Usluge

Primjeri upita

Zagreb
Vrsta podnih obloga: PVC podna obloga
Površina podova (u m2): 18
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Renoviramo kuhinju u potpunosti. Kuhinja i blagovaonica su spojene, u obliku slova L. Oko 6 m2 je pokriveno parketom, a ostatak kuhinje i hodnik vinas plocicama. Treba maknuti stare vinas plocice i parket, te nivelirati pod na mjestu na kojem je sad parket. Zatim treba poloziti nove vinil podne obloge. Hvala na ponudama!
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 35
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Radi se o stanu od 50 metara kvadratnih, površine, pod parketom je oko 30-35 kvadrata. Zgrada je iz 70-tih (Knežija). Parketi su brušeni i lakirani zadnji puta prije 12-13 godina i u relativno dobrom stanju, ali su mjestimično izgrebani i izlizani. Potrebno ih je pobrusiti i polakirati jer se sloj laka skoro već izgubio. Radovi bi možda mogli početi već početkom 7. mjeseca ili u prvoj polovici 7. mjeseca, još nisam sigurna. Pretpostavljam da bi se stan prvo trebao pregledati od strane parketara i dati neku procjenu potrebnog posla i u pogledu cijene. Hvala lijepa
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Dubrovnik
Dubrovnik
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 90
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, u dvosobnom stanu trebam bojenje zidova i plafona u dnevnoj sobi i kuhinji. Površina zidova je oko 30m2, a površina plafona je oko 13m2, U kuhinji zidova ima manje od 24m2, a plafon je oko 8.4m2. Stan je na katu obiteljske kuće. Stan se boji skoro svake godine. Plafon je bijele boje, a zidovi svjetlozelene. U kuhinji je jedan prozor, jedna vrata i staklena pregrada (između kuhinje i dnevne sobe) dužine 2m, visina je do plafona (2,63m). U kuhinji su kuhinjski elementi (donji i viseci dio), sudoper, špaher i frižider. U dnevnoj sobi je kauč, fotelja, regal, jedan prozor, jedna ulazna vrata i jedna dupla vrata za izlaz na terasu. Uz povoljnu ponudu ojili bi i dvije manje spavaće cobe i hodnik (ukupna površina zidova u spavacim sobama i hodniku je 82m2, a plafona oko 32m2). Unaprijed hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 390
Dodatne usluge: Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, dodatno treba sanirati nekoliko manjih mjesta gdje se pojavila pljesan (hladni most). Možebitno da treba negdje nešto i zagledati, ili postrugati staru boju, no u pravilu je 90% zidova i % stropova ok. Visina stana je cm. Sadašnja boja je boja vanilije. Molim ponudu kn/m2 tlocrta stana Stolarija je drvena potrebna je kvalitetna obrada vanjskog dijela i lakiranje u istu boju (tamno zelena). Unutarnja strana je vanjske stolarije je bezbojna lazura. Unutarnja stolarija se ne liči. Vrsta drva - jasen. Molim ponudu kn/m2 stolarije. Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Soboslikari
Vrboska
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 170
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, Potrebna mi je prvenstveno usluga gletanja i farbanja zidova u maloj kući u Vrboskoj na Hvaru. Kuća je na tri manje etaže (konoba/prizemlje/potkrovlje) od po cca 13 m2. Zidovi su farbani u različitim periodima i nisu ujednačeni. U konobi (kupaonica i prostorija)je dio zida u kamenu, pa bi možda trebalo i fuge obnoviti. Također, potrebno je dovršiti kitanje i gletanje okolo vanjskih vrata kuće koja su novo montirana i ponudu za farbanje brodskog poda kojim je obložen strop u potkrovlju. Molim ponudu, Hvala.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 300
Dodatne usluge: Struganje stare boje ili tapeta, Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Potrebno bojanje i sanacija stubišta,stambene zgrade,četverokatnice cca m2,djelomično struganje stare boje i gletanje,(detaljna procjena nakon izvida na lokaciji),2 x premaz bijelom bojom,te bojanje plinskih cijevi 44 m. Molim okvirnu ponudu i rok početka i trajanja -Centar. Molim ponudu, Hvala
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 22
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, imam stan površine 28,57m2 u Hvarskoj u Zagrebu, 5. kat, nema lifta. Uklonila bih postojeći parket koji nije u dobrom stanju i zamijenila ga laminatom, u sobi i u hodniku. Dakle stan je mali, i trebalo bi provjeriti postojeću podlogu ispod postojećeg parketa i ukoliko treba sanirati je ili izraditi novu podlogu. Prilikom postavaljanja laminata, trebalo bi obzirom na kvadraturu premiještati namještaj (s jednog na drugi dio sobe, a u hodniku pomaknuti ormar). Laminat bi sama nabavila. Zanima me i cijena i koliko bi trajali radovi. Molila bih Vas za Vašu ponudu i termin u roku do 3 mjeseca. Molim da me u početku kontaktirate mailom. Zahvaljujem na odgovoru.
Soboslikarski radovi, Bojanje zidova - Zagreb
Zagreb
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 80
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Zagreb Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): ca 80 Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova Okvirni rok početka projekta: Odmah Poštovani, potreban mi je soboslikar za bojanje zidova i stropova Prostorije su , dnevni boravak, predsoblje i hodnik . Gletanje će biti potrebno po procjeni majstora na par mjesta. Farbanje sve u bijelo. Očekujem Vašu ponudu.
Soboslikarski radovi, Bojanje škole ili vrtića
Njivice
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 20
Dodatne usluge: Gletanje i kitanje zidova, Bojanje stolarije
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani! Tražimo majstora, koji bi nam pogletao i pofarbao zidove u kuhinji. Kuhinja nam već stiže krajem mjeseca pa se nadam da nam Vi možete pomoći. Radi se o kuhinji u starijoj kući, koju mijenjamo tako da smo je od 69,96 montirali i izbili zidne pločice. Kuhinja ima oko 8 m2 te se nalazi u Njivicama na Krku. Nadam se Vašem pozitivnom odgovoru te Vas lijepo pozdravljam,
Soboslikarski radovi, Bojanje fasade - Rijeka
Rijeka
Ukupna površina zidova/dijelova za bojanje (u m2): 5
Koje dijelove želite obojati: Stolariju
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Poštovani, Stanujem u jednoj od onih starih stambenih zgrada u blizini hotela Kontinental u Rijeci. Na južnoj strani zgrade je uljana boja na prozorima uništena od kiše, sve se ljušti. Jedan od razloga je i to što kuća nema vratnice pasu prozori izloženi vjetru, suncu, kiši itd. Inače, prozori su dvostruki: dva krila pa razmak od 15 cm pa još dva krila, dakle, svaki otvor ima vanjski i unutarnji prozor. Imam pet takvih dvostrukih prozora i dva jednostruka koja bi trebalo oličiti (skinuti staru boju i nanijeti novu). Molim ponudu, Hvala.


Provjereni izvođači. Surađujemo samo s provjerenim izvođačima.


Ponude ćemo vam poslati u najkraćem mogućem razdoblju, najduže u roku od tjedan dana.


Uštedite vrijeme i novac. Samo s jednim upitom do šest ponuda.

Koristili ste usluge ovog izvođača? Dodajte svoju ocjenu