KANAL SERVIS D.O.O.

Zagreb
Adaptacija kupaonice, Dizalice topline, Klima uređaji, Montaža centralnog grijanja, Peći, Popločavanje dvorišta, Solarno grijanje, Uređenje okućnice, Vodoinstalateri
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Godina na tržištu
20+
Završenih projekata
500+
Poslanih ponuda
Provjereni izvođač
10+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
Odabir klijenata 2021
4,6
28 ocjena

28 ocjena za tvrtku KANAL SERVIS D.O.O.

Ocjene

5,0
Sunčica R. , prije 7 mjeseci

Dečki su super sve odradili što je trebalo, uredni su, cijena je korektna, preporučam, zvati cu ih ponovno.

5,0
Vesna O. , prije 9 mjeseci

Dečki su bili strpljivi, ljubazni, uljudni ma svaka čast. U dogovoreno vrijeme su došli i odradili vrhunski posao. Pohvale za Kanal servis d.o.o.

5,0
Luka B. , prije 10 mjeseci

Javili su se iz Kanal servis d.o.o. za popravak vodokotlića. Već su sve obavili. Čisti, uredni, brzi. Usluga za 5 i njigova i za Trebam.hr.

5,0
Domagoj B. , prije 11 mjeseci

Super su! Dečki su odmah došli na teren i riješili posao. Prezadovoljan sam s firmom KANAL SERVIS D.O.O.

5,0
Andreja T. , prije 12 mjeseci

Tražila sam vodoinstalatere i od nekoliko njih odabrala Kanal servis d.o.o. Majstor je došao u rekordno brzom roku na uvid štete, a za sam popravak su došli u dogovoreno vrijeme. Majstori su bili ljubazni i profesionalni, cijenom jako korektni. Svaka preporuka.

5,0
Vedran Š. , prije 1 godinu

Bila mi je potrebna zamjena sifona za sudoper, isti dan mi se javila firma KANAL SERVIS D.O.O. Prezadovoljan sam. Za svaku pohvalu.

4,3
Ivan B. , prije 1 godinu

Imao sam problem u kupaonici sa curenjem vode i probijanjem vlage. Obratio sam se Trebam.hr, brzo dobio kokretnu ponudu i odabrao KANAL SERVIS D.O.O. Sve je sanirano kako treba.

4,3
Visnja P. , prije 1 godinu

Došli su u dogovoreno vrijeme i obavili posao brzo i kvalitetno. Našli su jos jedan problem i sutradan ga riješili.

4,3
Stefica K. , prije 2 godine

Izvođač se držao dogovorenog termina.Ekipa je stručna i brza. Okvirna cijena prije dolaska nije puno odstupala od konačne cijene s obzirom da sam imala još kvarova.

5,0
Vlasta P. O. , prije 3 godine

Obzirom da se radilo o puknuću cijevi brzo je došao , dao ponudu koja je bila ok , dao savjet za zamjenu cijevi , sve brzo odradio. I drugi dio koji se odnosio na vraćanje kocki koje su bile dignute zbog kopanja radi zamijene cijevi profesionalno odrađen. Svi dečki koji su radili napravili su posao profesionalno. Za preporučiti, cijena ok, drže se dogovora, sve odradili profesionalno.

Prikaži više

Usluge: Vodovodne instalacije, Postavljanje vodovodne instalacije, Vodoinstalaterski radovi, Vodoinstalateri, Odštopavanje odvoda

Drugi izvođači u blizini Zagreba

Druge usluge u Zagrebu i okolici

Nedavni upiti

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, potrebna je prilagodba vodovodnih instalacija zbog ugradnje kondenzacijskog centralnog grijanja i kondenzacijskog bojlera u kupaonici. Idealan termin bio bi početak srpnja ove godine. Lokacija je sjeverni dio Zagreba. Imam pdf dokument sa skicom koji šaljem po porebi, nažalost ne uspijevam ga uploadati na ovu stranicu.

Hitne intervencije

Unazad mjesec dana primjetila sam problem s pritiskom i presingom vode u tušu, na dane voda teče normalno no nekada je tuširanje skoro nemoguće. Pokušala sam samostalno odvidati slušalicu od tuša međutim slušalica je prsnula i odvojila se i ne znam što dalje. Pretpostavljam da nije veliki problem ali treba mi pomoć.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Kupili smo kuću te krećemo u proces renoviranja. Trebali bismo postavljanje, odnosno dovod i odvod vode iz postojeće kuhinje u prostoriju gdje će biti nova kuhinja. Udaljenost postojećih instalacija i novih instalacija je cca 6 metara. Također, djelomično bi se mijenjao raspored u kupaoni te bi se postavljalo podno grijanje. Veličina kupaonice je cca 5 kvadrata. Prostoriju pored kupaonice prenamijenili bismo u vešeraj te bismo i tamo trebali postaviti dovod/odovod vode za perilicu rubnja. Hvala.

