Ako trebam mijenjati radijatore, da to odradim prije grijanja. Video zujanja nalazi se u privitku. Puno hvala unaprijed.
Vodoinstalateri, Vodovodne instalacije
Zagreb-Susedgrad
Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Zgrada je stara 50 godina i nikad nisu mijenjanje vodovodne cijevi. Suprug je zamijenio slavine i sad curi voda niz zidne pločice tj izbija iz zida. Sad kad se to već dogodilo mi bi kompletno adaptirali kupaonicu. Srušili bi jedan zid, povećali kupaonicu, nove cijevi i treba nam majstor doći da nam kaže koliko bi to koštalo. Pošto voda curi hitno nam je da ne procuri susjedima u stan i nama napravi vlagu. Lijep pozdrav
Zagreb
Poštovani! Nedavno je u mom stanu urađena adaptacija kupaonice. Majstori koji su to uradili više se ne javljaju i ne dolaze, a urađeno je 90% posla. U kupaonici su se mijenjale cijevi (stare čelične s plastičnim bijelima). Nakon puštanja vode zid sa strane sobe (s druge strane je umivaonik i mali radijator) počeo se vlažiti što znači da negdje u cijevima pušta ili je problem s grijanjem (iako bojleru ne pada tlak). Mene je strah da ne bi voda počela vlažiti zidove susjedi. Tko ga god zovem za hitnu intervenciju, ili dođu i više se ne jave, ili kažu da im treba nekoliko dana, a na svojim internet stranicama im stoji da dolaze u roku od 24 sata. Ljubazno molim za pomoć i HITNU INTERVENCIJU! Hvala najljepša!