6 ponuda vodoinstalatera s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Barbara D. , Zagreb

Stvarno ste super! Pomogli ste mi naći kvalitetnog vodoinstalatera. Bili su višestruko jeftiniji od ostalih ponuđača. Brzo, učinkovito i kvalitetno su odradili zahtjevan posao oko vodoinstalacija. Odradit će nam i posao oko uvođenja centralnog grijanja. Zaslužuju čistu desetku!

5,0
Kristjan B. , Zagreb

Hvala! Uz Vašu pomoć sam našao sjajnog vodoinstalatera. Dečko je fenomenalan! Kapa do poda. Sve je odrađeno kako treba, sve je super. Ocjena je 20!

4,7
Gordana P. , Zagreb

Ono što sam ja trebala, riješila sam u vrlo kratkom roku. Super je da na jednom mjestu mogu dobiti potrebne informacije. Bravo za ideju! Odabani vodoinstalater se prvi javio i bio je zaista brz u dolasku i izvršenim radovima. Cijena po dogovoru. Pomogao je dodatnim savjetima.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Vodoinstalateri u Hrvatskoj

Nedavni upiti za vodoinstalatere

Odštopavanje odvoda

U tuš kabini voda sporo otječe. Imao sam već intervenciju vodoinstalatera koji je kroz odvod na pločicama i kroz odvod u tuš kabini, pokušao sa žicom odštopati ako nešto postoji ali bezuspješno. Moja pretpostavka je da je cijev negdje dublje začepljena djelomično ( možda su moleri prosipali boju ili drugi majstori neki materijal pa se stvrdnuo ili zapeo ).

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Trebam završne usluge vodoinstalatera u novogradnji: 1) montažu 4 špine + 1 sudoper i 2 umivaonika/sifona/odvoda - špina + sudoper sa dvije rupe u novopostavljenoj kuhinji - špina + umivaonik u manjoj kupaonici - postavljen drveni ormarić na koji ide umivaonik (špina se montira na umivaonik) - dvije špine + jedan veliki umivaonik (1m širine sa dvije rupe) - postavljen drveni ormarić - priprema u zidu je za jednu špinu, potrebno postaviti djeljenje ili neko drugo rješenje, preferira se bez razbijanja.... 2) spajanje odvoda mašine za suđe u novo postavljenoj kuhinji 3) spajanje dovoda i odvoda mašine za robu (priprema napravljena - plastični čepovi u drvarnici). U istoj prostoriji je i sušilica - neznam da li ona treba odvod vode? Lokacija Kostrena.

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Radi se o dovodu vode na perilicu rublja Gorenje. Iz same pipe curi voda kada je ventil otvoren. Voda ide u perilicu, ali dio konstantno kapa van pa je potrebna sanacija. Serviser Gorenja je rekao da je perilica u redu, te da je problem kod same pipe i da je potrebno zvati vodoinstalatera. Moguće da će biti potrebno zamijeniti pipu. Slika je u privitku. Slobodan sam u ponedjeljak 21.10. tijekom dana, najbolje ujutro. Lokacija: Novi Zagreb Istok (Kamenarka). Napomena: molim ponudu na mail jer nisam uvijek dostupan telefonski

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebam vodoinstalatera za slijedeće radove: zamjena nadžbuknog vodokotlića i zamjenom ventila istog, zamjena silikona na kadi tuš kabone i čišćenje sifona sudopera i odvodne cijevi. Napomena: radovi u stanu zgrade stare 15 godina u Gajnicama. Molim vas ponude. Unaprijed zahvaljujem. Lp,

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Dobar dan Trebam vodoinstalatera za popravak/zamjenu dijela vodovodne instalacije, vjerojatno odvodne cijevi. Na stropu wc-a u stanu ispod nas pojavila se mrlja od vode koja se sporo širi. U dnu zida u wc-u u našem stanu vidljive mrlje. Stara zgrada, vjerojatno olovne cijevi. Molim da netko dođe vidjeti i da svoju procjenu i ponudu za popravak ili promjenu instalacije. Hvala

