Trebate postavljanje podnih obloga? Pripremili smo približne cijene i ostale potrebne informacije kako biste donijeli najbolju moguću odluku.

Postavljanje parketa
Prosječna cijena 90 kn/m2
Raspon cijena 80110 kn/m2

Postavljanje masivnog parketa zahtjevnije je i samim time skuplje od polaganja ostalih podnih obloga (laminat, vinil, linoleum itd.). Majstor mora izvršiti inspekciju prostorije prije polaganja: izmjeriti pod i provjeriti prikladnost površine (je li dovoljno glatka, suha, čvrsta). Parket se stavlja na predviđeno ljepilo, a na kraju se brusi i lakira. Završni parket nije uvijek uključen u cijenu polaganja, pa preporučujemo da se posavjetujete s odabranim majstorom. Panel-parket je lakše postaviti nego masivni jer se postavlja na klik. Cijena ovisi o vrsti parketa, površini polaganja, upotrijebljenim materijalima i slično. Za postavljanje parketa ćete platiti od 80 kn/m2 do 110 kn/m2.

Zatraži ponude!
Postavljanje laminata
Prosječna cijena 45 kn/m2
Raspon cijena 4050 kn/m2

Laminatne ploče postavljaju se (spajaju) sustavom klik. Polaganje laminata je stoga lakše i jeftinije od polaganja ostalih podnih obloga. Izračunava se po kvadratnom metru. Prosječna cijena postavljanja laminata je 45 kn/m2. Raspon cijena je između 40 kn/m2 i 50 kn/m2.

Zatraži ponude!
Polaganje tapisona
Prosječna cijena 50 kn/m2
Raspon cijena 4555 kn/m2

Tapison ima vrlo gustu površinu otpornu na prašinu. Tapison je vrlo otporan na mehaničko trošenje, agresivna sredstva za čišćenje i izbjeljivanje. Također dobro funkcionira u kombinaciji s podnim grijanjem. Redovitim održavanjem može trajati i više od desetljeća. Tapison se može polagati i bez ljepila. Cijena polaganja ovisi o složenosti polaganja i kvaliteti tapisona. Raspon cijena za polaganje tapisona je od 45 kn/m2 do 55 kn/m2. U prosjeku će vam izvođači naplatiti 50 kn/m2.

Zatraži ponude!
Polaganje PVC podnih obloga
Prosječna cijena 55 kn/m2
Raspon cijena 5060 kn/m2

PVC podne obloge (vinil) su izdržljive, pristupačne i jednostavne za održavanje. Vinilni podovi mogu se lijepiti samo na vrlo glatkoj površini, pa se pod mora prethodno izravnati smjesom za izravnavanje. Lijepljenje je jednostavno i brzo, a pod se može nanijeti odmah nakon polaganja. Cijena polaganja izračunava se po četvornom metru i ovisi o složenosti pripreme podloge, površini lijepljenja i korištenim materijalima. Za polaganje PVC podnih obloga ćete platiti od 50 kn/m2 do 60 kn/m2.

Zatraži ponude!
Polaganje linoleuma
Prosječna cijena 42 kn/m2
Raspon cijena 4045 kn/m2

Zbog svoje elastične strukture, linoleum je pogodan za prostorije koje koristi mnogo ljudi, a posebno za prostorije u kojima se pazi na besprijekornu čistoću zato što je, uz to što je antistatički i zvučno-izolacijski, i antibakterijski materijal. Linoleum je posebno pogodan kao podna obloga za škole, vrtiće i bolnice, a u stambenim zgradama uglavnom se koristi u kuhinjama. Linoleum je zalijepljen za pod posebnim ljepilom. Cijena polaganja linoleuma ovisi o površini polaganja, korištenim materijalima i slično. Izvođači će vam za polaganje linoleuma naplatiti od 40 kn/m2 do 45 kn/m2.

Zatraži ponude!

