6 ponuda za postavljanje vodovodne instalacije s 1 upitom

Ocjene klijenata

5,0
Adriana L. , Županja

Trebam.hr mi je pomogao pronaći dobrog izvođača za postavljanje vodovodne instalacije u mom podrumu. Nazvao me istoga dana kad sam predala upit na stranici Trebam.hr, dao mi povoljnu cijenu te je bio doista prilagodljiv. Definitivno bih ga preporučila!

Hvala ekipi iz Trebam.hr ekipi na brzoj usluzi i dobrom postavljanju vodovodne instalacije. Odabrala sam gospodina Jurića jer je imao jako dobre reference i bio je prvi koji me kontaktirao. Bio je ljubazan i profesionalan, a njegova je ekipa bila iskusna te su počistili sve za sobom. Hvala Vam!

Dobre ponude, brz odgovor. Vodoinstalacije u mojoj kupaonici završene su kroz samo nekoliko dana nakon što sam na stranici Trebam.hr predao upit za postavljanje vodovodne instalacije. Doista sam zadovoljan s rezultatom.Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac! Do 6 ponuda s 1 upitom.

Nudite li usluge? Novi klijenti za vas svaki dan.

5.000+ aktualnih projekata mjesečno. Odredite kakve klijente želite i dogovorite nove poslove. Bez obveze.

Pridružite se

Često postavljana pitanja

Tvrtke za postavljanje vodovodne instalacije u Hrvatskoj

Nedavni upiti za postavljanje vodovodne instalacije

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca

Poštovani, Kuća koja kreće u izgradnju će trebati postavljanje vodovodne instalacije, četiri jedinice u kući. Mjesto gradnje Regancini, 3 km od Grožnjana. Molim ponudu bez cijene sanitarija i špina. Topla voda će biti na solarne kolektore i u tom sustavu je jedan veliki bojler koji će snabdijevati sve četiri jedinice. Nema septičke nego ide biopročišćivač koji također pokriva potrebe sve četiri jedinice. U prilogu je projekt vodovoda i odvodnje. Molim ponudu. Hvala

Odštopavanje odvoda

Zastopan je odvod od sudopera prema ves masini i sudjerici. Pokusali smo s tekucinom za odsto-avanje i nije islo, pa sa sajlom od 5 m koja je usla barem 2,5 m i izvadili cep koji je izgledao kao suhi deterdjent za ves masinu, ali jos nije prohodan odvod. Treba nam netko sa specijalnom masinom za odstopavanje odvoda.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Poštovani, trebala bih majstora da završi postavljanje tuš kabine jer je sadašnji majstor nedostupan. Znači, montirane su fiksna tuš stijena i vrata od kaljenog stakla i tuš kada, ali bi trebalo postaviti okov (stabilizator) koji drži fiksnu stranu u zidu, ručkicu na vrata, magnetnu brtvu i prag da ne curi voda van. Hitno je. Radi se o stanu u Zagrebu, na Jarunu.

Hitne intervencije

Odvodnja sudopera često se začepljuje. Uzrok tome je ulegnuće horizontalne odvodne cijevi u prizemlju. Potrebno je u stambenom prizemlju zapilati postojeće keramičke pločice, te iskopati novi rov u kojeg će se položiti nova cijev odvodnje u duzini od 6 metara. Nova cijev se spaja direktno na kućnu vertikalu na kojoj su 3 sudopera i u vrtu na kanalizacijski sustav.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

imamo 3 wc skoljke sa ispiracima (cijev direktno u wc). Vidimo da se pojavljuje oko wc-a voda. Moze se vidjeti na mjestima na cijevina/ispiracima da su vlazni i mokri. Izgleda da voda izbija na vrhu te cijevi gdje je kvaka kojom se pusta voda u wc. Znaci treba promijeniti te cijevi zbog dotrajalosti. Drugo na nekim wc-ima voda se pojavljuje u podnozju wc-a pa je za zakljuciti da je spoj wc-a i cijevi od kanalizacije popustio i vise ne dihta pa bi to trebalo fiksirati/popraviti.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca

U izboru nema opcije za to što trebam. Naime, na kući jednokatnici s dva stana, na uglu u kojem su kupaonice, izbila je vlažna mrlja koja se raširila po južnom i zapadnom dijelu zida, vlaga je prodrla u stepenice za prvi kat te u temelje, fasada se trusi i otpada. Kompletne instalacije na gornjem katu izmjenjene su prije 10-ak god. i nije bilo proboja nikakve vlage. Vlasnik u prizemlju prije par godina imao je radove u kupaonici; popravke cijevi, ugradnju podžbuknog vodokotlića i drugo. Nakon nekog vremena počela je probijati vlažna mrlja na fasadu. Sada trebam majstora koji može utvrditi gdje curi, gdje i koliko treba razbijati zidove i kopati te što treba izmijeniti te ponudu za to. Prilažem i dvije slike oštećenja radi informacije. kontakt nakon 23.08.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Postavljanje (novogradnja) ili komplet zamjena instalacije
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Potrebna instalacija vode u novogradnji. Do kuće će biti dovučena voda (cijev 1 cola). Imamo konobu sa malim wc-om (wc i umivaonik), prizemlje sa kuhinjom, špajzom gdje bi htjeli imati vešmašinu i sušilicu i kupaonom (tuš, umivaonik i wc), te visoko potkrovlje gdje bi se nalazila još jedna kupaona (također tuš, umivaonik i wc).

Odštopavanje odvoda

pustam vodu u sudoperu, voda se puni i jako sporo spusta voda za odvod, a s druge strane zida je ves masina...kad perem ves voda mi izlazi iz kanala, znaci izmedu ves masine i sudopre je zastopavan. treba mi hitno, radim ujutro a tek popodne ako mozete doci u 15h. sutra ne, u cetvrtak moze. javite mi na naveden broj. i koliko je cijena molim vas. pozdrav

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Ispod plinskog bojlera su bakrene cijevi (nadžbukno) koje su počele puštati vodu (na zalotanim spojevima). Na mjestima gdje cijevi ulaze u zid trebalo bi mali odštemat da se može napraviti novi kvalitetniji spoj (svjestan sam da postoji mogućnost da ima iber posla koji se nemre vidjeti dok se ne otvori zid na tim mjestima pa samim time i moguće odstupanje od troškovnika u početnoj ponudi!). ..a odmah i zamjena jednog običnog ventila (prikazanog na slici, odmah blizu cijevi) Prostorija je u prizemlju kuće. Nalazimo se na Bukovcu, iznad Maksimira. Hvala. Lp.

Postavljanje vodovodne instalacije

 • Opseg radova: Popravci (zamjena slavine, vodokotlića i sl.)
 • Okvirni rok početka projekta: Odmah

Imamo plasticnu kadu (ne keramicku) koja je napukla par cm. Dobilu smo informaciju da se ne moze popraviti. Lijepo molim ponudu za vadjenje stare kade i montaza nove kade. I da li se koji jos radovi trebaju raditit tj Da li se bocni zid sa plocicama mora rusiti i stavljat nove plocice? Puno hvala Ako je moguce molim da me kontaktiraju u pisanom obliku sa izracunim posto se na poslu ne mogu javljat.