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Želimo sklopiti dogovor o povremenom kontinuiranom održavanju vodoinstalacija u naše dvije zgrade (Gundulićeva i Tuškanac). Radovi koje trebamo vezani su uz popravke i zamjene vodokotlića, odštopavanje i promjene sifona, sanaciju toaleta, popravke ventila itd. Potrebne su nam jedinične cijene za najuobičajenije vodoinstalaterske radove. Procjenu svakog konkretnog posla radit ćemo zajednički po potrebi. Bitno je da je vodoinstalater pouzdan i kvalitetan, da se može dogovoriti fiksno vrijeme dolaska u radno vrijeme škole i naravno da može ispostaviti račun. Plaćanje na račun izvođača radova.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Gradim kucu na otoku Krku pa bi mi trebala ponuda za kompletne vodoinstalaterske radove (ruke i materijal ili samo ruke). Kuca ima dva kate ukupne brutto povrsine m2 i ko sto sam naveo interesira me ponuda za: - kompletne vodoinstalaterske radove, - odvodnja tehnicke vode do upojnih bunara - postavljane cijevi za odvodnju oborinskih vode. Ukoliko se javi neka stranka zainteresirana za izvedbu radova poslat cu im potrebne nacrte kako bi se mogao napravit detaljniji izracun za vodoinstalaterske radove. S stovanjem

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Popravak instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, Tražim vodoinstalatera/tvrtku koji se bave ili razumiju u nepovratne kanalizacijske ventila. Ventil je ugrađen prije 30 godina, a nedavno se više ne može mehanički otvoriti. Nalazi se u šahtu (nije potrebno ništa razbijati, vidljiv je i ima pristup do njega. Prvo treba procijeniti stanje nepovratnog kanalizacijskog ventila. Problem je što se ventil više ne može otvoriti (sada je zatvoren i ima svoju funkciju) spriječava povratak povratnih voda za vrijeme kiše, ali obzirom da se više ne može otvoriti mora se procijeniti stanje i dati savjet ili reparacija ili kupnja i ugradnja novog ventila. molim pomoć :)

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Pozdrav, Mijenjam kuhinju i radi nove cu trebati pomaknuti cijevi za vodu u desno za cca 50cm maksimalno. Zanima me cijena i preporuka dobrog vodoinstalatera. Kompletni radovi: radi nove kuhinje bi trebala skinuti postojece plocice sa zida,odrezati i zatvoriti cijev od plina jer cu imati umjesto plinske indukcijsku plocu,treba pomaknuti vodovodne cijevi u desno,srusiti postojeci sank od cigle (ja mislim) debljine cca 12,5cm i kad se sve to odradi, farbanje kuhinje i boravka od poda do plafona u bijelo. Da li je moguce dobiti objedinjenu ponudu za sve ove radove? Hvala. Lp,Zeljka

Adaptacije i popravci vodoinstalacija

 • Opseg radova: Komplet adaptacija vodoinstalacija
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Opis Wc I kupaona su trenutno jedna do druge, odijeljene zidom. WC ima 1,8 m2 i preuredjuje se u ugradbeni ormar, a u kupaonu dolazi wc skoljka I tus kada. Pozicije elemenata i dimenzije kupaone su na prilozenom crtezu je nacrt s dimenzijama kupaone 2x1,4 m I izgledom i pozicijom wc skoljke I tus kade nakon preuredjenja. Od glavne vertikale do nove pozicije za wc skoljku ima oko 1, 5m. Prije sedam godina su mijenjane vodovodne cijevi. Vodoinstalaterski radovi koje trebam su: 1. Demontaza wc skoljke I ponovno montiranje u kupaonu, na mjesto kao na crtezu. 2. Izvedba odvoda za tus kadu, te postavljanje slavine I tusa 3. Premjestanje prikljucka za ves masinu koji se tretrenalazinutno nalazi ispod prozora u kupaoni, s druge strane prozora, tj na balkon. Spajanje ves masine na novi prikljucak. Imam keramicara I zidara . Nalazim se na Kvatricu.