Usluge

Primjeri upita

Soboslikarski radovi, Bojanje zidova
Donji Dragonožec
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 220
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trebamo soboslikara koji bi okrečio sve unutarnje zidove kuće. Uz to, potrebno je dodatno gletanje zidova na kojima je zbog loše izolacije dosta vlage. Isto tako trebalo bi popuniti cca 20 rupa u zidovima od npr. fotografija na zidu. Potrebno nam je i rušenje 2 elementa od knaufa, stavljanje tapeta na 2 zida (dječja soba i roditeljska soba) te ljepljenje stiropor lajsni u 3 sobe. U privitku prilažem tlocrt stambenog prostora. Za sva pitanja stojim na raspolaganju. Lp
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 30
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trpezariju treba samo pokrečit bijelom bojom; kuhinju, koja je jako mala, treba pola gletati pa prefarbat također bijelom bojom, ali koja se može brisati. Dnevna soba bez gletanja samo jedan zid u plavu nijansu, drugo bijelo i mali hodnik bijeli - samo jedan mali dio treba gletati. Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zadar
Zadar
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 38
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Trgovački lanac traži majstora koji bi ofarbao zid jedne benzinske postaje u Zadru. Naime potrebno je ofarbati pravokutnik dimenzija 15x2,5m u našu magenta boju, te bijelom bojom preko tog magenta pravokutnika istaknuti naš logo. Dobiti ćete šablonu loga po kojoj ćete farbati. Posao bi se trebao odraditi kroz 15ak dana. Molim da Vašu ponudu pošaljete na Lijep pozdrav, Mirta
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 59
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, potrebno je: 1. Demontaža vodom podignutog parketa i odvoz na deponij 2. Niveliranje podloge nivelirajućom masom 3. Protuvlažni premaz glazure parnom branom 4. Postava parketa sa cjelokupnim materijalom(ljepila, lakovi i kit) 5. Nabava i dostava parketa - seljački pod Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade
Primošten
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 13
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, Samo bojanje škura: x 70 x 70 Kitanje i bojanje prozora ( i bojanje škura) x 80, x x 65 70 x 70 x 55 x 55 x 55 kitanje, bojanje i izrada škura s okvirom za škure (alternativa: postava vanjske rolete) x 66 x 66 x 66 x 66 lp v.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 66
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Pozdrav, Potrebno nam je farbanje zidova u perivu bijelu boju u kuhinji veličine 9,9m2, farbanje zidova u zelenu boju u hodniku veličine cca 5,95 m2 te u drugom hodniku iste veličine u narančastu boju te bismo u dvije prostorije (jedna 22,80m2, a druga 20,40m2) samo ofarbali crtu debljine 30-40cm u perivu zelenu i drugu prostoriju u perivu narančastu boju. U prilogu šaljem tloctr ureda. Konkretno riječ je o kuhinji, o dvjema sobama veličine 20,40m2 i 22,80m2 te o hodnicima između WC-a i skladišta te server sobe i WC-a Molim ponudu za navedeno. Kontakt: Petra Hostić
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 19
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o spavaćoj sobi u neboderu gdje nema nikakvih posebnih problema sa zidovima. Potrebno je skidanje postojećih tapeta i prema potrebi gletanje i kitanje zidova na mjestima gdje je tapeta eventualno oštetila zid. Ukupna kvadratura iznosi 18,6 m2 . Zidove treba obojati u jednoj nijansi. Stan se nalazi u Rijeci. Molim ponudu, Hvala.
Podne obloge, Parketari
Raša
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 50
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovana, s obzirom da sam prije tri godine u beauty centar u Pulu postavila vrlo kvalitetan laminat, kupljen u Pazinu, ne sjećam se gdje, željela bih ga sada skinuti (70m2)i postaviti u svom stanu (50m2) treba prije treba skinuti stari laminat. Laminat je kao nov, sačuvan. Molim Vas ponudu, Hvala.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 35
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Brušenje starog parketa i njegovo lakiranje. Ukratko: želim parket dovesti u stanje da izgleda kao nov, ali da ne kupujem i postavljam novi parket, već da se uredi taj stari. Stan u centru, 40 metara kvadratnih je ukupna površina stana, ali kupaonica i wc nisu na parketu. Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 25
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Krečenje kuhinje bez elemenata (do polovice su pločice). Visoki stropovi. Kuhinja je zelena sa bijelim stropom, bojanje opet u iste boje - bijelo, zeleno Jedna vrata sa mutnim staklenim dijelom, pripremiti za bojanje i obojiti u bijelo. Također i štokove. Voćarska 24, Zagreb. Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu