Ocjene

5.0 / 5
Odštopavanje odvoda
Leonarda K., Ivanec
Na Vašu sam web stranicu naletjela dok sam tražila vodoinstalatere za odštopavanje odvoda koji su u mojoj blizini. Jako mi je drago što sam ju koristila, premda sam u početku bila skeptična. Sve su ponude stigle kao što je i obećano, a svi su me izvođači kontaktirali i putem telefona. Odabrani vodoinstalater koji je obavio odštopavanje odvoda bio je vrlo profesionalan... Bilo je nekih početnih problema, no sve je brzo riješeno.
5.0 / 5
Odštopavanje odvoda
Andreja O., Rovinj
Jako sam zadovoljna s odabranom tvrtkom za odštopavanje odvoda u mojoj kući. Vlasnik tvrtke bi se uvijek javio kad bih ga nazvala, a njegova ekipa bila je uslužna i profesionalna. Konačna cijena bila je identična onoj u ponudi - poslali su najpovoljniju ponudu od svih pet izvođača. Sve u svemu - jako dobro iskustvo.
5.0 / 5
Odštopavanje odvoda
Tomislav T., Umag
Trebam.hr me povezao s gospodinom Nagyjem i njegovom ekipom. Mogu samo preporučiti ovog izvođača - odštopavanje odvoda odrađeno je profesionalno i na vrijeme. Sve su počistili za sobom. Svaki put kad bi ih nazvao, javili bi se na telefon. I cijena je bila prihvatljiva.
50.000+ potvrđenih upita
1000+ ocijenjenih izvođača
4,6 prosječna ocjena
Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.
Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.
Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.