Nedavni upiti za postavljanje podnih obloga

Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 83
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani trebam ponude za slijedeće. 1. Saniranje neravnina na postojećem suhom estrihu 2. Postavljanje laminata u dnevnu sobu, radnu, hodnik i spavaću sobu (tlocrt u prilogu). 3. Postavljanje svih pripadajućih lajsni i slični završni radovi vezani uz postavljanje laminata, npr. ukrasni elementi (rozete ili kako se to zove) za laminat gdje je laminat izrezan oko cijevi centralog grijanja gdje izlaze iz poda. Napomene: Ja ću ukloniti postojeći laminat s poda i ukloniti sve potrebno da se radovi mogu neometano napraviti. Uz ponude molim vas uključite više varijanti podloga za laminat (spužvasta folija, pluto itd.) Također su mi vrlo bitne informacije, eventualni početak radova i maksimalno procjenjeno trajanje cijelokupnih radova. Unaprijed se zahvaljujem, T.
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 42
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Više od 3 mjeseca
Poštovani, zanima me ponuda preslagivanja, brušenja, lakiranja parketa s postavom pripadajućih lajsni. Parket je star 30 godina u toplom stanu na prvom katu stambene zgrade. Dobava lajsni i svog potrebnog materijala u Vašem aranžmanu. Koliko vremena treba za taj rad i koliko se čeka na termin. Prostorije će biti prazne. Unaprijed zavhaljujem,
Podne obloge, PVC podovi - Zagreb
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 45
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Postavljanje klasićnog parketa na 45 m2 ili postavljanje već lakiranog na 45 m2 i jedan dio brušenje i lakiranje starog parketa. Zanima me ponuda svih triju opcija i vrijeme početka radova? Možete mi reći koliko vremenski je potrebno sušenje nivelir mase prije postavljanja parketa i dali je potreban još kakav premaz? Lijep vam pozdrav!
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 50
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
Molim ponudu za radove na parketu: - struganje - eventulane popravke/zamjena na ostecenim mjestima - zamjena svih lajsni iznad parketa sa otimalnim profilom - lakiranje - dnevini boravak x - spavaca soba 1 x - spavaca soba 2 x - hodnik x - ostava 2, kvm 27.1.-1.3
Rijeka
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 19
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: Odmah
TREBA POSTAVITI PAN PARKET (LAMINAT PARKET) U JEDNOJ SOBI. TO JE GOTOV PARKET. MATERIJAL I PARKET IMAM. ZA SADA MI TREBA POSTAVITI PARKET U JEDNOJ SOBI SLJEDECI TJEDAN, A KAD BUDE BILA GOTOVA DRUGA SOBA OD 22 M2 ONDA CE TREBATI I U TOJ SOBI POSTAVITI USKORO. ZANIMA ME ISKUSNI PARKETAR KOJI NIJE PRESKUP, ZNACI DA LI MOZE SLJEDECI CETVRTAK ILI PETAK (30. ILI 31.01.) POSTAVITI PARKET U CENTRU RIJEKE I NJEGOVA CIJENA. LP
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 65
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, molila bih vas ponudu za parketarske usluge koje bi uključivale sljedeće: - micanje starog parketa (odvoz nije potreban) - postavljanje podloge za parkete jer se ispod nalaze grede - postavljanje novog gotovog (obrađenog i lakiranog) parketa i lajsni Ljubazno molim i okvirni rok za izvršenje usluge odnosno koliko bi trajali radovi. Unaprijed hvala na ponudi i lijep pozdrav,
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Laminat
Površina podova (u m2): 5
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Poštovani, trebam postaviti laminat u manjoj sobi od oko 12 metara kvadratnih. U njoj je stari parket koji se na jednom mjestu digao zbog prokišnjavanja. Trebalo bi maknuti taj stari parket i staviti laminat. Zanima me koliko bi to koštalo sa laminatom koji Vi dobavite a koliko ako ja nabavim laminat? Lijepi pozdrav,
Zagreb
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 55
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: Odmah
- Potrebno skinuti stari parket i lajsne sa odvozom - ugradnja klasičnog hrastovog parketa standard klase x70/22 mm sa dvokomponentnim ljepilom (način postavljanja parketa dogovoriti sa investitorom) - brušenje parketa i kitanje (grubo-fino) - poliranje te priprema za 2X premaz lakom visokog sjaja - ugradnja sokl lajsni (više do 5 cm po izboru investitora)
Podne obloge, Linoleum
Krk
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 28
Dobava podnih obloga: Ne
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
Potrebno je ukloniti i odvesti stari lamel parket i postaviti klasični parket i lajsne. Isti treba prebrusiti i premazati uljem. Površina cca 27m2, lokacija grad Krk. Posao se može započeti unutar mjesec dana. Zanima me posebno i cijena samo postavljanja parketa i lajsni s brušenjem i premazivanjem bez uklanjanja i odvoza starog parketa. hvala
Podne obloge, Vinil podovi
Zagreb-Susedgrad
Vrsta podnih obloga: Parket
Površina podova (u m2): 100
Dobava podnih obloga: Da
Okvirni rok početka projekta: 1 - 3 mjeseca
u prizemnom stanu potrebno je površinu na kojoj je bio postavljen lamel parket postaviti seljački pod. U stan je moguće ući preko terase ili preko stubišta. Stan je slobodan od ljudi i stvari. Molim ponude s uređivanjem površine ispod parketa s navedenom pojedinačnom cijenom prema svakoj fazi rada, a početak radova je unutar mjesec dana. Također, molim i ponudu za dobavu podnih obloga.