Hitne intervencije

Poštovani, prošle godine ste vršili sanaciju odvodne kanalizacijske cijevi na našoj zgradi. Mislimo da sličan ili isti problem imamo i ovaj put ali na drugom ulazu tj. drugoj odvodnoj kanalizacijskoj cijevi. Molimo da nas kontaktirate radi dogovora oko pregleda. zgrada 8 Upravitelj: STAMBENI ZG Lp,Goran Pocedić

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Poštovani, stan u zgradi,Sisak(Zibel). Potrebna izmjena vodovodnih instalacija u kupaonici veličine oko 6 m2. - izmjena glavnog ventila dolazne hladne i tople vode, - izvedba instalacije hladne i tople vode PVC vodovodnim cijevima, - izvedba priključka školjke i vodokotlića,priključka tuša, umivaonika i perilice rublja, - izvedba instalacije za podni sifon u kupaonici,zidnog sifona za perilicu rublja te odvodnje Molim ponudu. Hvala.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebno je spojiti vodu i solarne panele koji su već postavljeni i cijevi spojiti na spremnik. Također je potrebno postaviti umivaonike, pipe, tuševe,wc školjke i vodokotliće u šest kupaonica, s tim da su dvije kupaone prioritet, tj. trebale bi biti gotove najdalje do 18.7., a za ostale može i kasnije. Pisati na mail ili zvati na mobitel iza 19 h.

Hitne intervencije

Adaptacijom stana u Pagu prošle godine počeli smo imati problema s pritiskom vode. Problem se postpeno toliko pogoštavao da je trenutno nemoguce na drugom katu puštati vodu dok se osoba na prvom katu primjerice tušira. Molim Vas za kvalitetnu osobu koja zna što radi, jer smo kontaktirali nekoliko ljudi i nitko nije uspio kvalitetno riješiti problem. Unaprijed Vam zahvaljujem na razumijevanju.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bi mi usluga zamjene starih vodoinstalacija, montaža tuš kade, kabine, WC školjke, bojlera.. Radi se o garsonjeri, smještenoj u Prečkom. Veličina kupaonice je x. Ranije je bila postavljena ležeća kada, koja je demontirana isto kao i WC školjka te keramika. Sada bih umjesto toga stavila polukružnu tuš kadu i kabinu 80x80, te lijevo od nje usku perilicu rublja s gornjim punjenjem i iznad uski bojler. Na istoj (lijevoj strani bih stavila malim umivaonik i WC blok. Osim toga potrebno je i toplu vodu provući do slavine za sudoper, do sada nije bila provedena. Šaljem Vam i fotografije trenutne situacije. Kako sam ja u Splitu, ukoliko bi Vi bilo spremni odraditi taj posao, trebali bi se dogovoriti da ja dođem do Zagreba, a to bih mogla onaj tjedan nakon 13.6. Prva fotografija je kupatilo, druga također (odvod WC školjke), treća je kuhinja.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

Postavljanje vodovoda i odvodnje u novogradnji. Kuća ima prizemlje i kat, 2 kupaonice jedna iznad druge. Jedna kuhinja u prizemlju. Sprovedene su cijevi od bunara do kupaonice i kuhinje pa do kotlovnice.te su postavljene cijevi kroz deku od donje kupaonice pa do van kuće. Dodatno bilo bi potrebno i podno grijanje i adekvatnu dizalicu topline nabaviti i ugraditi - grijanje i topla voda (tj. napraviti kotlovnicu).

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, Na već postojećoj vodovodnoj instalaciji pokvario se ventil za regulaciju tlaka kojeg bi trebalo zamijeniti novim. Zbog toga imamo problem sa bojlerom koji kada počne grijati kapa voda iz sigurnosnog ventila te se iz njega čuju zvukovi kao da lupa kamanje. Inače kažu da je ovdje u Pustikama oduvijek problem sa visokim vodovodnim tlakom. Zanima me okvirna cijena popravka kao i datum kada bi se to moglo popraviti. Unaprijed zahvaljujem